Motivacija

10 stvari koje treba da zapamtite kada sve ide naopako

10 stvari koje treba da zapamtite kada sve ide naopako

Problemi, problemi, problemi! Nekoliko dana, kada se čini da se ništa neće ići u pravu, to je lako postati obeshrabreni i odustati, ali to je samo vrijeme koje je potrebno da se duboko, operi sebe dole i samo nastavi. Kada ništa izgleda da ide svoj put, evo deset stvari koje treba zapamtiti, će vam pomoći da se vrati na svoje noge.

1. Nešto dobro će vjerojatno izaći iz ovog

To možda ne izgleda tako, sada, ali nešto dobro može i izaći iz bol patite danas. Život ima naviku okreće stvari; ono što može izgledati kao vrata udarila u lice, će vjerovatno dovesti do još jedan otvaranja sutra.

2. Problemi ne traju zauvijek

Uvijek imajte na umu da kada pada kiša, kiša mora prestati. To je ono što čini život toliko zanimljivo: promene vremena, mijenja godišnja doba, vaš mijenja sudbinu. Ne postoji takva problem koji može trajati zauvijek, tako da kada sve krene naopako, udahni duboko i recite sebi da je ovo će proći.

load...

3. Možeš ti to

Možda osjeća dobro boli ili razočarani, ali vi ste se rukuje teškim situacijama prije nego i vi ćete nositi ovo previše. Jači si nego što misliš, tako nikada zaboraviti da ste više nego sposobni bave vaše probleme, čak i kada se čini da se sve krenulo naopako.

4. Ne zaboravite da neke stvari idu u pravu!

Kad sve krene naopako, lako je zaboraviti stvari koje nisu. Imajte na umu da to nije sve loše vijesti, samo tako izgleda. Ako malo bolje pogledate, naći ćete da su neke stvari trundling slagati.

5. Prihvatite da ne možete kontrolirati sve

Postoje neke stvari koje jednostavno ne može kontrolirati i nikada neće biti u stanju da kontroliše ono što drugi ljudi rade i reći. Ne bi bilo smisla brinuti o stvarima koje ne može kontrolirati, jer će vas frustrirati i nositi te samo. Prihvati ove stvari i naći ćete ga lakše nositi s njima.

load...

6. Pitajte za pomoć, ako vam je potrebna

To može biti teško tražiti pomoć, ali ponekad je to jedini način na koji ćete dobiti kroz nezgodne situacije. Nema sramote u kojima je potrebna pomoć, pa kad sve krene naopako, ne bojte se pitati za pomoć, čak i kad sve što je potrebno je rame za plakanje ili nekoga za razgovor.

7. Ne zaboravite da ste dobili kroz teška vremena prije nego što

Još jedna stvar koju treba probati i sjetiti kada stvari izgleda da idemo u redu je da ste vjerojatno ranije prošla kroz teške situacije. Rukuje vi njih, tako da ćete biti u mogućnosti da obrađuju ovu jednu.

8. Nikada ne izgubiti kontrolu nad potpuno

Trebalo bi također zapamtiti da, iako postoje neke stvari koje ne možete kontrolirati, uvijek imate izbora. To znači da, čak i kada sve krene naopako, uvijek postoji nešto što možete učiniti kako bi poboljšali situaciju, čak i ako ne možete popraviti sve.

9. Nemojte zaboraviti da se brine o vama

Dok se sve ovo događa, ne zaboravite da se brine o sebi. Oba vaše fizičko i mentalno blagostanje su od najveće važnosti, kako bi bili sigurni jedete pravilno i dobija dovoljno sna. Nećete biti u stanju ništa riješiti, ako se polažu u krevetu bolesna.

10. Ove stvari prolaze

Konačna stvar koju treba zapamtiti je da bez obzira na okolnosti su sada, stvari će se promijeniti i stvari će proći. Međutim, loše možete osjetiti, a čak i ako se ne smatra da se ništa ne događa svoj put, dati malo vremena i stvari će biti bolje na kraju.

Koje su vaše najbolje savjete za kada sve krene naopako?

load...