Preporuke o odnosima

10 ideja o romantičnim danima Valentine za nju

10 ideja o romantičnim danima Valentine za nju

1. Pink, a ne crveno, cvijeće

Ako zaista ne može izaći iz cvijeća rutinu, u najmanju ruku, promijeniti boju! Ne možemo ostaviti cvijeće sa liste, jer djevojke nemojte ih vole, ali, pokušajte roze ili bijele za promjenu i zapamtite da postoje i drugi cvijeće, kao i ruže.

2. Imaj srca

Nakit je uvijek dobar izbor previše, ali i dodao neke romantiku izborom privjesak u obliku srca ili medaljon i stavi posebnu poruku ili fotografiju, samo za nju, učinit će to ekstra posebno.

3. Umutiti joj za vikend

Jedna od ideja dana poklon najromantičnijih Valentinovo za nju bi bila da umutiti tvoja devojka za vikend. Priuštite joj luksuzni nekoliko dana daleko u romantičnoj lokaciji. Skloni zemlje i rezervirajte hotel sa spa sadržaje uz poslastica.

load...

4. Knjiga ljubavi

Ideje dan poklon romantično Valentinovo za nju ne mora da bude komplikovano. Napraviti svoj poklon lični sa spomenar uspomena. Fotografije i uspomene na mjesta koja su zajedno, pa čak i ljubavna pisma i e-mailove; istoriju tvoje ljubavi koje možete sjesti i proći kroz zajedno.

5. Razmislite o tvoje ljubavi

Kupiti ukrašeni ili čak antički ručno ogledalo i zamotati ga dobro u Valentinovo papir za pakovanje. Samo reci joj da je vaš poklon da joj je najvažnija stvar u vašem životu. Kada je pogleda u ogledalo, ona će dobiti ideju.

6. Vrijeme za ljubav

Ako pogledate ideje dan poklon romantično Valentinovo za nju da će trajati, kupiti delikatan u obliku srca sat za svoju curu. Ste govoreći joj da ćete uvijek imati vremena za nju; svaki dan, kada se provjerava vrijeme, ona će se podsjetio na tebe.

load...

7. Miris ljubavi

Da se potrudi sa parfemom i budite sigurni da kupite nešto što neće završiti na stražnjem dijelu ormara. Ako niste sigurni koju da kupim, a onda pitati svoje prijatelje ili obitelj ili zaviriti u šminku torbu. Bude u redu i da će pasti oluje.

8. Napravite joj nešto sebe

Još jedna od ideja dana poklon romantično Valentinovo za nju bi bilo da napravim nešto sebe za svoj poseban damu. A poklon koji ste napravili sami će biti mnogo više romantičan, nego onaj koji vam jednostavno kupio. Ako ne znate kako da, onda planira unapred malo i prisustvovati nekim keramike ili drvenarije klase. Toliko truda će stvarno pokazati svoju ljubav.

9. Ključ za njeno srce

Kupiti okićen, sa zaključavanjem kutije za nakit i sakriti negdje u kući. Dajte joj ključ i onda neki naznake o tome gdje je kutija i ostavili ga da joj da u njemu. Kutija nije pravi poklon, to je napomenu da ste stavili unutra da samo kaže: "Volim te".

10. Cuddly Pidžame

Jedan od najslađi romantične ideje dan poklon za Valentinovo za nju bi bilo kupiti umiljati pidžama za svoju curu. Zaboravite na donje rublje, momci, to je stvarno samo poklon za tebe, zar ne? To možda ne zvuči romantično, ali par toplih pidžama može biti samo ono što joj je potrebno za sklupča na sofi s vama za miran noć.

Nadamo se da bi mogao dobiti inspiraciju iz naše liste ideja dan poklon romantično Valentinovo za nju.

Slobodno podijelite svoje vlastite kreativne i romantične ideje o tome kako iznenaditi vašeg partnera ovaj Dan zaljubljenih.

load...