Saveti za dating

10 dati crvene zastave da se izbegnu (upoznavanje sa devojkama)

10 dati crvene zastave da se izbegnu (upoznavanje sa devojkama)

Ako ste bili jedan već neko vrijeme, možda ćete biti spremni da se vrati u dating sa ciljem da se dugoročni uspjeh. Možda ste sada imali dovoljno vremena za sebe, i shvatiti da, yup, to je vrijeme da mr right.

Dating može biti zabavno i uzbudljivo, a može biti ispunjen obećanje da je on taj. Ali to se može prepuna puno (često skrivene) crvene zastave koja bi trebalo da te neke stvari nije u redu reći ovdje. Na žalost, mnogi od nas propustiti crvene zastave (čak i kada oni koji se potisak ispred naših lica), i mi smo na kraju gubimo vremena prije nego što naša srca slomljena.

Tako da ti pomogne kao što ste se i sami se na dating scene, hajde da pogledamo 10 datiraju crvenim zastavama izbjeći.

1. List-Makers

Ako ste odlučili da online dating je za tebe, spisak odluka su momci koji čine veliku listu svih stvari koje su pronašli neprivlačna u datum. Znate, oni ne žele lažovi, time-rasipnici, varalice, djevojke viši od sebe, i tako dalje.

load...

Ono što oni zapravo kažu je da oni ne žele nikoga. Oni nisu spremni, a uzimajući s njima će se završiti samo u razočaranje kad se uplašiš i slučajno izbrisati njihove profile.

2. Self-Doubt i anksioznosti

Još jedan od datiraju crvenim zastavama da izbegne je previše sumnja u sebe i anksioznosti. U redu, sumnja u sebe može biti jedan od onih ljudskih nesavršenosti koje smo zagrijati prema, ali kada je datum sve o sebi sumnje, to može biti zamorno. Štaviše, može naići kao neediness.

Na primjer, ako ne ostavi govornu poštu i kaže: "Odlazim ti ovo jer si ili izbjegavanje moje pozive ili samo zauzet", to je način pokušava da se osjećate krivim za nestalim (izbjegavanje) njegove pozive. Mogao bi također reći da je: "Izgleda kao da sam više u tebe nego ti u mene."

load...

Ovo je još jedna crvena zastava koja upućuje na vrstu neediness li zaista mogao bez. Izbjegavajte i dalje.

3. Too Much Uključenost

Sljedeći je jedan od jasnih zabavljanje crvene zastave je previše angažman. Neka nam objasniti. Tip koji želi da imaju pravo glasa u svemu treba biti jedan biti oprezni što radite. Isprva, to može izgledati kao da je zaista divan momak koji bi uradili sve za svakoga.

Nakon mjesec dana brzo postaje jasno da je on jako dosadan tip koji će bukvalno sve za tebe. On postaje ohol i dominantan, i naljuti ako radite nešto bez ga prvi put konsultacije. Radije nego prepustiti svoje "brižan prirode", predlažemo da pucaju da crvenu zastavu pravo na dole i da se vratim na Netflix.

4. Sebični Muškarci

Kad upoznajemo Muškarac, to je normalno da se oporave pitanja isključuje jedno drugo. Odličan datum će biti zainteresirani za vas kao da ste u njima. A sebičan tip, iako će bez pitanja. On će žele da rade sve pitam, a on će biti uživati ​​davala odgovore.

Ovo je pokazatelj samo-opsesije i treba izbjegavati. Datum bi da ispadne zabavno, ali na dugi rok, vaš odnos će biti sve o njemu: svoje potrebe i svoje ciljeve. On će odlučiti sve - uključujući i ono što nosiš. Ono što na prvi pogled može izgledati kao teeny malo sebičnosti mogao ispasti u sve-out control freak.

A mi ne želimo da se, zar ne?

5. Bad First Date

Još jedan od datiraju crvenim zastavama da izbegne je loš prvi sastanak. Baš kao i mnoge stvari u životu, prvi dojmovi računati na svom prvom sastanku. Ako se pojavi, a on je rastresen - ili pijan - to bi trebalo postaviti ton za naknadni termin.

U osnovi, momak je malo vucibatina koji nije mogao stvarno briga za tebe. Ako Muškarac ne može sortirati se izvuče za prvi sastanak, šta on može sortirati sebe pažnju? Šta to ti o vrsti haotičan, nemaran život živi?

6. On je Vidjevši Neko ali ne može Uvijek kraju je

Ovo je jedan od onih dating crvene zastave da ne treba samo izbjeći, ali rade vrlo brzo iz. Neki momci (i djevojke) su pristalice poligamije, ali svakako većina nas nisu. To bi moglo biti da ljubav Muškarac koji je, ispostavilo se, već vidim nekog (nonšalantno / on-off), i pita da li će to biti problem za vas.

Pa, vi ludi pa naravno da će to biti problem! Konobar! Provjeriti, molim te!

Naravno, tip bi mogao ponuditi da prekinem sa ovim drugim girl "ako želiš da", ali sama činjenica da je u dvije ili tri djevojke u jednom trenutku je veliki debeli dating crvenu zastavu. Koji on misli da je? Kralj s osam žena? Želiš ljubav, a ne oštećeni odnos gdje će momak "biti tamo čim sam završio sa Mary!"

7. He Loves You Već

N'aww, pogledaj to! Pao je toliko zaljubljen u vas, nakon samo dva dana da je on baca kamenčiće na prozor spavaće sobe u sred noći! To je još jedan od dating crvene zastave! Budite svjesni.

Hajde da pobliže pogledamo tu rečenicu. On je pao u ljubavi s vama, nakon samo dva dana. Crvena zastava bi trebalo da počne da raste sada. Drugo, on baca kamenčiće na prozor spavaće sobe. Hmm, ovo je mjesto gdje spavaš, zar ne? Treće, to je usred noći.

To znači samo jedno - on želi da se u gaće. Bilo koji tip koji pada "do ušiju" zaljubljen u tebe gotovo odmah je samo pokušava kako bi bili sigurni da dobije u pantalonama. Izbjeći. Like. U. Kuga. Sa ovim, ne postoji samo jedan crvena zastava - ima oko 20 od njih.

8. Addiction na e-mail 

Ako ste se upustio u online dating i osjećati kao da je vrijeme da upoznam tog tipa, možda će vam biti malo frustriran da se drži na odgađaju da nervy prvi sastanak.

Moj auto je oborio. Sranje.

Ah, ne mogu uspeti. Moja mama me je iznenadio leti preko iz Denvera.

Ja sam oborio grom.

Ako Muškarac je naizgled sretan samo držati e-mailove, to ukazuje na to da on ne može sastati s tobom, jer je on već u braku ili ima još jednu tajnu. Žao mi je, ali to je način na koji ova vrsta stvari obično idu.

9. Laziness

Svi smo skloni malo lijenosti, tu i tamo, ali ako vaš datum je vrsta slina koji izgleda doslovno ne ništa drugo osim da igra na svom video igre u svojim pantalonama, morate ozbiljno zapitati da li je ovaj momak ima bilo kakve dugoročne planove. Ovo je još jedan od jasnih zabavljanje crvenim zastavama izbjeći.

Što je još gore, ako se nikada ne javlja na telefon prije podne, znaš da imaš problem. Ako ste u potrazi za život partnera koji ima životnih ciljeva, ti bi najbolje savjetuje izbjegavanje one sa lazyitus.

10. Loše donosi odluke

Ako želite snažan, uvjeren momak, nećete ga naći u čoveka koji ne može da se odluči o bilo čemu. To je tip muškarca koji okleva šta karijere da se, bez obzira da li ili ne da se presele u novi stan, ili kada uraditi pranje. Ili je li se zabavljate, jer mu treba jači +2 da mu pomogne da donosi odluke, ili da se zabavlja da prođe vrijeme, jer on ne zna šta hoće.

Da li znate drugi dating crvene zastave koje smo svi treba izbjegavati?

load...