Preporuke o odnosima

10 inspirativnih odnosa ciljeva za nove parove

10 inspirativnih odnosa ciljeva za nove parove

Svi smo postavili ciljeve u životu. Postavili smo ciljeve na poslu, ciljeve sa našim finansijama, pa čak i ciljeve s našim hobijima i strasti. Ali kako o odnosima ciljeva?

Veze ciljevi su važni za nove parove, jer daju svoj novu romansu smjeru. Osim toga, zajedničke ciljeve bi se osiguralo da ste oboje na istom nivou i razumjeti ono što želiš od ovog, i jedni od drugih. Ciljevi ojačati vaš odnos i dati mu bolje šanse da traje. Dakle, hajde da pogledamo u 10 inspirativan odnos ciljeva.

Otvoren, iskrena komunikacija

Novi parovi i dalje gazi vode, upoznavanja jedna drugoj, i pitajući se da li oni zaista trajati. A ponekad, novi parovi upasti u zamku igranja za komunikacije igre.

Ili, bolje rečeno, ne-komunikacije igre.

Sve u svemu, "Pa, ja je ne šalje poruke dok me ona tekstova," stvar je blesavo. Niti možete sakriti iza ubica linije, "Bio sam previše rastrojen u tekst."

Rastrojena za cijeli tjedan?

Ako novi parovi će trajati bez frustrirajuće jedna drugu beskrajno, to je vrijeme za komunikaciju.

Dozvolite One Another da se malo "mi vremena"

Naravno, novi parovi imaju tendenciju da budu voljeni i oni imaju tendenciju da žele da mnogo vremena provode jedna s drugom. Ali, za svakoga od vas koji želi da vidi vaš partner cijelo vrijeme, drugi će neminovno žele zadržati neke drage "mi vremena."

load...

Važno je da poštujete svog partnera kad vam kažem da je, naravno, da te vole, ali ponekad oni samo žele provesti neko vrijeme sami. I ne, oni ne žele da se zadrži zvoni da vidim da li su u redu. Ili šalje poruke da pita ono što oni žele za večeru. Ili "slučajno" sudaraju u njih. Samo shvatiti da neko vrijeme me može biti važno da vaš partner, i to može biti vrlo korisno za vezu.

Družiti s međusobno Prijatelji

Mnogi novi odnosi su toliko komplicirana da su oni izazvali nas da izgubimo našim najbližim prijateljima. Ovi prijatelji kažu našeg novog partnera nije u redu za nas, i da nas mrzi. Oni traže da napravimo izbor - njega ili njih.

To stvarno nije lijepo ultimatum. Kako bi bilo da i vaš partner postavio cilj za ovaj odnos zapravo dobiti zajedno sa svim svojim najbližim prijateljima? Družiti za ručak, uhvatiti film. Iznad svega, zapravo se pridruže razgovoru i ne sjede tamo kao ćudljiva plavo!

load...

Get Along sa roditeljima

Tvoja mama i tata dolaze iz generacije u kojoj je bilo uobičajeno za muža da prezire svoju majku-in-zakon - i obrnuto! Zaista, supruga majka-in-zakon je postao karikatura u popularnoj kulturi, a mi smo prilično prihvaćeno da je sve suprug imaju odnosa mržnje i mržnje sa majkom svoje supruge.

U 2017. Godini, međutim, važno je da ste dobili na sa svojim roditeljima, a on ide na sa vašim. To će vam uštedjeti puno muke. Nećete morati da se prestravljeni svaki put vi i vaš partner na večeru sa svojom majkom, a nećete morati da zamrzne se kad god mu ispadne joj je najbolji u Kini. Oni će biti takav najbolji prijatelji da će ga odmah oprostiti!

Osim ako je u vrijednosti od $ 5,000. Onda ni ja ne bih mu oprostiti.

Vi ćete biti prijatelji

Evo misao: zašto ne i vaš partner postane, ne samo dečko i cura, ali najbolji prijatelji?

Romantična hemija je važna, ali će se na kraju nemati uspjeh, osim ako postoji nešto drugo da se održi odnos - kao što je prijateljstvo. Ako ovaj je stvarno će biti jedan, treba osjećati ugodno govori jedna drugoj o bilo čemu. Vaš partner bi trebao biti onaj koji vam se obrate za bilo šta.

Ćete Work Out

Mnogi parovi zaziru od davanja ovo cilj jer sugeriše da postoji nešto o našem partneru da smo se ne sviđa. Kaže da mi se ne sviđa način na koji oni izgledaju, i kaže da nam aktivno pokušava da promeni neko mi bi trebali stvarno, stvarno volim. Većina nas prošetaj malo linije, "Volim te takvog kakav si!"

Ali ne postoji ništa loše u fizičkom poboljšanja, a taj cilj je zapravo stvarno inspirativna. Vaš odnos će se poboljšati ako vaš stas poboljšava. Zategnut tijela, više mišića, manje težine; šta je da ne vole i uživaju o tome ?! Osim toga, radi se daje i postavljenih ciljeva i motivacije za rad u pravcu postizanja nešto zajedno. To je dobro i za povjerenje u vašem organizmu.

You Will Slušajte i realno Hear

Previše odnosa dođe do preranog kraja, jer nema dovoljno slušanja i razumijevanja uključeni. Ako vi i vaš partner borba, i osećate se kao da se ne čuje tvoj glas, da će završiti u suzama.

Slušanje je toliko važno u životu. Učimo jer smo slušati, a naši odnosi mogu rasti samo ako razumijemo druga osoba. Tako odbaci predrasude i zapravo slušati sve što je tvoj partner ima da ti kaže. Ako imaju razlog za zabrinutost, nemojte ih prekidati i pretpostavljam da znaju šta će reći. Čujem ih kroz.

Slažete se govore o svemu

Odnosi se dođe do preranog kraja kada parovi ne razgovaraju jedni sa drugima o važnim stvarima, kao što je mogućnost da imaju djecu ili preseljenja u drugu zemlju.

Ako znate težak razgovor dolazi da bi potencijalno mogle dovesti do sukoba u vašem odnosu, to može biti vrlo primamljiva da ga treba izbegavati i reći da ćete preći taj most kada dođete na to.

Ali ovo je samo produženje bol u srcu. Potrebno je da izglade sve vaše osnovna pitanja u najkraćem mogućem roku. Nabavite teško razgovora s puta i biti otvoren jedan sa drugim.

Da ćete nastaviti Express Your Love jedni drugima, čak i nakon mnogo godina zajedno

Ljubav je najvažniji sastojak uspješne i sretan odnos. Često, kada partneri su zajedno već neko vrijeme, oni zaboravljaju važnost izražavanja ljubavi... A mi ne samo da govorimo o izražavajući svoju ljubav riječima ovdje, iako su riječi i naravno važno.

Možete prikazati svoju ljubav kroz neke jednostavne svakodnevno pokrete pažnje i brige, kao što donosi tvoj partner šolju njihove omiljene tople čokolade, ili buđenje ih ujutro sa wonderful breakfast da ste pažljivo pripremili za njih. Svi ovi mali sjeme ljubavi, pažnje i brige će se na kraju preraste u predivan životni vijek ljubavi i sreće.

Vi ćete uvijek podržavati jedni druge

Na kraju, treba vam osiguranje od vašeg partnera koji će uvijek biti pri ruci da razgovaram s vama i podržati kad si ih stvarno treba.

Ako se osećate usamljeno, ili ako ste imali loš dan na poslu, treba da znate da će vaš partner pokupiti telefon - čak i usred noći, a on će vas podržati bez obzira na sve.

load...