Gubitak težine

10 savjeta o tome kako brzo skinuti veličinu haljine

10 savjeta o tome kako brzo skinuti veličinu haljine

Bilo da je za posebnu priliku ili sprema za ljetnih mjeseci, spustivši veličine haljinu, u relativno kratkom vremenskom periodu, možda će biti lakše nego što ste mislili. Ispustiti veličinu haljine, vjerojatno je samo da gube oko pet kilograma, pa pročitajte ovih deset savjeta o tome kako možete ostaviti veličinu haljinu u samo nekoliko tjedana.

1. Izrežite prerađenu hranu

Trebat će vam malo volje i predanost da to i prva stvar koju treba učiniti je izrezati prerađene hrane u vašoj ishrani. Ne morate gladovati sami, ali izrežite brze hrane i brze hrane. Oni sadrže visok nivo soli, masti i šećera, od kojih je sve što je potrebno da se smanji, ako želite brzo izgubiti nekoliko kilograma.

2. Izrežite alkohol

Alkohol sadrži samo prazne kalorije (i dosta njih), tako da je naš sljedeći savjet o tome kako da odustane od veličine haljina je izrezati alkohol potpuno, a vi ćete baciti funti brže. Ne, međutim, zamijenite alkohola sa sodom!

load...

3. Kontrola veličine porcija

Najlakši savjet o tome kako da odustane od veličine haljina brzo je da se smanji na veličinu porcija koje ste dijeliti se za sebe. Istraživanje je pokazalo da većina ljudi može smanjiti svoje porcije hrane za 20%, a ni primetiti razliku; ali u nekoliko tjedana da se to učini, primijetit ćete ugodan razliku u veličini haljini.

4. Povećanje količine voća i povrća te pojesti

Dodavanje više voća i povrća u ishrani će vas napuniti s vlaknima i zaustaviti iz žudnja više nezdrave hrane. Također, povećati unos nemasno meso, niske mliječne masti i drugih niskim izvora masti proteina.

5. Da pije puno vode

Još jedan savjet o tome kako da odustane od veličine haljina je da piju puno vode. Držite se hidrirani, a to će pomoći da se zaustavi vas gladni. Voda će također pomoći dati energiju koja vam je potrebno da bi se fizički vježbe ćete raditi izgubiti tih deset kilograma.

load...

6. Ne uzimajte dodatke gubitak težine

Reklame za dodatke gubitak težine može izgledati primamljivo, sa svoja obećanja o drastičnog gubitka težine u kratkom vremenskom periodu, ali takvi proizvodi nisu dobro regulisane i postoje neka pitanja o njihovu sigurnost.

7. Kako da odustane od veličine haljinu? Dobiti na pokretnoj traci

Kardio je ono što vam je potrebno da se oslobodi kilogrami, tako da hodanje, trčanje ili pomoću trake za trčanje su da rade najbolje stvari. Dobiti svoje srce stopa i pumpanje krvi, a vi znate da ćete biti gori od nekih kalorija, a ako redovito rade, uskoro ćete ispustiti te veličine haljina za dobro.

Intervalni trening 8. Visokog intenziteta (HIIT)

Najbolji način kako bi se povećala gubitak kalorija kroz vježbe je da se miješati maksimalan napor sa periodima odmora. 30 minuta intervalni trening će izgorjeti onoliko kalorija, kao jedan sat niskog kardio utjecaj bi.

9. Rad se, u najmanju ruku, dva puta nedeljno

Još jedan savjet o tome kako da odustane od veličine haljina je da pokuša da shvati barem dva puta tjedno. Razrada teško sedam dana u tjednu nije potrebno i neće vam dati sedam puta rezultata. Istraživanja su pokazala da je potrebno dati svoje vrijeme tijelo da se oporavi ili efikasnost vašeg treninga smanjiti, kao što ste postali umorni.

10. Ples i sport će vam pomoći previše

Ako vam se ne sviđa ideja da radim u teretani, a zatim ples ili sport podići tvoje srce previše. Ono što ne želim je da dosadi i odustati, jer ti stvarno može pasti veličinu haljina u samo nekoliko tjedana.

Koje su vaše najbolje savjete o tome kako padne veličinu haljinu?

load...