Gubitak težine

Kako izgubiti težinu bez odlaska u teretanu?

Kako izgubiti težinu bez odlaska u teretanu?

Gubitak težine je jedan od najpopularnijih Nova godina rezolucijama, ali to je i jedan od Rezolucije koje smo slomiti više od bilo koje druge.

Jedan od razloga za to je ne da mi ne želimo da izgubite težinu. Umjesto toga, to je više slučaj da mi ne znamo kako da izgubite težinu na jednostavan način.

Mnogi od nas su odojak za trik dijetu koja jednostavno ne ide. Mi također pogrešno vjeruju da smršati moramo teško pogodila u teretanu svaki dan. Nakon nekoliko grubih nedelja koje su nam ostavili osećaju iscrpljeni, spremni smo da sve to spakovati u.

load...

Dobra vijest je da ne morate postati teretanu zeko da izgubite na težini. A evo i 10 razloga zašto.

Jedite iz manjih Ploče

Ne zaboravite, kada tvoja mama koristi da vas očistiti svoj tanjir kad ste bili mali? Ovaj pritisak da jedu svaki posljednji zalogaj hrane teži da bude nešto stavimo na sebe u odrasloj dobi, previše. Ali, to može dovesti do prejedanja i debljanja.

Ako ste tip osobe koja doslovno mora očistiti svoj tanjir, jer ti se ne sviđa ostavljajući tragove, možete probati jesti iz manjih ploča. Na taj način, vi i dalje ne ostavlja otpad, ali ti i jesti manje.

load...

"Ali neću osjećati kao pun!" Ti uzvikne.

Naravno da hoće. To je zapravo potrebno stomak petnaest minuta reći vaš mozak da ste dovoljno imali, a to uzrokuje prejedanje. Prestane da jede prije nego se osjećate puni i dalje ćete biti zadovoljni dugo vremena nakon toga.

Šetnja Up And niz stepenice češće

Jeste li znali da provedu samo deset minuta svaki dan hoda gore i dolje stepenicama može vam pomoći da izgubite oko 10 funti godišnje? Ne morate da samo provede deset minuta svaki dan hoda gore-dolje svoju stepenice. Moglo bi se početi češće uzimanje stepenicama na poslu umjesto lifta, previše.

Jedite proteina

Protein može učiniti ako se osjećate zadovoljni duže, tako da ti ne previše Indulge. To snažno smanjuje osecaj gladi, i zaustavlja vas od jede previše kalorija.

Istraživanja su pokazala da konzumiranje više proteina nas sprečava da jedu što više kalorija kao što smo i obično. Ako si doručak je težak u zrnu u ovom trenutku, možda želite uzeti u obzir zamjenom za opciju bogate proteinima. Na primjer, možete jesti više jaja.

Obratite pažnju na hranu Diary

Kada sam pokušavao da izgube na težini, bilo je na hack posebno da uvijek radio za mene: Ja vodila dnevnik hrane.

A hrana dnevnik će Vam pomoći da lako pratiti koliko hrane koju jedemo, i zaustavlja vas od preteruje. Kada vidite da sve zapisano, možete vidjeti kada ti je bilo dosta i kada treba da se smanji.

Mislite o tome kao odgovornost alat koji također radi kao način da se pomogne u pronalaženju načina izrade rezova.

Shop sa punim stomakom

Ako kupujete na prazan želudac, vaše oči će biti veći od vašeg spisak za kupovinu. Ono što neminovno će se dogoditi je da ćete zaliha na brze hrane koji će zadovoljiti vaše trenutne, bolno gladi.

Za to, to je dobra ideja da se uvijek kupuju na pun stomak ako pokušavate izgubiti na težini. Ovo će osigurati da se držite na listu kupovinom zdrave namirnice koje će vjerovatno zadržati težinu off.

Ovo je mali, ali vrlo koristan hack da uvijek radi poslasticu.

Get Yourself A mršavljenja Mantra

Da li postoji takva stvar kao što je proročanstvo samoispunjavajuća? Vrlo moguće.

Ako ste i sami rekli da ne možete učiniti nešto, kao što je gubljenje težine, šanse su vjerojatno da ne radite to.

Ako, međutim, možete uvjeriti mozak da možete u potpunosti učiniti, od vas će stajati mnogo veće šanse da se to uradi.

Svaki dan, reći sebi: "Ne mogu biti spreman." Repeat svaki dan.

Stand Up Više

Samo sedi ceo dan mogu doprinijeti debljanje. Pa zašto onda ne češće ustati?

Naći ćete da postoji mnogo mogućnosti tokom čitavog dana za vas da ustanete više. Na primjer, možete ustati kad neko zvoni, ili ste mogli čak podesite položaj stola u studiji.

Neki ljudi čitaju (i hoda), dok stojeći, dok su drugi odgovarati na e-mailove, a na njihovoj pokretnoj traci. Ako ustanete češće, da ćete biti zadivljeni koliko kalorija možete narezati. Probajte, to je tako jednostavno!

Jedite što Fiber

Kao i jedu više proteina, trebalo bi da ima za cilj da se uvede više vlakana u ishrani ako je trenutno nedostaje iz njega. Fiber je fantastičan za suzbijanje apetita i vođenje osjećaš punu duže.

Postoji vlakana može se naći u svim vrstama hrane, od zobena kaša u grah, žitarice za šparoge, laneno sjeme na naranče. Također se može pokušati dodataka, kao što su glucomannan, koji pomoć sa gubitkom težine.

Watch Manje Televizija

Koliko često imamo filmske večeri? I koliko često dobijamo grickalice iz za filmske večeri jer je "potez noć nije film noć bez grickalice!"

To je isto s našim omiljene TV emisije i kutija setova, kao i sportske igre. Mnogi od nas bukvalno ne mogu gledati epizodu Breaking Bad bez racije grickalice ormar.

Iz tog razloga, možete probati gledanje manje televizije, jer će eliminirati jedan manje znak. Pronađite nešto zdravije zamijeniti vaš TV emisija i filmova, kao što su hodanje ili plivanje.

Piju više vode i svježe sokova

Mnogo nas većina naših sadržaja vode iz hrane, za razliku od stvarnog čašu vode. To znači da kada vaše tijelo žudi za vodu, trikovima te u si mislio si gladan, jer zna da je hrana najbolji način da se vode u vašem sistemu.

To onda dovodi da prejedanje kada ne treba hrana.

Ponekad, onda si žedan, iako misliš da si gladan. Sljedeći put kada osjetite mukama gladi dolazi na na neobičan put, pio čašu vode ili čašu svježe sok i vidi šta se dešava. Ako želite znati više o moći svježe sokove kliknite ovdje.

load...