Motivacija

12 Audrey Hepburn navodi da vas inspirisu

12 Audrey Hepburn navodi da vas inspirisu

"Vjerujem u roze. Vjerujem da se smeje je najbolji kalorija plamenik. Vjerujem u ljubljenje, ljubi puno. Ja vjerujem u biti snažan kada se čini da se sve krenulo naopako. Vjerujem da sretan devojke su najlepše devojke. Vjerujem da je sutra novi dan i vjerujem u čuda. " - Audrey Hepburn Ovo je jedna od najljepših, pozitivni i "girly" navodi se da sam ikad pročitao. Samo osoba koja vjeruje u čuda da ih žive, samo djevojka koja je sretna može biti zaista prilično!

"Najvažnija stvar je da uživate u životu - da bude sretan - to je sve što je važno." - Audrey Hepburn Audrey Hepburn naučio najveću tajnu blaženi život - biti srećan je sve što je važno. Sjetimo se to uvijek i živjeti tu istinu iz dana u dan...

"Ne možete reći nešto više o osobi onim što on kaže o drugima nego što možete onim što drugi kažu o njemu." - Audrey Hepburn Ovo je tako istinito izreka! Ono što dolazi iz usta osobe - dolazi ravno iz srca, to je kako možemo zaista znate nekoga - samo slušati ono što ta osoba kaže i, posebno, ono što on ili ona govori o drugim ljudima...

load...

"Postoji više ženstveni šarm nego samo mjerenja. Ne treba spavaću sobu da dokaže moju womanliness. Ne mogu prenijeti isto toliko ženstvenost, branje jabuka sa drveta ili stojeći na kiši." - Audrey Hepburn Ženstvenost i atraktivnost su daleko iznad vanjski izgled; magnetski i neodoljiv ženstven čari zauzmu svoje početke u srce. Unutrašnja ljepota, stav i karakter - ove stvari bitno...

"Ako sam iskren moram ti reći da sam i dalje čitati bajke i volim ih najbolje od svega." - Audrey Hepburn Audrey Hepburn uvijek vjerovao u čuda, vjerovao u pravu ljubav i da želi da živi san... Ona je vrlo romantičan, ružičaste i idiličan odnos prema životu i, čak, razne oluje okolnosti ne može promijeniti njen idealistički raspolaganja i optimističan način razmišljanja...

"Zašto promijeniti? Svako ima svoj stil. Kada ste ga našli, trebalo bi držati." - Audrey Hepburn Audrey znao važnost i moć biti iskren prema sebi, shvatila je da je pokušaj da se repliciraju, kopiranje ili "klon" neko drugi je siguran put do gubljenja "pravi ste" - na "ti", to je jedan od vrste, "vi" koji ima pravu moć. Držimo da budemo pravi sebi, naš stil i našu ličnost.

load...

"Volim ljude koji me nasmijavati. Iskreno, mislim da je to stvar koju sam najviše sviđa, da se smeje. To leči mnoštvo bolesti. To je vjerojatno najvažnija stvar u lice." - Audrey Hepburn Glumica priznala moć dobrog smeha, znala je da kikotanje i veselje može čak i izliječiti bolesti. Sjetimo se da osmeh svakodnevne i smijati našim srcima se što je više moguće.

"Ljepota žene nije u režimu lica, ali istinsku lepotu u žena se ogleda u njenoj duši. To je brižan da je ona s ljubavlju daje strast da ona pokazuje. Ljepota žene raste kako godine prolaze ". - Audrey Hepburn Ovo je tako velik i moćan govore o ženi beauty! Audrey Hepburn, znao da je prava ljepota dolazi iznutra i da ništa ne poredi sa vrstom i ljubavi stav srca. Može ružna glasina uništiti ono što je lijepo? Ne!

"Mogućnosti često ne dolaze zajedno. Dakle, kada to učine, morate ih zgrabiti." - Audrey Hepburn Morate biti aktivni, oprezan i pripremljen kako bi se postigla uspjeh. Glumica nam je dao jednostavan, ali moćan primjer kako go-getters, hazarderi i dostignuća čin. Kada priliku naiđe - prestati ga!

"Ništa nije nemoguće, sama riječ kaže:" Ja sam to moguće '! " - Audrey Hepburn Jedino vjerujući u mogućnost nešto možete ga ostvariti. Believer u nepostojanje nemogućnosti, Audrey Hepburn može postići takav nivo uspeha da njeno ime, pa čak i do sada, živo je zapamćen i divio. Zaista, vjera može da pomera planine!

"Ljepota žene mora se vidjeti iz u njenim očima, jer to je ulaz u njeno srce, mjesto gdje ljubav stanuje." - Audrey Hepburn Neki kažu da su oči ogledalo duše i poznata glumica jako dobro znao. Ako želite da imate lepe oči - hraniti svoju dušu sa dobrotom, ljubavi i velikodušnosti.

"Vjerujem u manikure. Ja vjerujem u overdressing. Ja vjerujem u doterivanje na slobodno i nosi ruž za usne. Ja vjerujem u roze. Vjerujem sretan djevojke su najlepše djevojke. Vjerujem da će sutra je novi dan, i... Ja vjerujem u čuda. " - Audrey Hepburn Ovaj citat pokazuje pravu ljepotu, ženstven, šarmantan i dama poput stav legenda-glumica. Audrey Hepburn je bio, i još uvijek je, zaista sija zvijezda elegancije, ljubaznost, ljepotu i ogroman uspjeh!

(Napomena: Da li ste znali da je malu crnu haljinu koja Audrey Hepburn nosila u filmu "Doručak u Tiffanyja", koju je dizajnirao Givenchy, prodat je na Christie aukciji 2006. Godine za $ 920.000, skoro 7 puta svoje procjene pretprodaji Ovo? je bio jedan od plaća za haljinu iz filma najvišim cijenama.)

Nadam se da vam je bilo korisno. Slobodno komentirati. Koji vam je omiljeni citat je Audrey Hepburn?

load...