Motivacija

Kako uživati ​​Božić kada ste sami?

Kako uživati ​​Božić kada ste sami?

Božića sezone čini se da imaju način da ljudi razmišljaju o svojim ličnim situacije dublje i, ako se ne uklapaju u stereotipne u braku sa scenariju dva klinca, možete ostati osjećaj malo usamljeno na Božić. Kada je New York Post je objavio istraživanje samci, pokazalo se da gotovo 50% svih singlova je rekao da je njihov najveći strah je i dalje jedan na Božić. Ako će biti jedan ovog Božića, ne dozvolite da vas to zaustavi uživanje u festivalu, zato što stvarno ne treba partner u tow da imaju dobar provod. Čine većinu dobrog raspoloženja koji će biti oko vas i pročitajte ovih deset načina na koje možete biti jedan i dalje uživati ​​u Božić.

1. Vodite odluku da ćete uživati ​​Božić

Ako se odlučite da Božić sama će biti strašno onda vjerojatno neće biti, tako da ne dozvolite da jedan status te dole. Utvrđene za uživanje u Božić i učiniti sve stvari koje bi uradio da si imao partnera. Jedina prava razlika u ovoj godini je da ćete moći birati točno gdje idete i koga vidite.

2. Stavite svoj božićni ukrasi

Bez obzira na vaše planovi za Božić, pa čak i ako će se provesti Božić sam, stavio se na božićno drvce i neke dekoracije i učiniti vaš dom izgledati malo svečaniji. Priprema se za Božić je sve dio zabave, pa čak i ako je to samo vi da će videti tvoje dekoracije, to će vam pomoći da u raspoloženje za Božić.

load...

3. Put više mislio na svoj božićne darove

Ako ste slobodni, vi ćete imati više vremena za izbor ili izradu poklona za svoje prijatelje i obitelj. Zaista možete provesti vrijeme u potrazi za idealan poklon za ljude, a onda možete da ih više ličnih previše.

4. Napravite vašu porodicu fokus vaše božićno

Božić je najbolje vrijeme je da se uhvati korak s obitelji da ste izgubili dodir s. Izlazi adresara i dobiti na telefon. Pozvati da omiljena tetka niste razgovarali godinama i želim joj sretan Božić. Vaša obitelj vole čuti od vas i stići na svim vijestima.

5. Do nešto drugačije za Božić

Ako boravite s obitelji za Božić, to je super. Ali ako niste, mogli na put negdje u periodu praznika. Bilo da je to negdje toplo i sunčano, ili Božić tematske putovanje u negdje kao Lapland, izbjegavajte raditi ništa ovog Božića, samo zato što ste slobodni.

load...

6. Posjetite prijateljima i obitelji

Biti single ne prestati da te spajanje sa božićnih zabava, tako da ne odbijem pozive, samo zato što mislite da ćete osjetiti na svom mestu. To može učiniti to malo teže kada svi oko tebe izgleda u odnosima, ali stavio van pameti i imaju dobar provod u svakom slučaju. Ako vam se odbiti sve vas poziva da se, vi ćete se pokajati tek kasnije i želim vam rekli da.

7. Provedite neko vrijeme s drugim singlova

Da li zaista mislite da ste jedina osoba koja će biti jedan Božić? Izlazi s prijateljima i udario nekoliko stranaka. Možete se zabaviti kao jedan, a ti bi mogao dobro upoznati druge ljude koji su u potpuno istoj situaciji da ste. Možda ćete čak upoznati nekog posebnog, tako da ne skrivaju se daleko preko praznika.

8. Počastite se novom ruhu

Sa svim tim novcem ćete se čuvaju na nemaju kupiti poklon za vašeg partnera, vi ćete imati više novca potrošiti na sebe. Počastite se manikura, pedikura i novu frizuru, i da se do prodavnice izdvojiti novu garderobu za Božić. Dobivanje sebe obukao za Božić osjećat ćete se puno bolje, čak i ako nemate partnera da ti dam komplimente.

9. Indulge u nekim Božić poslastica

Nema potrebe da zanemari sve ukusne Božić tretira u radnji, samo zato što nemate partnera koji bi ih podijeliti s. Zaliha na mljeveno meso pite, Božićni puding i sve ostale ukusne poslastice koje dolaze sa Božić. Svi oni okus jednako velike, bez obzira da li imate partnera ili ne.

10. Uživajte u svom Božić i to će ti biti bolje

Uključite se u Božić aktivnosti i imaju neke zabave. Nasmijana i smeje, čak i ako mislite da se ne osjećate kao da će objaviti sretan hormone u svoje tijelo i, prije nego što vi to znate, vi ćete zaboraviti sve o tome ste slobodni ovog Božića.

load...