Preporuke o odnosima

10 divnih načina za stvaranje romantične atmosfere

10 divnih načina za stvaranje romantične atmosfere

Ako želite postaviti scenu za večernji romantike, nego je više nego samo odbijaju svetla. Uz malo truda, a ne puno novca, možete napraviti bilo koju opciju romantičnu jedan s nekim planiranja i pripreme, pa pročitajte ovih 10 načina da se stvori romantičnu atmosferu i stvaraju raspoloženje ljubavi:

1. Počistite

Teško je osjećati romantično kada ne možete naći prostor za sjesti za sve gungule ostao naokolo. Imaju dobar počisti pred svojim romantične noći u i nemoj ni ne zaboravimo kupatilo, koja može ubiti raspoloženje ako se ne čisti previše.

2. Isključite telefon i izbjegli ometanja

Loše tempiran telefonski poziv iz jedne od onih dosadnih telemarketing kompanije odmah će upropastiti trenutak, tako da prebacite sve svoje telefone u nečujni i neka govorne pošte Vodite računa o bilo poziva na noć.

load...

3. Provjerite svoje termostat

Bez obzira na doba godine, ne želite mjesto vašeg romantičnu večer biti ni previše vruće ili previše hladno, pa se potrudite grijanje je na zimi ili klima uređaj radi u ljeto. Ključ je da se netko osjećati ugodno, a ne da ih sjedi sa svojim kaput na cijelu noć.

4. Razmislite o romantičnom rasvjeta

Prigušena rasvjeta uvijek pomaže da se stvori romantičnu atmosferu, ali ne previše tamna, ili nećete biti u mogućnosti da vidite šta jedete ili čak naći datum. Svijeće će vam dati meki sjaj koji će stvoriti savršenu atmosferu, ali budite sigurnost svesni s njima, ne želite bilo kakve nezgode.

5. Pozadinska muzika

Glazba previše stvara ambijent koji vam je potreban za romantiku, tako izabrala svoju muziku mudro. Meke melodičan melodija su najbolji. Dobiti volumen pravo, tako da se muzika ne stane na put razgovora, a ne nužno ići na stvarno popularnih pjesama ili biste mogli završiti plaćati više pažnje na muziku, nego da jedni druge.

load...

6. Cvijeće

Cvijeće može uljepšati svaku prostoriju i momci ih mogu cijeniti previše. Donose malo na otvorenom u zatvorenom prostoru, ali zapamtite da će nekoliko dobro postavljeni cvijeće izgledati mnogo bolje, nego čitav cvećaru.

7. Pripremite sve unaprijed

Ako imate obrok, onda bi bili sigurni da je sve pripremljeno unaprijed, tako da ne provesti pola noći u kuhinji. Također, se potruditi da sto i ugasiti svoje najbolje posuđe i boja koordinira aranžmani stola gdje možete. Dodatni napor će se poštovati.

8. Mirisi

Naša njuh je jači, nego što misliš i to zaista mogu utjecati na raspoloženje. Možete miris trenutak uz mirisne svijeće ili plug-in za osvježavanje zraka, i pobrinite se da nema neprijatnih mirisa vreba u kupaonici i nema smeća koje nije izveden.

9. Razgovor o lijepe stvari

Držite tema razgovora svjetla i kontroverzan. U zavisnosti od toga koliko dobro poznajete osobu, možda želite da se drže podalje od nešto slično religije, politike ili bilo kojoj drugoj temi koja bi mogla uništiti trenutak.

10. Zabavite se

Najviše od svega, zapamtite da ova noć je o vama i vašem specijalni gost, kako bi bili sigurni da ćete dobiti dovoljno opušteno vremena zajedno da razgovaramo. Pokušajte da ne svađati preko lica, kao što su stalno ustajanje da ih još jedno piće. Opustite se, biti sami i uživajte u romantičnoj večeri.

Da li imate neke druge savjete o tome kako stvoriti romantičnu atmosferu? Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...