Gubitak težine

10 fantastičnih motivacionih citata za gubitak težine

10 fantastičnih motivacionih citata za gubitak težine

Svima treba malo motivacije u njihovim nastojanjima ponekad izgubiti na težini. Ako se osjećate u iskušenje da odustane od danas, onda stavio kadu sladoleda nazad u zamrzivaču, i pročitajte ovih deset prekrasnih citati da vas motivirani na svoje putovanje mršavljenja.

1. "Težite za napredak, a ne savršenstvo" - Unknown

Ne odustajte sada, dobijate tamo! gubitak težine se ne događa preko noći, to da je potrebno vremena, truda i odlučnosti. Pratite svoj napredak u svoju težinu putovanje gubitak i slave male dostignuća, a zatim će se ostvariti vaše ukupne ciljane mršavljenja.

2. "Tajna požurio je početak" - Mark Twain

Ovo je još jedan od motivacijski citati mršavljenja za one ljude koji još nisu počeli na svoje mršavljenje putovanju, ali su uvijek će početi sutra! Citat govori sve stvarno, pa se početak danas umesto da ga još jednom!

load...

3. "Ne postoji takva riječ se ne može" - Moja mama

Ne možeš ići još jedan dan bez picu? Zar ne možeš - stvarno? Pokušajte i pronaći razloge zbog kojih možete i ukloniti riječ "ne mogu" iz vašeg vokabulara. Naći ćete da to može biti koristan savjet za mnoge stvari u životu.

4. "Mi ne znamo sve odgovore. Kada bismo znali sve odgovore ćemo biti dosadno, zar ne? Mi stalno tražim, u potrazi, pokušavajući da dobije više znanja. "- Jack LaLanne

Ovo motivacijski citat 'prvi fitness superheroj "i" kum fitnes', Jack LaLanne, nas ohrabruje da rasti i vlada pojava direktnog znanja u svakom području našeg života, a to se odnosi na naše bestežinskom putovanje kao dobro. Čak i ako imate zastojima, ne odustati u potpunosti na svoje planove gubitak težine. Nastavite da uče i rastu, stoji brzo i držati na put svoje putovanje mršavljenja!

load...

5. "Ako to ne osporava, to ne menja" - Fred Devito

Ovo je jedan od motivacijski citati gubitak težine od autora i fitness guru, Fred Devito; ovaj citat čini sasvim jasno da ništa u životu koje je vrijedno radi se određeni napor. Gubitak težine može biti izazov, ali rezultati će biti dobro vrijedno truda.

6. "Morate učiniti stvar koju mislite da ne mogu" - Eleanor Roosevelt

Prva dama inspirativnih citata, Eleanor Roosevelt, govori nam ovdje da gura sebe da uspe kako da ostvarite svoje ciljeve. Kada radite sebe gurati da uradi ono što mislite da nije moguće, vi ćete biti oduševljeni kada ste pronašli da je moguće sve zajedno.

7. "Ako ne radimo ono što je najbolje za vaše tijelo, ti si onaj koji izlazi na deblji kraj." - Julius Erving

Ovo je još jedan od divne motivacijski citati mršavljenja. Imajte na umu da gubitak težine nije samo o tome kako izgledaš, to je dobro za vaše tijelo previše. Gojaznih ljudi pate veću pojavu bolesti srca, dijabetesa i drugih zdravstvenih problema, tako da je za vaše zdravlje, ako ni zbog čega drugog.

8. "Nikad nije kasno da se uradi nešto" - Carl Sandburg

Ne koristite stare "Ja sam prestar da izgubite težinu izgovor bilo! Nikad nije kasno da se počne brinuti svoje tijelo i niko ne stavlja starosna granica na pretplatu u teretanu! Bez obzira na svoje godine ili trenutnog nivoa težine i fitnes su, da počnemo danas i to će napraviti razliku na svoj samopoštovanje i svoje zdravlje.

9. "Ništa ukus kao dobar kao tanak osjeća." - Elizabeth Berg

Ovo je jedan od velikih motivacijski citati gubitak težine Elizabeth Berg. Dakle, to krem ​​torta izgleda dobro i to bi vjerojatno ukus predivan previše, ali to neće pobijediti osjećaj postignuća, kada ste napokon postigli svoju metu mršavljenja.

10. "Osnova svih sreća je zdravlje" - Lay Hunt

Male žrtve koju sada prave će se, na kraju, da vas srećniji. Kada izgubite težinu, možete početi jesti više zdrave hrane i sve više vježba i da će vam donijeti više energije i mentalne budnosti previše; sve što će vam pomoći da dobijete više od života.

Koje su vaše omiljene motivacione citate mršavljenja?

load...