Preporuke o odnosima

10 čarobnih reči koje mogu promijeniti vaš odnos na bolje

10 čarobnih reči koje mogu promijeniti vaš odnos na bolje

Komunikacija je ključ u bilo kojem zdrav odnos. Bez zvuka komunikacija, odnos će se boriti da bude uspješan.

Održava čvrste veze nije lako. Sigurno je da ne upute za uporabu da, bili smo ga pratili, bi nam garantira život savršene sreće s našim partnerom. Umjesto toga, svi moramo naučiti u hodu.

Postoji mnogo stvari koje možete učiniti za održavanje zdrave, sretan odnos, a tu su i puno stvari koje mogu da kažem. Hajde da pogledamo 10 magične riječi koje mogu promijeniti vaš odnos na bolje.

load...

Volim te

"I Love You" su tri magične reči da svako voli da čuje. Bez obzira na to koliko puta vam reći svom partneru da ih voliš, oni nikada neće dobiti bolestan od njih sluha.

Naravno, rekavši I Love You čini lako i očigledno. Ali to ne uzeti bilo koji od svoje moći dalje.

Svaki put vam vaš partner da ih voliš, pobrinite se da govorite iz srca. Pobrinite se da ste zapravo mislio.

Najbolji si

Vaš partner bi trebala biti tvoj najbolji prijatelj.

Oni mogu biti čak i vaša srodna duša.

Oni bi trebali biti vaš suncu, vaš solaris. Onaj koji je uvijek tu za vas, a ko si ti uvijek tu za vas.

Ali, da li oni znaju? Ako ih ne kažem često, postoji dobra šansa da oni ne.

Kažete svom partneru da su oni najbolji ne bi trebalo biti teško. Na kraju krajeva, oni su najbolji, zar ne? U pravu ?!

Dobro onda! Sledeći put radite nešto zajedno, podsjetiti ih da su najbolji.

Reci im ujutro previše, kao i prije spavanja. Reci im sve vreme!

(Čak i kada su spaliti večera)

Ja sam mislio na tebe

Tu je stvarno smiješno epizodu američke sitcom The King of Queens gdje Carrie osjeća tužno i razočarenje jer je njen suprug Doug joj nije rekao da je razmišljao o tome kad su razdvojeni. Oseća glupo za dobivanje uznemiren zbog nečega što čini tako trivijalno.

load...

Ali to nije glupo uopšte. Potrebno je mnogo važno za nas kad nas naš partner tekstovi da nam kažu što misle o nama kad smo razdvojeni.

Stavite osmijeh na licu vašeg supruga on šalje SMS dok je on na poslu da ga znam da razmišljate o njemu. Neka zna da, bez obzira na to koliko ste zauzeti dobiti, on je uvijek na čelu svoje misli.

Sjećaš li se kad smo...?

Ako ste oboje imaju loš dan i ne može zaustaviti raspravljaju, prisjećajući o boljim vremenima je dobra ideja da odmah kretati raspoloženje.

Kakav je bio tvoj dan?

Kada smo bili u vezi već duže vremena, to može biti lako zaboraviti ono malo stvari koje stvarno stvar - kao što je pita našeg partnera kako njihov dan je bio. Čini se kao očigledno pitanje koje treba postaviti, ali to često biva zaboravio. Imamo i druge stvari koje treba zabrinuti, kao što su računi, rad i stres.

Uzimanje vremena iz vašeg zauzet raspored pitati svog partnera kako mu je dan bio je važan. I ne samo da pitam generalno prije povratka na poslove. Uzmite pravi interes. Pitaj ga za konkretne detalje. Pitaj ga da razradi ako se čini anksiozni ili uznemirena. Odgovorite na njega i pokazati da još uvijek stalo svoj dan.

I Love Your Mind

Jednom sam pitao moj dečko, "Znate li koji dio tebe najviše volim?"

On je vic o tome.

Ali odgovor je bio njegov um.

I to ga je osjećati odlično.

To je zaista lako previdjeti ovo kad izigram kroz komplimente. Možda te pohvalim oči, njegova kosa, njegov osmeh ili njegov ABS. Ali, da li ste znali da je ono što on zaista želi da pohvalim je njegov um?

Svako može dobiti Rock Hard ABS. Svako može imati lijep oči. Ali ne mogu svi imati um vašeg partnera. Podsjeti ga da je njegov je jedinstven i ne bi ga želim bilo koji drugi način.

Podržavam te

Ništa ne može slomiti odnos niz prilično kao nedostatak podrške.

Ne uvijek moraju pokazati vašu podršku (iako će to pomoći). Samo kažem "Podržavam vas" im govori da ste dobili natrag. Ti si iza njih 100%, a to im daje poticaj i inspiraciju da prate svoje snove.

Život je pun izazova, i vaš partner ne može da prebrodi sve prepreke na miru. Oni treba ti s njima. Ako ste zabrinuti da nisu ih u posljednje vrijeme prateći, neka zna da si pored njih sve do kraja.

Izvini

Elton John jednom pevušila koji se čini mi se da je najteže riječi. I on je u pravu. Za mnoge nas, rekao mi je izuzetno teško. Mi ne želimo da izgubimo ponos, a mi ne želimo priznati da smo bili u pravu.

Slušati. Svi zabrlja. Svako napravi grešku. Strane ne kažem da ti je žao, pravite je situacija mnogo gora. Vi potencijalno upropastio dobar odnos.

Tvrdoglavost je nezdravo. Rekavši mi, ti koji otvaraju do vašeg partnera i dajući vam i priliku da ozdravi i krene dalje. To je zdravo. Da li to češće, a vi ćete osjećati mnogo bolje.

Ne slažem se

Da se ne slažu oko nešto napraviti vezu bolje? Stvarno? Možeš se kladiti da može.

U zdrav odnos, dvoje ljudi moraju biti u stanju da ospori jedni druge. Jednostavno ne možete sjediti leđa i prihvatiti sve što kažu ili rade. Ako mislite da su prešli crtu morala, pozvati ih na to. Ako mislite da je odluku da su o tome da je pogrešno, neka znaju.

To je sve o poštovanju i zajedno raste. Ako se slažete cijelo vrijeme bez obzira na vas neslaganje duboko dolje, vaš odnos će patiti na dugi rok.

Laku noc

Ako vas dvoje ne žive zajedno, ili ako postoje trenuci kada je jedan od vas je daleko od kuće, to je super važno da li se reći laku noć jedna drugoj.

Vaš glas treba biti posljednja stvar koju je čuo pred spavanje. On služi da ga podsjetiti da vam je stalo, i osigurava da spava mirno, znajući da ste u svom životu.

load...