Preporuke o odnosima

10 dobrih znakova da je tvoj dečko takođe vaš najbolji prijatelj

10 dobrih znakova da je tvoj dečko takođe vaš najbolji prijatelj

A partner je u redu, ljubavnik je super, ali to pustiti u sa osobom koja je ujedno najbolji prijatelj i da si stvarno našao nešto posebno. A najbolji prijatelj je osoba koja je razumijevanje, je tolerantan, i uvijek je tu za vas, ali, u isto vrijeme, oni se nikada nisu previše zahtjevni. Je li tvoj dečko tvoj najbolji prijatelj? Čitajte da biste saznali s tih deset znakova da je vaš dečko je tvoj najbolji prijatelj.

1. On je prva osoba idete za savet

Ako ste oboje okrenuti jedni drugima u trenucima krize za savjet, onda je to dobar znak da ste najbolji prijatelji. Li to zato što znaš da će tvoj dečko slušati i da je njegov savjet će biti zvuk.

2. To je tvoj dečko da imate najviše zabave s

Nađete provesti većinu vremena sa svojim dečkom. Ne morate da se, ne treba, ti samo radi, jer znate da je mjesto gdje ćete biti najsretniji.

load...

3. Reci sve jedna drugoj

Tvoj dečko ima apsolutno nema tajni od vas na sve, a on uključuje i tebe u svakom aspektu života. U stvari, on te vjeruje toliko da ne bi palo na pamet vođenja nešto od tebe.

4. Možete dijeliti svoju šala

Imate onih trenutaka koje ste upravo gledaju jedni druge i briznula u smeh i niko drugi dobije vic. To je zato što podijeliti sa svojim dečkom stvari koje ste podijeliti sa niko drugi, a samo riječ ili frazu može poprimiti sasvim novo značenje vas dvoje.

5. On nadahnjuje da uspijete

Pravi prijatelji ohrabruju nas i bodre nas na. Oni žele da uspjeti i da će učiniti sve što mogu da pomognu nam u tome. Vi znate da je vaš dečko je najbolji prijatelj, kada ste pronašli da je tvoj najveći obožavatelj.

load...

6. Ne uzeti tuče u srce

Baš kao ljubavnici, najbolji prijatelji tvrde ponekad, ali oni nikada nisu uzeti k srcu. Naravno, neće složiti ponekad, ali neće dozvoliti da dođe između vas, jer znate koliko je važno ste jedni drugima.

7. Termini su zabava

Termini mogu dobiti previše ozbiljan, ponekad, ali kada tvoj dečko je najbolji prijatelj datumi su jako zabavno. Oni također mogu biti spontana i uzbudljivo i ne treba da se pridržavate svih rutinu, jer ste oboje samo se za dobar provod.

8. Vi ste komforno ne radi ništa

Termini su uzbudljiva, ali ti si jednako ugodno ništa sa svojim dečkom radi previše. Uz jako dobar prijatelj, nikada nećete morati neprijatnu tišinu, vi ste samo sretni da budu zajedno; čak i ako je to samo hlađenje i ne radi ništa posebno.

9. Chores nisu naporan rad

Dijeljenje opterećenje je prirodna stvar za dobre prijatelje, tako da poslovi ne bi trebao biti posao bilo koje osobe. Najbolji prijatelji, dijele sve i Drago nam je da pomognemo jedni drugima. Kada partneri su najbolji prijatelji, čak i poslovi postati zabavno!

10. Osjećate sto posto siguran s njim

Kada ste u ljubavi sa svojim najboljim prijateljem, onda imate mnogo više samopouzdanja, jer znate da, ako padneš, on će biti tu da te uhvatim a ti bi to isto za njega.

load...