Motivacija

10 savjeta o tome kako donijeti sreću u svom životu

10 savjeta o tome kako donijeti sreću u svom životu

Verovatno ste čuli sve citati o sreći:

"Ti napraviti svoj vlastiti sreću u ovom svijetu."

"Ja jednostavno ne mogu dobiti sreće break".

"Sve što je potrebno je malo sreće, a mi ćemo biti u redu."

Ali, ono što je dobro sreća i kako idemo o tome da još malo to? Da li je uopće moguće nabaviti sreću?

Pa, zapravo, to je. Sreća je misteriozna stvar, koja radi na misteriozan način. Teško je adekvatno objasni šta je to tačno, ali šta to uradi je nam daje taj dodatni malo o nečemu što nam donosi uspjeh i sreću. Dakle, hajde da pogledamo na nekoliko stvari koje možete učiniti kako bi još malo sreću u svoj život.

load...

Ne boj se

Ako želite da se češće udari sreće malo, to je vrijeme za početak da malo više buket i hrabrost i samo radi stvari.

Kada sjedimo u zatvorenom prostoru, umjesto ulazeći van i istraživanje, sreća nikada neće doći. Kao što je poznati citat kaže: "Fortune uvijek prati hrabre". Tako da je vrijeme za početak spakovati, pooštre se, i postati više avanturistički.

Uštedjeti

Osloniti se na još jedan citat, to nikada nije kiša, ali to sipa.

To znači da kada se loše stvari dogode, puno loših stvari se dešavaju.

Uz izuzetak naše zdravlje mana, jedna od najgorih stvari koja se može desiti nama je finansijskim problemima. Loša sreća dolazi u trojkama, a kada imate novac problema, čini se da imate puno novca probleme. Račune treba plaćati, krediti trebaju vraćanju, a možete izgleda ne da novac.

load...

Ako spremite se, da ćete se tako sretan kad imaš novca u nazad da te vidim kroz neke burnim vremenima.

Pospremiti

Ne postoji ništa kao što je čist, u organizaciji kuće da nas bolje. Kada je naša kuća naredili su u mogućnosti da lakše nađu stvari koje smo. Nestalih DVD će se pojaviti. Će se iznenada pojaviti one potvrde da ti treba pronaći.

Čišćenje i organiziranje vaš dom je stvarno sve o organiziranju svoj život. Pretrpane radne stanice dovodi do pretrpan um. To znači stres i nedostatak produktivnosti. Dobiti svoju kuću u red i sreća će uslijediti.

Biti pozitivan

Pozitivno razmišljanje zaista može promijeniti svoj život.

Razmisli o tome: ako si negativan, vi ćete biti manje skloni da zapravo nešto učiniti.

Recimo da je vremenska prognoza kaže da će biti oluje sutra, na dan kada su planirali ići u otvoreni selo obroke. Zbog onoga što je vremenska prognoza je rekao, vi odlučite da ostanete u.

Onda, kada dođe dan, sunce se pojavljuje umjesto! Vas kunu svoju sreću, jer ste vjerovali vremenska prognoza, i odlučili da ostanu u. Drat!

To je vrijeme da se kocka i samo ići za to. Biti pozitivan. A čak i ako se to desi kiša, vaš pozitivan stav će se pobrinuti dan je u svakom slučaju velika.

Odnose na sebe kao pobednik

Ako kažeš da se svaki dan da si pobjednik, da ćete postati pobjednik.

Možda zvuči glupo, ali kaže svaki dan: "Ja sam pobjednik. Mogu ovo uraditi. Ja sam pametan, a ja sam sretan ", zaista može imati veliki utjecaj na vaš život - i svoju sreću.

Biti otvoreniji

Često, kad god idemo negdje očekujemo ili se nadamo za određeni ishod.

Idemo na zabavu možda u nadi da će pronaći novog partnera.

Mi idemo na umrežavanje čak u nadi da će slijetanje novi posao.

Idemo u trgovinama u nadi da će pronaći nekoliko popuste.

Ovo je vrlo jednoumnu pristup koji ostavlja sada prostor za migolji. Umjesto da otvoren za potencijale koji bi mogli uzeti naš život u novom i uzbudljivom smjeru, hodamo okolo s našim glavom naniže, ignoriranje ovih potencijala jer mi imam samo jedan cilj na umu.

To je vrijeme da bude otvoren i prihvatiti dobro "iznenađenja". To je vrijeme da se više spontana i da se slobodno šetaju. Možda ćete samo imati sreće.

Believe In Magic Of Life

U redu, natprirodne magije možda ne postoji (iako to možda!), Ali ono što mi tražimo da uradite je da se dozvoli sebi da sanjam malo.

Sreća neće doći do vas, ako ne vjerujem u sreću.

Potrebno je da vjeruju da divno, magične stvari mogu dogoditi. Morate imati vjeru da neverovatne stvari se može dogoditi - i oni mogu da ti se dogodi. Opusti se i prihvati malo magije.

Zadržati se fokusira na nekoliko stvari

Možda ćete biti i društveni leptir koji ima mnogo interesa. Ali, to je vrijeme za početak ograničava vaš fokus na stvari koje se osjećate više zagarantovano da vam donijeti uspjeh i sreću.

Šireći se previše tanke, vi pozivajući lošu sreću u svoj život. Ti si u suštini fokusiraju previše svog vremena na stvari koje možete sruši, stres te, i ostaviti prazni.

Poboljšati vaše šanse

Osjećaj sreće jer nisi dobio onaj posao koji se za?

Osjećaj kao da si proklet, jer da je jedna osoba ste mislili da bi mogla biti tvoja srodna duša ste odbili?

Osjećaj kao da mora da si išao pred nekoliko loših mačke jer vaša knjiga je upravo odbio izdavača?

To je vrijeme za početak poboljšanje vaše šanse koje se prijavljuju za više radnih mjesta, koji datira još ljudi i tako dalje.

Neki od nas imati sreće, jer smo i sami dati bolje šanse. Ako se prijavite za jedan posao, možda jednostavno ne shvatam. Ako se prijavite za 5 ili 10? Imaš veće šanse.

Ne Nastani

Ako ste provesti sve svoje vrijeme trenje o propuštenim prilikama ili brige o budućnosti, vi ćete propustiti na sadašnje mogućnosti - i sretno.

Tako da je potrebno da prestanem da razmišljam o prošlosti i prebacite fokus do sada. Razmislite o tome kako možete promijeniti svoj život, i donijeti odluku danas da počne privlače mogućnosti koje bi mogao zauvijek promijeniti život.

load...