Motivacija

12 savjeta o tome kako se volite (pre nego što počnete da volite nekog drugog)

12 savjeta o tome kako se volite (pre nego što počnete da volite nekog drugog)

1) Marka neki dodatni napor svaki dan

Pobrinite se da rade stvari koje se osjećate više samopouzdanja, stvari koje povećavaju samopoštovanje. Na primjer, pravi domaći tretman lica, radi prekrasne šminke i oblačeći se lijepo može vam pomoći izgledati i osjećati se mnogo atraktivniji i, stoga, uvjeren. Zapamtite, oblače za sebe, a ne kako bi impresionirali nekoga... Nosiš prekrasna odjeća i prilično šminka čisto za svoju sreću! Ova vrsta stav će pomaknuti svoju perspektivu. Uzimanjem dobru brigu o sebi - ti pokažem sebe ljubavi...

2) Uzmi kupka s ružinih latica nosio tijaru

To je odličan način da se opustiti i uživati ​​u trenutku. Dok se kupa, razmislite o svim stvarima koje volite o vama. Garantujem da ćete se osjećati mnogo više pozitivnih i sretan o vama!

load...

3) Razmazite se s vremena na vreme

Pobrinite se da se redovito tretiraju s nečim prijatnim, na primjer, kupiti najukusnije torte, razvedri se neke svijeće i uzeti trenutak da uživaju, ili idite u dućan i, na kraju, kupio tu lepu haljinu ili luksuzan ruž za usne koji ste oduvijek željeli dobiti, ali nikad nisam mislio da si vrijedan toga. Vi ste isplati! Rade stvari koje donose zadovoljstvo, uživanje i sreću u svoj život, razmazite se s vremena na vrijeme!

4) Pokrenite se divio vašem jedinstvenost

Postoji nešto u vezi tebe koji je jedinstven samo za vas! Start diveći one stvari koje ste "vi". Volite li nosili neusklađenost čarape? Volite li jesti sladoled, zajedno sa mesom jaja? Ili, možda, samo obožavam dodajući kečap svuda? Pa, sve ove male posebne stvari dodati do vaše jedinstvenost! Zagrli, diviti i prihvatiti ih, ovako ćete početi voli sebe vise...

load...

5) Naučite da prihvate i vole svoj izgled

Ako želite nekoga da vole i obožavaju vas, potrebno je da pokrenete vidimo (i divio) svoju ljepotu previše! Ne čekajte dok vam neko kaže da si lijepa. Naučiti da prihvate i vole sebe potpuno, volite sebe baš kao i vi. Sve funkcije koje imate apsolutno jedinstven za vas: nos oblik, kosa, tvoje pjege, veličinu tvoje grudi... Saznajte kako se zaljubiti u sebe i vidjet ćete cijeli svijet da se zaljubim u tebe...

6) Da li ono što volite i pratite svoju strast

To je vrlo važno da se sazna ono što voliš i početi dobivanje posla radi. Nije bitno, ako vam neko kaže da ne možeš! Ignorišu te obeshrabruje glasove i početi sljedeće svoj san. Radite ono što volite se, definitivno, dodati na svoj osjećaj sreće, samo vrijedno i samo ljubav!

7) Muzika i ples

Slušanje nove vrste glazbe, pleše se i uživajući u njemu s cijelim svojim bićem će vam pomoći povećati svoj nivo sreće i da te volim i uživajte još više!

8) Početak nosi jarke boje

Svijetu već ima dovoljno sive i tamne boje na to! Nošenje nešto svijetle, šarene i lijepe će dodati iskru radosti u vaš život; Prošlo je znanstveno dokazano da boje imaju psihološki utjecaj na naše raspoloženje!

9) Što drugi ljudi misle o vama je vlastiti biznis

Prestati brinuti o mišljenja drugih ljudi... Ono što misle da je, potpuno, do njih! Ono što je zaista važno je ono što mislite o sebi...

10) naći neke inspiracije

Nađi inspirativne priče i uzori koje slijede. To će vam dati dodatnu motivaciju da krene ka ostvarenju svoje ciljeve i snove, što volite sebe i vjerujem u sebe više! Život je samo ono što se od njega, dakle, cilj za najbolji, postavite sebe ogroman ciljeve, biti hrabar, biti odvažan; Uvijek zapamtite, vi ste kapetan svog broda!

11) samopoštovanje

Ne samo sebi ljubavi i samo prihvatanje su važni, tako je i samopoštovanje. Pobrinite se da uvijek potpuno poštovati sebe i nikada ne prihvatiti ništa manje od bilo koga drugog! Osjećaj sopstvene vrijednosti, samo ljubav i samopoštovanje će vam pomoći da pokazati više poštovanja, ljubaznost i ljubav prema drugima.

12) daje težinu vaše reči

Pobrinite se držiš obećanja u svakom trenutku, govore istinito, reći samo ono što zapravo znači. Izbjegavajte govori loše o drugim ljudima, čak i kada nisu prisutni. Koristite usta za širenje ljubavi i dobrote.

Koje su vaše savjete o tome kako započeti voli sebe? Slobodno podijelite svoje misli u odjeljku komentar ispod.

load...