Gubitak težine

Koji je najbolji način da se izgubi težina brzo? 10 efikasnih saveta za smanjenje telesne težine

Koji je najbolji način da se izgubi težina brzo? 10 efikasnih saveta za smanjenje telesne težine

Moguće je brzo izgubiti na težini i ne trebate bilo upadljivo dijeta osoba ili čudo pilule da se to uradi. Možete, u stvari, sigurno izgubiti tri ili više funti nedeljno za samo nakon zdrave ishrane i uzimanje dosta vježbe. Ako samo spali 500 kalorija više, nego što jesti, svaki dan u nedelji ste sve postavili izgubiti barem 1-2 kilograma u težini i ovdje su deset efikasnih načina da vam pomoći da to uradi:

1. Napunite se na voće i povrće

Gomilati tanjir sa povrćem i jesti svježe voće za grickalice. Voće i povrće su jednostavan način da vam napuniti za manje kalorija, tako da se poveća veličina dio ovih zdrave hrane i to će vam pomoći da se smanji veličina dio najviše tov hrane.

2. Brz rafala vježbe

Ako vam je dosadno raditi dugo treninga, onda se brzo pet minuta rafalnu vježbe gdje i kada možete. Jumping jacks tokom TV reklama ili stepenicama, umjesto lifta na poslu, a sve ove mini treninga uskoro montirati gore u potrošnju kalorija ulog.

load...

3. Uvijek vremena za doručak

Uvijek imaju nešto za doručak ili ćete izgubiti energiju kasnije i biti u iskušenju u jede nepotrebne užinu. Cilj za oko 300 kalorija doručak da ste postavili za ujutro; nešto kao zobenu kašu sa orasima, banana i svježe voće, ili maslac od kikirikija na nekim cijelog zrna tost, na primjer.

4. Jedite kod kuće i kontrolirati vaše porcije

Vi ćete biti iznenađeni na koliko kalorija možete smanjiti za kuhanje sebe i jesti kod kuće. Kada kuvate sebe, možete kontrolirati porcije hrane i znate šta je otišla u svoju hranu. Food restoran i gotovih jela često sadrže daleko više kalorija nego što je potrebno da.

5. Fokus na balans u vašoj ishrani, a ne na gladuju sebe

Koji je najbolji način da se brzo izgubiti težinu? Pa, to je definitivno ne radi o gladi i posta. Gubljenje težine brzo je isto toliko o stanju, kao da se radi o rezanja sve slatkiše! Kada pripremate obrok, misli o stanju različitih vrsta hrane i variraju ishrani, tako da dobijete dosta nemasno meso, riba, svježe voće i povrće. Jednostavno gladi sebe neće raditi, jer nećete imati energije da radi bilo koji vježbanje i može čak i da li bolesni.

load...

6. Očistite svoj ormari i riješi sve visoke kalorijske iskušenja

Ćete dobiti žudnje, tako očistiti sve visoke kalorija hranu iz vašeg ormara i frižider da izbegne sve iskušenje. Odluči se da ćete to učiniti, štap sa svojim obećanjima i vi ćete izgubiti na težini.

7. Promijenite svoje navike i rutine

Ne morate da se i oznojila u teretani da izgubite na težini. Mogao si samo promijeniti nekoliko navika. Ako obično jede svoj ručak na poslu, a onda sjesti i čitati knjigu, prošetati oko bloka nakon ručka umjesto. Promijenite rutinu, tako da vremena izbjeći kad bi normalno doći za užinu i učiniti nešto zdravo umjesto.

8. Manji kasno u noć kalorija

Još jedan od efektivnog savjeti mršavljenja je da se izbjegne jelu prije odlaska u krevet. Imaju za cilj da jede dvije trećine dnevnog unosa kalorija tokom dana i ne ostavljaju ga sve dok večernji obrok. Potrebna vam je gorivo da se spali, tokom dana, tako da se kalorije kada su vam potrebne, a ne samo prije nego što odete u krevet.

9. Naći načina da spali kalorija koje ćete uživati

Nema sumnje da ostvare će izgorjeti kalorija, ali to ne mora da se radi na pokretnoj traci u teretani. Ako ste pronašli novi zabavama da ćete uživati ​​i da će vam dati više vježbanja, onda ćete jedva primijetiti da ste ih radili. Možete zauzimaju sport, pridružiti biciklističkog kluba ili samo oprati svoj automobil umjesto korištenja pranje automobila! Zapamtite, ako je gori kalorija, onda pomaže da izgubite težinu.

10. Obratite pažnju na časopis vaš napredak

Voditi dnevnik ono što jedete, šta vježba uzmete i koliko težine te izgubim. To neće biti običan jedrenja i možete naći da je vaša težina i ponovo ide gore, ponekad; ali praćenje šta jedete i koliko vježba dobijate će vam pomoći da shvate gdje kalorije dolaze iz i gdje su uzimajući spaljena.

Koji je najbolji način da se brzo izgubiti težinu? Da li imate neki drugi saveti mršavljenja? Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...