Preporuke o odnosima

Znaci on je onaj o kome treba da se udate

Znaci on je onaj o kome treba da se udate

Ima predivan oči i osmijeh kolena trese. On te kupuje cvijeće i kuha večeru, a on ni ne gleda Gilmore Girls sa vama (verovatno voli ga malo, ali on to neće priznati). Totalno si u ljubavi, a vi ste sigurni da se osjeća na isti način. Dakle, kako znate da li je vrijeme da bi se velika obaveza? Kao što stara kliše ide, tu nikad nije pravo vrijeme za brak, i dugo vremena može biti malo zastrašujuće - naravno želite biti sigurni da ste napravili pravi izbor! Dobar izgled, cool posao, i lep automobil može izgledati sjajno kvalitete za dečka, ali ono što je neko muž materijal? Bar je puno veći. Mi smo sjeli, razgovarali prijateljima, obitelji, i dugoročni bračni parovi, i doći do prvih deset konačan načina da znam da li je on onaj koji bi trebalo da se uda.

On voli svoju porodicu i svoju porodicu ga voli

Tvoja porodica te zna bolje od bilo koga drugog na svijetu radi, a oni znaju koji će biti kompatibilan sa vama. Tvoja porodica zna šta mane i prednosti su, i oni mogu da vide kada osobine Muškarac dopunjuju svoje. Tvoja porodica je produžetak vas - važno je da tvoj dečko cijeni svojoj porodici, i želi provesti vrijeme sa njima. To znači da je zainteresovana da bude deo cijeli svoj život, a ne samo dijelove koji se već uklapa u. Dakle, ako je vaš dečko počne davanje sugestija o petak veče večere kod tvoje mame mjesto - on je golman.

load...

Uzima dobro brine o svojim kućnim ljubimcima

Često se kaže da su životinje velike sudije karaktera - pa zašto ga ne staviti na probu sa tvoje? Ako vaš Himalayan počinje njuškaju svoj ruka, to je odličan znak. Što je još važnije je, međutim, da je vaš dečko se trudi sa svojim kućnim ljubimcima. Za mnoge od nas, naši kućni ljubimci su naši klinci - i dolazimo kao u paketu! Ako on ne može ili neće da preuzme cijelu krzneni porodice, on jednostavno ne može biti vrijedno za dugoročno.

On se trudi sa svojim prijateljima

Za mnoge od nas, naši momci nisu uvijek Besties s našim Besties - i to je u redu. Ako su - blago tebi! Ono što je zaista bitno je da su vaši prijatelji suditi karakter tvog dečka pozitivno, i da je on napravio napor da provode vrijeme s njima - jer baš kao i svojoj porodici, prijateljima su dio svog života. Također je važno imati samostalnost u dugoročne odnose, a ako vaša prijateljstva počinju onda da slabi možete završiti u ko-zavisni odnos, gdje oboje se previše oslanjaju jedni na druge. Niko ne želi da!

load...

On je dobar prema servisno osoblje

Ovo je odličan način da se nauči nečiji pravi karakter - ne samo dečka. Svi će biti ljubazan prema ljudima kojima sude kao ravnopravni s njima, ali pravi test zasluga je kako neko tretira ljude koji im pruži uslugu. Da li on snap na kasi, ili vikati na konobarica? To bi mogao biti znak da on nije tako velika kao on čini. A ako je on tretira jednako svima? Rezultat.

On je otvoren sa komunikacijom

Komunikacija je temelj svakog dobrog odnosa, posebno brak. Naravno, on definitivno ne bi trebalo lagala ili tajne. Međutim, otvorena komunikacija se može dogoditi na dnevnoj bazi, previše - on vam govori kako je on oseća, šta je uznemiren zbog, i zna kako da govori o problemima na iskren način. Ako vas dvoje imate vezu sa dobrom komunikacijom, spremni ste za prolaz.

On ne pita za dozvolu, ali on vodi planove koje ste vi

Vidi, niko ne želi da se zove loptu-i-lanca. Je stalno prigovara supruga / djevojka trop trebao biti u penziji odavno - ali nekako, to i dalje postoji. Međutim, ako vaš dečko želi da planova (sa ili bez tebe), on bi trebao uvijek držite u petlji. To ne znači da traži dozvolu (uh), ali to ne znači držeći svoj odnos na umu prilikom izrade planova, a omogućava vam da znate šta je on odlučuje. Vidjeti: otvorenu komunikaciju. To je krug!

On kupuje svoj omiljeni grickalice kad ode u kupovinu namirnica

Najbolji pokloni ne treba da košta tonu - i mi ćemo uzeti kutiju dvostrukog stvari Oreos preko ruže bilo koji dan! Jedan od najvećih pokazatelja da je on dugoročno materijal je da je on mislio na tebe kad on nije s tobom. Ako on donosi kući stvari za tebe bez tražio - to je odličan način da se zna da je on mogao biti onaj pravi.

On tekstovi samo da ti kažem da te voli

* Swoon *

On usluge za vas bez pitali

Vidjeti: kupuje dvaput stvari Oreos bez pitanja. Jedan od jezika ljubavi je jezik usluge - i preuzima odgovornost za svoj dobrobit je neverovatan način da svojim partnerom osjećaju zbrinuti i zaštićeni. Bilo da postaje gume mijenjati ili skidanja mačku kod veterinara, jednostavna usluga često čine najveći utjecaj.

On čini da se osećate sjajno o vama

Dovoljno sam rekao, zar ne? Ako on čini da pitanje svoje sposobnosti, talenat, ili izgled, ili snižava osjećaj samopoštovanja - zašto si još s njim? Ako se povećava vaše samopouzdanje, i čini se osjećate mirnija, sretnija, i kao osoba sa puno vrijedi - on je definitivno jedan za vas.

load...