Preporuke o odnosima

10 lepih i viteških stvari koje želimo momci i dalje raditi

10 lepih i viteških stvari koje želimo momci i dalje raditi

Je viteštvo mrtav? Ne baš! Postoji još momaka koji pusti dame ide prvi i ne psuj i kunem se pred djevojka. Na žalost, iako postoji mnogo više ljudi, koji misle da jednakost znači nepristojan, pa evo podsjetnik na deset viteška stvari koje muškarci radili i većina nas želi i dalje bi:

1. Intervenirati u neprijatnosti

Nekada je bilo da, ako devojka je postajao tuga iz pijani momak u autobusu, a zatim još jedan muškarac će doći do nje spašavanja. Danas je vjerovatnije da su svi drugi u autobusu iznenada uočiti nešto vrlo interesantno kroz prozor autobusa! Hajde momci, pojačaju!

2. Otvorite vrata za dame i pusti je prvi

Otvaranje vrata i pustiti dama go prvi je nekada bila standardna praksa. To je samo ljubazni i lijepo. Bilo da je za partnera Muškarac ili potpuni stranac, to bi i dalje bilo divno vidjeti ovaj da se vrati.

load...

3. Branje Žena se za datum i hodanje svoj dom

Tu nikada nije koristio da bi bilo ovo: "Vidimo se tamo sastati", a onda, na kraju dana, "Vidimo se kasnije". Gospodin uvijek izabrali njegov datum i pobrinuo se dobila sigurno kuci.

4. Nudeći jaknu kad su hladne

Ako ste u igru ​​kako u svojim najboljim odeću i na vrijeme uzima red na gore, to je tako ljubazan i promišljen pokret, ako je tip obavija jaknu oko ramena da vam bude toplo.

5. Izvlačenje stolicu dama u restoranu

To ne uzeti puno truda na čovjeka tiče, ali izvlači Žena stolica je još jedan viteški čin koji je nestao. To je divan način za čovjeka da pokaže da mu je stalo i da on misli na njegova djevojka, kao prava dama.

load...

6. Carry torbe

Čovjek ne bi trebalo da se ponaša kao da je djevojka sluga, ali muškarci su generalno jači nego žene. Nosi nečije torbu za njih, čak i ako to nije toliko teška, nekada bila prirodna stvar da radi i da je to slatko i viteški način da se pomogne devojku.

7. Dajte svoj mjesto za ženu

Nisi nekada moraju biti trudna ili starije osobe za muškarca da se odrekne svoje mjesto za vas u autobusu, oni bi to uradili u svakom slučaju. Uvek treba da se odrekne svoje mesto za nekoga tko ima poteškoća stoji, ali zar ne bi bilo lijepo, ako ljudi to učinio za djevojke ponovo previše.

8. Donošenje automobil kada pada kiša

Čovek može samo svoje ruke kroz kosu da ga popravi, ali djevojka stavlja puno truda u njenu frizuru i šminku. Dakle momci, doveze auto, kada pada kiša!

9. Postavite Žena pravilno

Nije baš romantično da pošalje Žena tekst nju pita, ako ona želi da 'družiti'. Šta to treba da znači? Zašto to ne treba i nazvati je da je pozovem na sastanak? To je više ljubazan i svi znaju točno gdje su.

10. Dovođenje poklona u prvom sastanku

Davanje djevojke cvijeće ili poklon na prvom sastanku je stvarno dobar način za čovjeka da pokaže da je on ozbiljno govori dana - još jedna od onih viteški akata koji se nažalost izumire.

Koji su to želite momci bi i dalje rade druge lijepe i viteški stvari?

Slobodno podijelite svoje misli, savjete i odnos savjet u komentar ispod teksta.

load...