Preporuke o odnosima

10 jasnih jezika tela znakova koji vam momak voli

10 jasnih jezika tela znakova koji vam momak voli

Kako razumjeti govor tijela? Da li on stvarno kao ti? Ili je samo ljubazna i položenog doba dana? Muškarci mogu biti ponekad teško čitati, pa pročitajte ovih deset jasnih znakova da on može vam dati, jer je sve na govor tijela!

1. On trebi kada ste oko

Jeste li ga primijetili, da ublaži svoju kosu, podešavanje kravatu ili četkanje dole pantalonama, kad te vidi? Ako imate, onda možete biti sigurni da mu je stalo kako izgleda, kada ste oko i to je jasan signal interesa.

2. On ustane visok i ponosan, kada prođe pored vas

Kada Muškarac voli Žena, on će htjeti da pokaže da je i jedan od načina da se to uradi je po stojeći visok i ravno, kada je u vašoj blizini. On nikako se nije mogao pomoći, on samo želi biti sigurni da vidite koliko je velika i jaka je!

load...

3. Big smiles

Veliki istinski osmijeh je uvijek dobar znak da je on voli. Potražite još veći osmijeh, kada je on naleti na vas neočekivano, to pokazuje da je zaista drago što te vidim.

Kontakt 4. Eye

Ako on privlači, onda možda uhvatiti ga često gleda. Verovatno znate da je kontakt očima tijekom razgovora je dobar znak, ali tako da je on uhvati čudan tajna pogled na tebe, kad bude mogao. To je još jedan znak da mu se stvarno sviđaš.

5. On je uvijek suočava u tvom pravcu

Ako se nađete u grupi, a on je tamo, onda pogledajte na koji način se suočava. Ako je zainteresovan za tebe, onda će se okrenuti prema vama, koliko god je mogao, čak i kada on govori nekom drugom.

load...

6. 'slučajno' tijelo kontakt

Blagi dodir na ruci ovdje, blagi četka, kako je prolazi ti, sve su to dobri znaci da on želi da bude bliže.

7. Dugotrajan izgled, kada napusti sobu

Da li je on uvijek pogledam, kada napusti sobu? To može biti samo brzi pogled, ali on nema, onda je ovaj tip je definitivno zanima za tebe.

8. On je kopija

Kad je momak stvarno voli Žena onda će on, nesvjesno, počnu kopirati pokrete. Ako sjesti onda sjedne, ako se smeješ, a onda je on smeje. To je zapravo nešto što svi mi, kad volimo osobu, pa pazite za ovu jednu.

9. On preuveličava svoje ponašanje uhvatiti vašu pažnju

Ako on voli i želi da uhvati vašu pažnju, onda možda ga kako se ponaša u mnogo preuveličan način, kada ste u blizini. On će vjerojatno podići svoj glas, smijati se glasno i on osigurava da njegovo mišljenje čuje. On će, u stvari, da radi sve što je moguće da kako bi bili sigurni da ste ga primijetiti.

10. Provjeriti noge!

Ovo možda zvuči čudno, ali po svemu sudeći, to je istina. Ako je on ne zanima onda noge će biti okrenut od vas, ako je zainteresovan za tebe onda će biti okrenuta prema vama. To je tako jednostavno! Dakle, sljedeći put kada prisustvovati sastanku na poslu, samo pogledajte ispod stola i naći ćete koga voli, a ko ne!

Kako razumjeti govor tijela muškaraca? Znaš li neki drugi govor tijela znakove da momak voli tebe?

load...