Gubitak težine

10 savjeta o tome kako da vaše telo bude spremno za leto

10 savjeta o tome kako da vaše telo bude spremno za leto

Ljeto je iza ugla, tako da je skoro iznova plaže. To neće biti dugo prije nego što ćete morati ponovo izaći na kupaći kostim i vidjeti ako još uvijek odgovara! Evo deset odličan način da vam pomoći da se pripreme za slavne sunčanih dana da se, nadam se, mi smo da vidimo. Pročitajte ove genije savjete o tome kako da biste dobili vaše tijelo ljeto spreman za deset i dobiti spreman za to plaže.

1. Nabavite pedikir

Počnite od dna prema gore, sa stopalima, i da ih u tip-top formi za ljeto sa pedikir. Otvorenim prstima cipele i sandale će doći iz garderobe uskoro, tako da ne dozvoli da ti noge biti stvar koja vam omogućava da dole ovog ljeta.

2. Slim dole brzo s kardio

Ako ste stavili na par kilograma viška tokom zime, onda je jedini način da se izgubi ih brzo je da se srce lupa i vaša krv pumpanje sa nekim brzim tempom kardio vježbe. Povećati kardio oko 15 minuta dnevno, pet dana u tjednu i koji će vam pomoći prolio one neželjene funti.

load...

3. Hydrate kožu

Mnogo više od vaše tijelo će biti na more uskoro, kako bi bili sigurni da je koža super-glatko i da ne postoje zakrpe suhe pokazivanje kože. Piling potencijal područja problema kao što su laktovi i koljena i hidriraju svakodnevno sa prirodnim uljem ili losion.

4. Get a vosak

Ne želite bilo koje tijelo kosa pokazuje ovo ljeto i brijanje ostavlja sjenu. Dobiti profesionalni vosak učiniti da uklonite kosu koja nećete osjećati ugodno. A vosak je daleko efikasnije, to će trajati duže, a to pomaže da piling kožu previše.

5. Nabavite užaren ten

Užareni tan čini da izgleda zdravo i tanji, pa evo nekoliko savjeta o tome kako da biste dobili savršen ten sa sredstvo za samotamnjenje. Piling prvo, kako biste uklonili mrtve kože, a ne koristite ovlaživač za jedan dan prije nego što se odnose na ten. Najbolji način da bi vaš ten izgleda prirodno je da odaberete nijansu koja je samo dvije nijanse tamniji od normalnog tonusa kože.

load...

6. Počnite koristiti sunce blok sada

Ne uhvate sa neočekivanim, rani sunčan pravopisa, početi koristiti sunce blok sada. To će vas čuvati od štetnih UV zraka sunca i da će izbjeći vam imaju sramotno roza lice, ove godine, kada ste udaranje plaže po prvi put.

7. Kloni nadimanje namirnica

Neke namirnice su poznati da uzrokuju nadimanje, stoga podalje od njih, tako da će biti spreman za svoj prvi dan na suncu. Smanjiti mliječne proizvode i gaziranih pića, te povećati količinu zeleno povrće koje jedete.

8. Zaštitite se od bubuljice

Ljeto je najgore doba godine za bubuljice. Ako imate masnu kožu, početi dobivanje sada je spreman za borbu. Piling kožu redovno zadržati pore jasno i koristite masku od meda lice u borbi protiv bakterija koje uzrokuju bubuljice.

9. Početak praćenja šta jedete

Jedan od najmoćnijih alata da postoji koji će vam pomoći proliti nekoliko funti dnevnik hrane. Vođenje napomenu onoga što jesti i kada jedete učinit će vam više svjesni unos kalorija i pomažu vam smanjiti na ono što jedete.

10. Jedite često i smanjiti porcije

Grickanje na zdravim grickalicama će vam pomoći da jedete manje vremena na vrijeme obroka, tako da ne bojte se jesti između obroka. Isto tako, kada ti jesti glavni obrok, početi da se smanji veličinu porcija koje jedete. Najlakši način da to učinite je da kupi neke manje ploča, jer iako ćete jesti manje, i dalje ćete misliti da je vaš tanjir pun.

Kako vam tijelo ljeto-spreman?

load...