Saveti za dating

10 romantičnih stvari da kažete vašoj devojci u tekstu

10 romantičnih stvari da kažete vašoj devojci u tekstu

Donijeti malo svjetla u svoje devojke dan i neka joj do znanja da mislite o njoj sa kratkim, ali smisla teksta. Tekst je odličan način da se neka joj do znanja da ti je stalo, bez zapravo joj prekidam, ali, ponekad, teško je smisliti nešto originalnih reći. Evo deset ideja romantične stvari reći da tvoja devojka u tekstu.

1. "Imaš moje srce, imajte na sigurno."

Ljubav se ostavili momak otvoren za što boli, pa nadajmo se da ona dobije poruku sa ovim. Ovdje možete reći koliko je volite i da ste joj povjerena svoje srce. Činjenica da ste bili iskreni o tome će se previše otopiti njeno srce.

2. "Riječi nisu dovoljne. Volim te."

Ukratko, slatko i na stvar. Ponekad, riječi nikako ne može reći kako se osjećate, pa zašto ni pokušavati. Samo se drži do tri kratke riječi koje ona stvarno želi da vidi.

load...

3. "Ponosan sam si moja devojka."

Reći da ste ponosni da joj bude čovjek je još jedna odlična ideja romantične stvari reći da tvoja devojka u tekstu. Reci joj koliko ti zahvalan, rekavši da je čast da se vidi sa njom. Zatim slijedi da se uvođenjem joj da svim svojim prijateljima, a onda, ona će zaista znati kako ponosan na nju i vi.

4. "Ti si moj život."

Kažu da morate napraviti Žena svoj prioritet, ako ste ozbiljni o njoj, i to će joj to definitivno reći. Praviš malo posvećenosti sa ovim ipak, tako da mislim dvaput prije nego što ga pošalje!

5. "Ako bih morao da, ja bih čekati vječnost da budem s tobom."

Ovo je još jedna sjajna ideja romantične stvari reći da tvoja devojka u tekstu, posebno, za kada je ona na par dana, i to je tako ljubavnici kakvi! Ona će se provjera svom dnevniku kada ona dolazi kući nakon što je dobila ovaj tekst; i to je mnogo ljepši nego samo kažem 'Nedostaješ mi'.

load...

6. "Život je lijep zbog tebe."

Kada imate jedan od onih dana kada sve ide svoj put, i ima savršen djevojka je šlag na torti; neka joj do znanja koliko je velika se osjećate i kako ste sa nestrpljenjem je opet sa ovom lijepo romantično teksta.

7. "Ja bih popeti hiljadu planine da vidim da se smeješ."

Ovo su stvari koje ljubavnih pjesama su napravljeni! Dakle, vi zapravo imate samo navečer gužve na putu ćeš je ponovo videti, ali ipak će značiti da će ona biti nasmijan kad stigneš.

8. "Waiting for you kod kuće, vrati se brzo. Nedostaješ mi."

Ovo je još jedan od divne ideje romantične stvari reći da tvoja devojka u tekstu. Vi ćete morati da se s posla rano pošaljite jedan doduše, ali ono što je odličan način da je iznenadim! Neka bude zaista poseban i chill bocu šampanjca za njen povratak, a vi ćete biti u dobrim knjigama nedeljama koje dolaze!

9. "Ti me potpuna."

Svaki čovjek treba nekoga da voli i ovaj tekst kaže da je ona za vas. Neka joj do znanja koliko je volite i koliko sretna ona čini da se osećate, sa ovim jednostavan, ali romantične poruke.

10. "Pokušao sam, ali ja jednostavno ne mogu prestati misliti na tebe!"

Ne može joj sići s uma? Onda, ovo je tekst za vas. Kako god vam poslati svoju devojku, pobrinite se da to mislim i da je to bitno. Tekstovi su savršen način da je podsjetiti koliko ti je stalo i koliko joj je potrebno. Pošaljite jedan danas, i da joj je dan srećniji jedan!

Da li su druge ideje romantične stvari reći da tvoja devojka u tekstu?

load...