Motivacija

10 stvari koje bi trebalo da kažete svakog jutra kada se probudite

10 stvari koje bi trebalo da kažete svakog jutra kada se probudite

Jutro je najvažniji doba dana. Ako sići na loš start, možete prilično garancije da će ostatak dana će se nastaviti silaznom putanjom. Ako sići na neverovatan početak, međutim, ti ćeš se punom parom za ostatak dana. Svijet, dođi na mene!

Kao i zdrava prehrana, neki misle-dobre muzike i vesela jutra staze, tu su i nekoliko stvari koje možete reći sebi da vam može pomoći da sići na fantastičan start ujutro. A ne samo stenjao i mrmljajući ispod dah kao što hramlje niz stepenice i stavi kafu na svojim očima i dalje poluzatvorene, to je vrijeme da otvori usta široka i kažu da ti narednih 10 stvari svakog jutra:

Danas je novi Wonderful Day

Svi cijenimo novina. To je obećanje novi početak koji nam daje optimizam i nama da se, podsjeća bez obzira koliko loše je sve drugo, to je sve u prošlosti. Sada je vrijeme da se krene naprijed i prigrliti nove mogućnosti koje dolaze naš način.

load...

Novi dan je najbolji mogući oblik novina. Imaš cijeli dan pred sobom da iskoriste trenutak i kako bi bili sigurni da je jučer je potpuno zaboravljena. Novi dan je prazno platno koje čeka da bude naslikan na neke amazing art. Trebao bi osjećati blagoslovljen da su dobili još jednu priliku da iskoristite života. Odem tamo i ostvariti napredak. Bez obzira koliko loše je juče, ne može donijeti vam dole više!

I Can Be god I Want To Be

To je duh! Svi mi imamo snove, ali ne sve ostvariti svoje snove. Zašto? Zato što ne dovoljno potrudimo.

Snovi su nije nemoguće. Sve što treba da uradite je da pogledamo oko sebe da shvate da snove svaki dan.

Važno je imati na umu da su ljudi koji su jurila i postigli svoje snove su oni koji su se, rekao je svaki dan ", ja to mogu." Nisu se probudi stenje da se kao su naišli u kuhinju da svoje kafu, žaleći na činjenicu da je već 09:00. Probudili su se rano sa pozitivnim mentalni stav i uvjerenje da sav trud oni stavljanje u sada će se na kraju isplatiti.

load...

Neću Sweat The Small Stuff

Kakve to veze ima sa tobom, ako neko nije otvorio vrata za vas na poslu juče ili ako neko de-friended ste na Facebooku? U odnosu na ozbiljno velike stvari koje se događa širom svijeta ovo je sitna riba i nije vredi da te naglasio gotovo.

Fokusirajte se na stvari koje su bitne i ne znoje male stvari.

I Am Good Enough

Buđenje sa posudom žitarica i šalicu kave je sve dobro i dobro, ali neće vas ispuni povjerenje stvarno treba da se približi dan.

Dakle, da biste sebi podstrek, potrebno je da se suoči se u ogledalo i reci sebi da ste dovoljno dobri.

Vi ste dovoljno 100% dobro.

Nevjerovatan si.

Svi su dovoljno dobro, a govori se ovo će vam dati vrstu povjerenja trebate pribor dan i iskoristite ga.

Jučer neće Define Me

U redu, jučer je bio loš dan. Mi znamo da i ti to znaš. Stvari nisu išle od samog početka, a vi znate da stvarno zabrljao.

Ali, hej, znaš šta? Jučer je u prošlosti! Je nestao! Sve što je ostalo od jučer su sjećanja i iskustva koja se - i da će - treba naučiti. Jučer nikad definirane nikoga. Sve to možete definirati je prisutan: danas! Jebi se, jučer!

Zapamtite, jučer samo da možete definirati ako ga pustiti.

To je u redu da Fail

Ponekad se probudimo i zapamtite da smo imali težak put to dan ranije. Sjećamo se da smo kraljevski zabrljao jučer, i da ćemo teško pao na nešto. Takve misli zaista može staviti Downer na jutarnju, zeznula naš način razmišljanja, i upropastiti ostatak naših dana.

Ono što treba učiniti je reći sebi da, zapravo, to je potpuno u redu na propast. Podsjetiti sebe da svi ne uspije, čak i najuspješnijih poduzetnika. Svi smo propasti. Ono što je važno nije neuspjeh, ali kako reagirati na neuspjeh. Ako učite na svojim greškama, možete profitirati od njih. Neuspjeh je jednostavno prilika da raste i vratiti jači.

Ponosan sam na moje izbore

Vaši izbori su ono što definiše vas. Ako znate u svom srcu srca da ste uvijek nastojali napraviti pravi izbor, podsjećajući sebe ovo će ti biti bolje.

Niko ne možete kritikovati za to šta je ispravno. Ostati vjeran svojim principima i zanemariti klevetnika.

Ja sam lijepa

Ljepota je važna za samopouzdanje. Znanje traje cijeli život, dok je ljepota blijedi - tako kažu.

Ali ljepota je večna. Govoreći sebi da si lepa prva stvar ujutro će vas staviti na pozitivan način razmišljanja koji će trajati tokom cijelog dana. Ćete putujete na posao osjećaj osnaženi sa svojim izgledom. Ćete koračati u kancelariju puna samopouzdanja, znajući da si nevjerovatan.

Ja to mogu

Da, možeš!

Koliko puta ste dobili iz kreveta sa strašnih osjećaj da ste upravo ne može učiniti sve što se danas traži od vas? Koliko puta ste probudili ujutro ispita znajući da ćeš na propast? To je glupo. Možete učiniti ništa ako stavite svoj um na to.

Od suštinskog značaja za postizanje ciljeva dan je uvjerenje da ti to možeš. Probudi se, pogledaj se u ogledalo i reci sam srcem i dušom da to mogu. Vi ste dovoljno dobri i niko drugi ne može bolje uraditi. Pjevati svoju pohvale, biti svoj navijačica.

Tako sam sretan što Alive

Koliko puta se probudite ujutro i dati hvala da si živ za najmanje još jedan dan?

Mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo da ćemo se probuditi svaki dan. Mi smo drift kroz jutro s našim očima poluzatvorenih, uzimajući u ništa drugo nego miris kafe i slatko okus naših žitarica.

Ali činjenica da smo živi još jedan dan je neverovatan. Mi učestvuje u čudo još jednom. Cijenim to i dan će biti bolje.

Ja ću Own ovaj dan

Da, jesi!

Ako ne posjedujete dana; ako ne zgrabi ga i ne pusti, dan će neminovno posedujem.

Što nije u redu.

load...