Gubitak težine

10 savjeta o tome kako se osloboditi ruku i ljubavi ruku

10 savjeta o tome kako se osloboditi ruku i ljubavi ruku

Ime "ljubavi ručke" zvuči sladak i umiljat, ali svi znamo što to zapravo znači. Ljubav ručke su samo depoziti višak masnoće oko trbuha i prekomjerne masti mogu oštetiti vaše sveukupno zdravlje i povećati rizik od razvoja srčanih bolesti i dijabetesa. Da se oslobodi sebe od ljubavi ručke, ili trbuh masti, morate smanjiti kalorije, povećati vježbanje i jačanje mišića u tom području. Evo deset savjeta o tome kako možete izgubiti svoju ljubav ručke - mješavina vježbi i razuman korake koje možete uzeti:

1. Jedite više sirovog voća i povrća, po mogućnosti organskog 

Znao si da će to biti na vrhu liste, zar ne? Najvažnija stvar koju možete učiniti da izgubite masti je jesti zdravo. Dodajte više voća i povrća u ishrani, jer sadrže puno vlakana, vitamina i minerala, ali su niske u kalorija. Kada kupujete voće i povrće, pokušajte da ide za organsku verzije koliko možete, jer su najbolje za svoje zdravlje i dobrobit.

2. Smanjite alkohol

Konzumiranje alkohola čini vaš nivo šećera u krvi fluktuiraju i da će dovesti do skladištenja više masti. Dakle, još jedan savjet o tome kako da riješi trbuh masnoća i ljubav ručke je da držiš alkohol unos na oko dva pića, dva puta tjedno i izbjegavajte u potpunosti slatke šećerom alkoholnih pića.

load...

3. Klonite prerađene hrane i vaša ljubav ručke će se smanjiti u veličini

Fabrika je hrane i fast fooda su natovaren sa dodatnim šećerom i masti koja će dovesti do daljnje masti uplaćuje oko struka. Jedite svježe i jesti zdravo, pa ćete vidjeti one ljubavi ručke smanjiti u veličini.

4. Jedite redovne obroke

Debljanje oko sredine može biti uzrokovana ne redovno jedu. Jedite male obroke, češće i neće izazvati šiljcima nivoa šećera u krvi koji uzrokovati dodatne masti da se čuvaju.

5. Više sna

Još jedna često previđa savjet o tome kako da riješi trbuh masnoća i ljubav ručke je da se više sna. Nemojte zanemariti važnost dobrog sna, posebno kada se pokušava izgubiti na težini. Nepravilan obrasce spavanja može dovesti do povećanja proizvodnje kortizola, koji je, pak, dovesti do debljanja.

load...

6. Mix svoj vježbe

Ne možete izgubiti težinu u samo jednom području vašeg tijela. Da izgubite trbuh masnoća, trebat će vam i kardio vježbe, kako bi se smanjila svoju težinu, a trening snage da se formira svoj trbušnih mišića.

7. Srednjeg intenziteta kardio

Umjereni kardio intenzitet je jedan od najboljih načina da izgube abdominalne masti, prema Harvard zdravlja. Oni preporučuju da radite do 40 - 60 minuta dnevno, u umerenim tempom, a ne kraće, intenzivniji periodi vježbanja.

8. Pokušajte bicikl

Jedan od načina rada iz mišića pod ljubav ručke je bicikl vježbe. Lezite na leđa, podignite noge u zrak i podržati leđa svojim rukama. Zatim početi izvođenje biciklizam pokret sa svojim nogama u zraku; to nije najlakši vježbi, ali to je velika i efikasan savjet o tome kako da riješi trbuh masnoća i ljubav ručke.

9. Mrtvo

Još jedan fokusirani vježbe je da Preform mrtvo. Stajati sa svojim nogama oko širini ramena i koljena blago savijena, tako da ste u čučećem položaju. Zatim, koristeći neke težine ili vodu-loptu, donesi težine ispred sebe, s ispruženim rukama. To je težak posao, ali radi!

10. Vjerujte u sebe!

Najveća prepreka na putu te izgubim ljubav ručke si ti! Izgleda dobro je sve o osjećaj dobar i istraživanja su pokazala da žene koje imaju pozitivan tijelo sliku o sebi daleko veće šanse da bude uspješan u gubljenju težine. Dakle, biti ponosni na svoje najbolje bitova i raditi na ostatak!

Da li imate neki drugi savjet o tome kako da riješi trbuh masnoće i ljubavi ručke?

load...