Motivacija

15 Marilyn Monro citira da vas inspirisu

15 Marilyn Monro citira da vas inspirisu

"Ja sam sebična, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Ja pravim greške, ja sam izvan kontrole i ponekad je teško podnijeti. Ali, ako me ne možeš nositi u mom najgorem slučaju, onda sigurno me ne zaslužuju na sve od sebe. " - Marilyn Monroe Marilyn nije bila sramota da prizna nesavršenosti, propuste i greške i ona, kao i svaka druga žena, htio da bude bezuslovno voleo ko je ona zaista. To je velika izjava da smo mogli svi naučiti od, kao da joj je rekao čovjek: "Ako želite da me voli - love čitavu mene, a ne samo moj najbolji dio!" Svi smo zaslužili ovu vrstu ljubavi, dame!

"A karijeru je divno, ali ne možete sklupčati sa njim na hladne noći." - Marilyn Monroe Iako vrlo uspješna, Marilyn Monroe u vrijednosti volim više nego išta drugo. Ona je bila osjetljiva, krhka i često usamljen. Ovaj citat poznatog legenda nas uči da zadrži svoje prioritete pravo i na umu da ne zanemarivanja, niti zaboraviti najvažnija stvar u životu - ljubavi!

"Vrlo sam definitivno žena i uživam u tome." - Marilyn Monroe je kraljica ljepote, Marilyn, prihvatila i uživala u svom ženskog identiteta, njena ženstvenost; to je, vjerojatno, zbog čega bi mogla postati takav bezvremenski i krajnji ljepotu ikona. Napravimo komentar ove dobar primjer i početak ljubavi i prihvatanja sebe u potpunosti i potpuno, bez obzira na sve. Self ljubavi i bezuslovno prihvatanje naše istinske prirode je pravi tajna da bude ženstvena, šarmantna i atraktivna dama!

load...

"Ne želim da se novac, ja samo želim biti divno." - Marilyn Monroe Marilyn je shvatio da je glavna svrha njene profesionalne djelatnosti i njen Skyrocket karijera nije bila želja da se novac, ona je samo uradio ono što voli i pratio njeno srce. Ona ostvaruje svoj san iz detinjstva! Ovo je velika lekcija za naučiti od mnogih znatno uspješnih ljudi - pronađite ono što voliš i to uraditi sa svim svojim srcem, a onda, novac i uspjeh će biti neizbježan.

"Ja sam dobro, ali ne i anđela. Radim grijeh, ali ja nisam đavo. Ja samo mali djevojka u velikom svijetu pokušavajući naći nekoga da volim." - Marilyn Monroe Marilyn Monroe je bila veoma romantična osoba po prirodi. Ona je bila čežnja za pravu ljubav, a ne stidi svog krhkog unutrašnje ja, to je ono što razlikuje žene od muškaraca - osjetljiva, krhka, ženskog srca.

"Da sam primetio sva pravila nikada ne bih dobio bilo gdje." - Marilyn Monroe Marilyn znao kada i kako da prekrše pravila za dobro. Često, ova pravila sakriti unutar vlastitog uma. Njen citat nas uči da mislimo iz kutije i usudio da preuzme inicijativu, kada nam naša srca tako govori.

load...

"Daj Žena pravo cipele, i ona može osvojiti svijet." - Marilyn Monroe Glumica je znao moć dobre cipele i visoke potpetice. Njenim gracioznim i elegantan način hodanja na visokim potpeticama la srca mnogih ljudi. Ovdje je još jedan citat Marilyn o istoj temi: "Ja ne znam ko je izmislio visoke potpetice, ali sve žene mu puno dugujem."

"Imperfection je ljepota, ludilo je genijalno i bolje je biti apsolutno smešan nego apsolutno dosadan." - Marilyn Monroe Ovaj citat nas ohrabruje da prihvatite naše "savršen nepravilnosti" u potpunosti i potpuno i naučiti da ostanu vjerni sebi u svakom trenutku.

"Da bi sve djevojke koje misle da si debela, jer ti nisi veličinu nula, ti si prelepa jedan, njeno društvo ko je ružno." - Marilyn Monroe Marilyn, sama, nikada nije bila veličine nula i ona, vjerojatno, osjetio je pritisak "moderan mali veličine" dok je radio u Hollywoodu. Uz ovaj citat glumica nas ohrabruje da se ne u skladu sa površnim i lažnim standardima društva; najvažnije je da se osjećate sretni i zdravo u vašem tijelu i ne zaboravite - postoji samo onaj koji vam na ovoj planeti, blago vama!

"Volim da se osjećaju plavuša na sve strane." - Marilyn Monroe Zar nije smiješno ?! Marilyn, iako je imala sliku glupa plavuša, zahvaljujući nekim njenim filmova, bio je jako pametna osoba sa velikim smislom za humor. Ona je zapravo postigao vrlo impresivan rezultat IQ test koji je bio veći od nacionalnog prosjeka u to vrijeme, ona je volela da čita poeziju i učiti nove stvari. Stereotipi su često varljiva. Marilyn čak je jednom rekao: "U Holivudu Žena je vrlina je mnogo manje važno od nje frizuru."

"Strah je glupo. Tako su kajanja." - Marilyn Monroe Ovaj citat je tako kratko, ali moćan izraz bezvremene istine. Strah i žaljenje nikada nije podigao ništa dobro nikome. Umjesto žaleći i žalosti o prošlosti kvarova, nadamo se svjesno usmjeriti naše misli ka divan sadašnjeg trenutka pa da radosno razmišljaju svijetla i sretna budućnost; bez obzira na to koliko je trenutna situacija možda čini, zapamtite, tu je duga poslije kiše!

"Neko mi je rekao: 'Ako pedeset posto stručnjaka u Hollywoodu je rekao da nije imao talenta i treba odustati, šta bi ti uradio?' Moj odgovor je bio tada i još uvijek je, "Ako mi sto posto je to rekao, da sve sto posto u pravu." - Marilyn Monroe određivanje joj je nepokolebljiva, svoj san - jasno, kako je mogla ne uspjeti ?! Vjerujem u sebe je jedan od glavnih sastojaka za uspjeh! Bez obzira na to što je vaš cilj ili san - morate ostati jaka i ignorisati obeshrabrujući glasove oko, tek tada ćete doći do željene zemlje, somewhere over the rainbow...

"Mi smo svi mi zvijezde, i mi zaslužujemo da trepere." - Marilyn Monroe Da, ne zaboravimo to - mi zaslužujemo da sjaj u očima!

Nadam se da vam je bilo zanimljivo i inspirativan. Kojoj je jedan od Marilyn Monroe citati vas najviše volio?

Slobodno podijelite svoje misli u komentarima ispod teksta.

load...