Gubitak težine

Kako izgubiti masno lice? 10 savjeta

Kako izgubiti masno lice? 10 savjeta

U redu, tako da sam radila nešto i na dijeti je nedavno u nastojanju da izgube na težini. Nestao je prilično dobro, a ti si izgubio kamen ili dva oko ruke, stomak, noge i bum. Ali iz nekog razloga, vi ste još uvijek imam debeo lica. O ne!

Pa kako to vaše lice jednostavno nije dobio poruku još? Zašto je tvrdoglavo odbija da odustane od nekoliko funti? Sigurno je bio prilično sebičan i prgav, puštajući ruke, stomak, noge i bum učiniti sve težak posao, dok on nastavlja da se upuštati.

Problem kada je u pitanju gubljenje težine je da često postoji jedan tvrdoglav područje problem koji zahtijeva dodatni posao. Jedan od razloga i dalje imate masti na licu je zbog toga što imate više masnih ćelija u facu nego bilo gdje drugdje.

load...

Dobra vijest je da postoji nekoliko načina da izgubite masti lica; 10 načina, u stvari. Dakle, prije nego što počnete yanking u obraze, u pokušaju da otkinuti masti off, hajde da pogledamo!

1. Izrežite Bloaters Face

Prvi savjet o tome kako izgubiti debelo lice je izrezati bloaters lice, koji dolaze u obliku šećera, alkohola i soli. Ono što se događa je da izazivaju tkiva lica vašeg organizma da zadrži vodu. Iz tog razloga, tvoje lice postaje sve bucmast i naduta. Dakle, kako bi bili sigurni da ste tanki niz lepo lice, vrijeme je da se smanji na tim navedenim lice bloaters.

(Iako je najbolje da ne koristite izraz "lice bloaters" u društvu svojih prijatelja. Znate, ne govori da tvoj najbolji prijatelj, "proći naduvani lice će ti?")

2. Pijte puno vode

Sljedeći savjet o tome kako izgubiti lice masti je da piju puno vode. U redu, pa smo predložili da je potrebno smanjiti zadržavanje vode rezanjem kroz bloaters lice. Ali, zapravo vode za piće neće dovesti do povećanja zadržavanja vode i masti lice.

load...

Umjesto toga, pije puno vode će pomoći vašem tijelu - i lice - isprali bilo gadno toksine koji dovode do povećanja masnih ćelija. Što više vode pijete, trimera ćete izgledati.

3. Provjerite intolerancije na hranu

Ako imate nedijagnostikovana intolerancije na hranu, kao što su sindrom iritabilnog crijeva, to bi mogao biti razlog zašto se doživljava par bucmast obraze. Sindrom iritabilnog crijeva uzrokuje nadutost, a to je simptom kvara na naš proces varenja. Sindrom iritabilnog kolona može uzrokovati nadimanje u lice, a ako još nisu dijagnosticirana s njim, možda bi bilo vrijeme da se putovanje sa svojim lekarom.

4. Doručkovati!

Još jedan savjet o tome kako izgubiti lice masti je da imamo dobar doručak. Mnogi ljudi izbjeći svoj prvi obrok u danu, rekavši da nemaju vremena. Ali apsolutno najbolji način da započnete dan ako pokušavate smanjiti neke masti iz vaše lice jedući doručak. To će se vaš metabolizam u dan, što je više raditi. Shodno tome, ona će izgorjeti više kalorija, i ispuni vam više energije.

Vi ne morate čak ni da ide u vodu s doručkom. Posuda kaše, ili čak komada voća može biti dovoljno.

5. Priuštite Vaš hormon udara

To je prilično uobičajeno da žene dožive masti lica u "to vrijeme u mjesecu." Neposredno prije našeg doba, doživljavamo skoka hormona, a ovih hormona ponekad može dovesti do oticanje lica. Da bi se taj posebno nacifrano djelo razlog masti lica, vaš bi mogao razgovarati sa svojim ginekologom o stvarima. Oni mogu biti u stanju da predloži rješenje koje će vam pomoći da tanke tvoje lice pravo napolje!

6. Cut Down On The Fat

Još jedan dobar savjet o tome kako izgubiti debelo lice je da smanje unos hrane masti bogate. Možda ste radili u pokušaju da izgube na težini, i zaista ste možda baciti par kila oko tijela. Ali najbolji način da izgubite one masne stanice koje oblikuju vaše lice je da smanje na ukupni unos masti.

Ste u osnovi trebaju dijetu koja je mnogo zdravije, a koji sadrži što manje masti moguće. To znači kuvanje svoje obroke i izbjegavati Takeaways. Male promjene pomoći previše, kao što su izbjegavanje sokove ili krojenje poslastice iz vašeg obroka (ili zamijeniti ih sa slatkim voćem). Osim toga, mogli biste pokušati da ne jedu prije ulaska u krevet.

7. Smanjiti alkohol

Kako izgubiti debelo lice? Smanjiti alkohol. Ne kažemo da treba izbaciti alkohol u potpunosti, ali sigurno mogao puno gore nego smanjiti unos alkohola. Bilo da je to pivo ili vino, alkohol dehidrira vi, sa posljedicom budući da vaše lice bloats. Nije kul.

Ako imate volje za to, onda svakako izbjeći u potpunosti.

8. Carry Out vježbe Face

Još jedan savjet o tome kako izgubiti lice masti je da se pokuša vježbe lica. Yup, ne možete ga shvatili, ali lice vježbe postoje. Oni su također mnogo manje iscrpljujući od vježbe cijelog tijela, iako mogu boli vilica malo! Postoje brojni oni tamo, iako naši vrhunski savjet je da svaki dan sjedite uspravno, prije ispuštanja vaše donje vilice. Zatim, proširiti je prema van što je više moguće prije nego što drži tu za 10 sekundi. Zatim, polako nacrtati unutra.

9. Stop pušenju

Pušenje je porok kao alkohol. To može utjecati na vaše srce i pluća, i to čak i može dovesti do raka. Ali, da li ste znali da je to također utječe na vaše lice i može dovesti do chubbiness? Pušenje može izazvati one fine linije na licu, a isto tako može učiniti da se ugibaju i tražiti krug. Dakle, naš sledeći savet o tome kako izgubiti lice masti je da se jednostavno prestati pušiti.

10. Frame Your Face sa odgovarajućim frizuru

Ok ovo poslednje je malo drzak, a to baš i ne pomaže da izgubite masti lica. Ali odgovarajući frizuru koja laska tvoje lice je svakako lijepo od načina što ga čini izgledaju vitkiji i manji krug. Ako, na primjer, gubi masne ćelije u facu više uzima nego što stvarno želi i imate zabavu dolazi, pogotkom frizuru koja uokviruje se suočavate bolji je put kojim treba ići.

Borba protiv debelo lice neće biti lako, ali ako pratite malo - ili sve - od ovih koraka, možete biti sigurni da ćete biti u potrazi mnogo trimer ni vremena. Vitkiji, monter i manje krug, vi ćete biti osjećaj sretniji nego ikad!

Kako izgubiti debelo lice? Koji su vaši savjeti?

load...