Motivacija

12 neverovatnih sretnih novih godina želja za prijatelje

12 neverovatnih sretnih novih godina želja za prijatelje

Kada je u pitanju Nove godine i ove godine, da li će se zadovoljiti poruku još blag i dosadan "Sretna Nova godina", svojim prijateljima i obitelji, ili ćeš pokušati da smisli nešto malo više smisla? Ako želite da zvoni u novoj godini s nečim što će udariti akord, ili možda poruku da će podići osmeh, pročitajte ove zbirke Amazing Nove godine želi poslati svojim prijateljima. Mi u Beauty And Tips, želim vam divan i vrlo Happy New Year 2017!

"31. Maj decembra označiti kraj svoje nevolje, i Jan 1, 2017 označava početak nove radosti. Imaju srećnu Novu godinu! "

Za one znate koji nisu imali najbolje godine, podsjećajući ih da je Nova godina označava početak novog poglavlja u svom životu može biti poruka da im je potrebno da se vidi.

"Hajde da proslavimo ovu Novu godinu i zahvalio svima koji su naši prošle godine tako pun osmjeha i sreće!"

Nova godina je i vrijeme da budemo zahvalni za sve one oko vas koji su doveli ste radost. Osvrnem na prošle godine i zapamtite sve zabavne imate i ne zadržavati na teškoće možda su pretrpjeli.

load...

"Zaboravite prošlost i sjetiti šta je tebi. Sada ste bolja osoba koja je spremna da se ne napraviti istu grešku još jednom. Na kraju krajeva, jedan uči iz iskustva. Sretna Nova godina."

Niko nije savršen i svi mi pravimo greške. Mi smo svi vrlo verovatno da više u Novu godinu previše, ali to je ono što nas čini ono što jesmo.

"Kao što pozdravljamo 2017 dozvolite mi da prenesem moje najbolje želje vama i da vam kažem da sam prošaputala molitvu za vas, tako da ove godine ispada da je ispunjava jedan za vas."

Jednostavan poruku podrške može biti dovoljno da se podigne duhovima prijatelja koji možda treba malo ohrabrenja.

"U nadi da se ova Nova godina donosi novo naći radost, napredak, i sve ostalo što se nadamo. Imamo divan Novu godinu. "

Svi mi imamo različite težnje i snove za Novu godinu, pa podijeliti svoje oduševljenje za novi početak Nove godine predstavlja.

load...

"Neka ovo Nove godine ne bude samo još jedan; napraviti najviše iz svakog trenutka i potjera svih onih snova! Sretna Nova godina!"

Novogodišnja ne čini se da dolaze i odlaze vrlo brzo, pa možda je to nešto što ima neko značenje za mnoge od nas. Nemojmo samo želim ljudima sretna Nova godina, ponovo, hajde da se svi nadamo da će ova Nova godina je zaista godinu za pamćenje.

"Kao što je Nova godina nas još jednom pristupa u nadi iznova, ovdje se vi i vaša porodica koje žele divna godinu dana unaprijed. Sretna Nova godina"

Nova godina radi obilježavanja donošenje godine i početak nove nade. Svi smo dobili dvanaest novih mjeseca da se radujem, a to znači nove mogućnosti i nove nade.

"Kao što je Nova godina obnavlja svu sreću i dobre vijesti, nadam se vesele duh drži svijetle u svom srcu zauvijek! Sretna Nova godina!"

Ova poruka je tako lijep i sretan, i to nas nekako podsjeća da svu sreću i radostan osećanja koja božićnih praznika donijeti, zar ne moraju svi završava 31. Decembra.

"Novi dan je došao i to potpuno Nova godina, donoseći sa sobom mogućnost da sija. Na najbolji ove godine da postigne uspjeh u svim vašim nastojanjima. "

Nova godina je vrijeme da se počne razmišljati o novim izazovima i nove ciljeve. Ovo je doba godine pravimo rezolucije promjeniti stvari u našim životima, tako da je ova poruka može biti samo poticaj neko treba da ih vide kroz.

"Neka Nova godina napuniti dana sa svim stvarima koje su lijepo i svijetle - ovdje vas žele lijepu Novu godinu."

Ovaj je slatko i na stvar, ali novogodišnjim porukama ne svi moraju biti duboko i smisleno da biste dobili dobar poruku. Na kraju krajeva, što se više može nadati ali novogodišnje ispunjen lijep i svijetle trenutke.

"Neka vole biti u srcu, sreću u svom umu, i osmijeh na usnama, cijele godine putem."

Ljubav i sreća su ono što većina nas se nadam za sebe, pa hajde da žele isto i za naše prijatelje i porodicu previše.

"Neka ovaj Novogodišnja poruka biti nosilac sreću za tebe i tvoje za narednu godinu!"

Bilo šta drugo što vjeruju u, malo sreće nikad neće proći u redu. Nadajmo se da ćemo svi imamo fantastičan Nove godine da se radujem i da donosi sve ono što zaista žele.

Sretna Nova godina!

load...