Motivacija

10 slatkih stvari o sezoni odmora

10 slatkih stvari o sezoni odmora

Da li smo vjerske ili ne, većina nas samo vole da slave Božić svake godine. Blagdana je posebno doba godine kada obitelji učine sve što mogu da se viđaju, parovi uzeti mini pauze zajedno, i magične stvari se dešavaju.

Možda je najbolja stvar o Božiću je da ne morate biti sedam godina da uživaju u tome. Možete se približava trideset godina, imaju najviše stresan posao na svijetu, a ipak se ponašaju kao vrtoglavicu dijete tokom praznika.

Zaista, Božić je vrijeme za opuštanje, za veselje - i za dobivanje uzbuđen zbog toga ogroman poklon umotan kutiju koja je očigledno za nas!

Jer sada postoje samo nekoliko dana dok je veliki dan, hajde da pogledamo na 10 najslađi stvari o blagdana.

Biti sa svojom obitelji

Tokom godine, kada radite sve sate koje Bog šalje, to je teško vidjeti previše svoje porodice. Možda ćete živjeti sa svojim suprugom, a možda i vidiš ti mama i tata tu i tamo, ali porodična okupljanja nisu bili isti otkad si otišla od kuće.

load...

Božić je savršen izgovor da biste dobili cijelu obitelj zajedno za proslavu. To zbližava ljude, i ohrabruje nas voziti stotine kilometara na takav poseban doba godine provesti sa posebnim ljudima. Porodična pitanja, a to je za vrijeme blagdana kada shvatimo koliko nam znače.

Božić

Iščekivanje je gradila u proteklih nekoliko dana, a sve to dostiže vrhunac na Badnjak. Pokloni su postavljeni oko drveta, dajući vam priliku da se osjećaju i protresite kutije da pogodi šta imaš ove godine. Piće sipaju, pesme se pevaju, i svi su spremni za veliki čovjek iskoči kroz dimnjak.

Badnjak je i dan kada se napokon skrasiti; ste učinili sve kupovinu, a sada se možete opustiti uz svoje najmilije i samo općenito uživati ​​u prilici. Također možete otvoriti barem jedan poklon ako ti mama dozvoljava!

load...

Presents

Davanje poklona i vide radost donose ljudima je ono što mogu napraviti Božić super slatko. Znajući da imate svoje najmilije nešto što zaista cijenim čini vaš dan mnogo više, nego zapravo otvara svoju poklone.

Božić bi trebao biti vrijeme za stavljanje osmijeh na nečije lice, a možete to učiniti sa posebnim poklon. Uzbuđenje imamo kada unwrap naše poklone čini sve da napornog šoping tako isplati.

Božić Glazba

Osim ako radite u maloprodaji, gdje Božić glazba je prilično igrao non-stop za četrdeset dana i četrdeset noći, Božić glazba je posebna.

Svako ima svoje omiljene pjesme, pjesme koje nas vratiti u djetinjstvo kada je Božić bio sve vreme van škole, Oodles neverovatnih poklona, ​​a veliki za kuhanje mame.

Imamo nekoliko kriv užitaka. Mariah Carey, anyone?

Bilo da volite Franka Sinatre, Michael Bublé, Nat King Cole, Wham! ili tradicionalne božićne pjesme, tu je Božić glazba za svakoga. Sjedeći oko toplu vatru, pije punč od jaja i slušanje muzike je savršen način da provedete svoje vrijeme za vrijeme blagdana.

Christmas Tree Smell

A pokošene travnjak može nas podsjetiti na ljeto, ali božićno drvce je jedan poseban miris koji podsjeća svako od najvećih doba godine.

Jednostavno nema boljeg mirisa od Božića miris drveta. Tradicionalne bor-svježi miris budi nostalgiju, i vodi nas sve vratio u super Božića prošlosti. To samo dolazi oko jednom godišnje, što ga čini magičan, i to nas prevozi do vrlo magično mesto.

Rukom pisane Christmas Cards

U redu, niko više piše rukom pisani poruku. Mi komuniciramo sa našim prijateljima preko kratke tekstove, bezlične e-mailove, i drsko Facebook poruke koje sadrže više emotikona od riječi.

Zbog čega je u rukopisu Božić kartice su ekstra posebna.

Božić kartice su šarmantni, i primanje nekoliko u post sa svojim prijateljima je dio onoga što čini blagdana tako posebnim.

To je još bolje kada svojim prijateljem otišao u trud zapravo čini samih kartica.

Božićni ukrasi

Ne samo svojim božićnih ukrasa - iako su oni slatki i super - ali božićne ukrase i svjetla svuda po gradu da blistaju na prozorima i ponesite grad živ.

To je uvijek slatko kad vaši susjedi pridruže svečanosti i upaliti svoje kuće svjetla, drveće i dekoracije. To je dio magije.

Takođe vas čini sve toplo i fuzzy unutra dok vozite kući s posla u mraku još jednom pred praznike. Strava.

Snijeg

U redu, to sigurno ne snijeg svake godine (i ovisno o tome gdje živite, to može nikada snijeg), ali kada padne snijeg za vrijeme blagdana, to je jedan od najslađih stvari ikad. To doslovno stavlja šlag na tortu. Jednostavno ne možete pobijediti na White Christmas.

Snowcapped ambijente su razglednice, i oni mogu napraviti običan grad izgleda kao nešto od svojih omiljenih božićnih filmova.

Uzimajući svoju decu To See Djed Mraz

Da, nas, odrasli vole Božić.

Ali Božić je za djecu i uzimajući svoju djecu da vide Djeda Mraza u vodstvu-do veliki dan je jedan od najslađih stvari koje ikada mogao učiniti.

Gledajući vaše dijete dobiti uzbuđen jer reći Santa ono što žele ove godine ispunjava svoje srce radosti, a to je još bolje kad znate da oni i dalje vjeruju u čovjeka sa bradom.

Božić Movies!

Ne postoji ništa bolje nego se skrasio za noć sa svojim voljenim ispred razbuktalu vatru i gleda svoj omiljeni božićni film.

Bilo da je Elf, Home Alone, to je divan život, imaš Mail ili odmor, postoji samo nešto super slatko o Božiću filmovima koji nam pomažu da pobjegne iz realnosti svakodnevnog života. Ako i dalje ne oseća "Christmasey" držati svoj omiljeni božićni film na i dobiti u svečanosti!

load...