Motivacija

10 stvari koje treba uraditi kada vam dosadi u kišovit dan

10 stvari koje treba uraditi kada vam dosadi u kišovit dan

To ne čini više od nekoliko dana da smo uživajući u suncu, ali sada je kišne dane su dobro i istinski ovdje! Ne dozvolite da na vrijeme da vas dole ipak, postoje hrpe stvari koje možete učiniti u zatvorenom prostoru, a ovdje deset načina na koje možete oterati kišni dan dosade:

1. Uzmite knjigu

Jedan od uraditi kada vam je dosadno očigledno stvari je čitati knjigu. Zatvorite zavjese, okrenuti na vatru, opustiti i uživati ​​dobar čitanje. Opuštanje vaše tijelo, dok vježbate svoj um je savršen način da se opustite, a daleko od briga svijeta za nekoliko sati u miru i tišini.

2. Eksperiment u kuhinji

Uzmi ovaj put kao priliku da usavršite na kulinarske vještine. To je sada da možete izaći iz kuharica i okušati u nekom avanturistički kuhanja. Malo prakse sada, a vi ćete biti u mogućnosti da stvarno omamljivanje svoje goste na svoj sljedeći večeri.

load...

3. Igrajte neke igre na ploči

Igranje neke društvene igre je još jedna od dobrih stvari raditi kada je dosadno na kišni dan. Pokazuju djecu koje je potrebno da se uključi u i dobiti neke od tih društvenih igara iz ormara i prašine ih nije sve igre! To je odličan način da se svi zajedno i verovatno ste zaboravili sebe koliko zabavno oni mogu biti. Ako niste sigurni, pitajte baka!

4. Get a malo lukav

Okušati u malo umjetničko ili zanatski radovi. Postoji čitav niz različitih stvari da probate; slikarstvo, nakit odluka, kolaž, lista je beskrajna, i možda doći do neke velike darove za Božić previše.

5. Uzmi telefon

Ako pada kiša, gdje si, onda su šanse svojim prijateljima i obitelji su uzimajući dosadno. Dakle, pokupiti telefon i dati im poziv. Kišni dan pruža savršenu priliku da uhvati korak sa svim vijestima i ogovaranja sa prijateljima. Također ćete dobiti priliku razgovarati s nekoliko ljudi niste razgovarali s vremena na vreme.

load...

6. Što učiniti kada vam je dosadno kod kuće? Have a snooze

Kakav sjajan izgovor kišni dan je samo da laze okolo i odrijemati! Hajde, neka stres isuši, stavi noge i samo opustiti za neko vrijeme. Poslove može čekati do sutra.

7. Catch gore na čišćenje

Možda nisu svi idealan je način da provedete kišni dan, ali to je dobra prilika da se uhvati na nekom od poslova koje ste odlagao. Dobar čisto oko kuće ili sređivanja rezervnu sobu će vas zauzeto i dobiti posao s puta.

8. Nabavite filmova iz

Uzmi kokice pucketanje, pozvati oko nekoliko prijatelja, zavalite se i uživajte u nekoliko klasičnih filmova zajedno. Ovo je jedna od najvećih aktivnosti kada ste dosadno na kišni dan! Zaboravite na vrijeme i pretvoriti svoj dom u kino za taj dan. Nećete ni primijetiti jadno Vrijeme batina na prozor izvana.

9. Idite na kiši, a zatim se vratiti u suvom

Kišni dan, ne znači da ne možete napustiti kuću na sve. Brzo trčanje do kola i onda možete biti na putu do kuglane, muzej, trgovački centar ili teretanu. Ima dosta za to je ispod poklopca, tako da ne samo trošiti cijeli dan daleko, samo zbog malo kiše.

10. Razmazite

Protjerati zime jeza pokretanjem sebi toplu mirisnu kupku. Odčepiti bocu dobrog vina, Okružite se mirisne svijeće i zavalite i uživajte! Dosadno sa kišni dan? Ko je dosadno!

Šta radiš kada ti je dosadno na kišni dan?

load...