Preporuke o odnosima

10 jasnih znakova da je on... i ne morate više da gledate

10 jasnih znakova da je on... i ne morate više da gledate

Ljubav je važno ako Muškarac će biti jedan. On mora da te volim, a ti da ga volim.

Ali sama ljubav nije dovoljna. Možete zadržati voli nekoga, čak i nakon što ste razbijena, jer, bez obzira na svoju ljubav jedni za druge, bilo je jasno razlike koje si osim vođenja.

Mnogo stvari određuje da li ili ne on je jedan za vas. To nije tako jednostavno kao izbor šta da obučem večeras. Riječ je o skrasim sa nekim i više ne tražim. Radi se o davanju sebe u potpunosti tvoja srodna duša koja je nikada neće izneveriti.

load...

Možda ste u potrazi za neko vrijeme. Možda ste od nekoliko gubitnika, kao i nekoliko dobrih 'uns koji je imao nekoliko grešaka. I sad si sa ovim momak za nekoliko mjeseci, a ti počeo da vjerujem da je on stvarno je jedan. Hajde da pogledamo kako da znam da je on taj.

On je finansijski stabilna

A tip koji je financijski stabilan svakako nije lik ravno iz bajke. Na kraju krajeva, princeza nikada nije imao da vidi svoju bankovni račun princa pre pristao da se uda za njega u velikom dvorcu.

Ali, iako je to jedan potpuno neromantično, to je zaista važno. Financije su važne. Ako Muškarac nije u stanju sastaviti kraj s krajem i dalje živi sa svojom mamom, on vjerojatno neće biti u mogućnosti priuštiti kuću, kupi auto ili podići nekoliko djece.

load...

E sad, ja ne kažem da je novac sve, ali mi nismo više djeca. Dođe trenutak kada žena želi da se skrasi sa muškarcem, a materijalna sigurnost igra veliku ulogu u tome. To vam daje stabilnost i temelj iz kojeg raste vaš odnos.

On Vas podržava

Još jedan savjet o tome kako da znam da je on jedan je da vidi da li je on podržava. Podržavajući je nevjerojatno važan atribut da muškarac treba ako on će zauvijek ukrasti vaše srce. Muškarci koji vas i vaše snove stalno spusti, i ko vam reći da treba samo držati ono što znam, jer to je sve dobro za nisu tip momci želite provesti čitav svoj život.

Žene vole da sanjaju velike snove isto koliko i muškarci. Mi volimo da preuzmu rizik, ali važnije mi volimo da budu ohrabreni da preuzmu rizik od onih koji nas navodno vole. Želimo da čujemo iz našeg čovjeka da će nas podržati bez obzira na sve.

On zna kako se nasmejati

Jednom sam od momka koji bukvalno nije imao pojma da me smile. Kad god sam osjetio smrknut, on je samo znao kako se pogoršati situaciju.

Ako ste vidite čovjeka koji zna kako da vaše mrštenje naopako u svakom trenutku, vi ste definitivno dobio sebi golmana. Ne mogu naglasiti koliko je važno da pronađe ljubav čovjeka koji zna kako da podigne raspoloženje u nevolji. Potreban vam je da pozitivnost u svom životu. Potreban vam je to pored tebe u svakom trenutku. To je velika udobnost.

Ne možeš zamisliti svoj život bez njega

Sljedeći savjet o tome kako da znam da je on jedan je da se vidi da li možete ili ne možete zamisliti svoj život bez njega. Dakle, ovaj tip je napravio masivan utjecaj na vaš život na dobar način. On se druži s vama cijelo vrijeme, a ponekad ostaje gotovo. On te cvijeće, navijanje koje kupuje se sa svojim šalama i vodi vas na večeru. Imaš toliko navikli da mu da si jednostavno ne mogu zamisliti svoj život bez njega više.

Ovo je odličan način da procene da li je ili nije pravo jedan za vas muškarca. Ako on vas čini sve toplo unutra kad god vi mislite o njemu, a ako je njegov iznenadni nestanak bi doslovno vas ostaviti oslabljene i bezvoljan, onda si u pravu je početi razmišljati da je on taj. Nema potrebe za bilo kakve druge.

Vi ste Razmatrane Vaša budućnost zajedno

U redu, vi ste govorili o svojoj budućnosti sa drugim momcima. Ali ovi razgovori vašeg budućeg nikada zapravo ih uključiti. To je samo ti i možda visok, crn i zgodan stranac. Ali definitivno nije njih. Zašto? Jer oni u potpunosti ne One.

Ako, međutim, vi ste govorili o svojoj budućnosti s jedan tip izlaziš odmah i to ga uključuje, onda je to prilično siguran znak da je on onaj koji želite provesti svoj život. Hajde, vi ste razgovarali o tome šta bi bilo ako zajednički stan, otišla na odmor zajedno iduće godine.

Ako ste još počeli tada govorimo o deci, woah; zašto čak i potrebna potvrda od nas ?!

On prihvata You As You Are

Još jedan važan znak o tome kako da znam da je on jedan je da vidi da li je on prihvata kao i vi. On ne gleda vas i pitam šta bi izgledati kao da ste izgubili malo težine. Niti je pokušao zamisliti kakav bi život bio kao da ste počeli ponovo da jede meso. On vas voli za koji ste i ne bi li bilo koji drugi način.

On postuje,

Mnoge žene su u odnosima sa muškarcima koji ih ne poštuju. Bio sam tamo sam. Ja sam se borio kroz odnos u kojem moj dečko jednostavno nije mi dao poštovanje koje zaslužuje. On bi lagao o tome ko je vidi večeras; on bi me osramotiti pred svojim prijateljima da se "pokaže", a on je održao na stare uvjerenja da je dužnost žene da služi čovjeka.

Iako žene ne uvijek žele potpunu na viteštvo ovih dana, mi želimo poštovanje. Ako vaš muškarac poštuje, to je dobar pokazatelj da on želi da zadrži domognu.

Ćete se osjećati ugodno oko njega

Nedavno su me zamolili da definiše šta je prijatelj za mene. Jedna od stvari koje sam rekao je da je prijatelj nekoga koga osjećaju ugodno oko. Ovo je isto jako odnosi i na čovjeka ćeš provesti ostatak svog života. Ako ćete se osjećati ugodno oko njega, to je prilično dobar znak.

Skrivanje ko si ti stvarno je dobro neko vrijeme. Možda ćete otići na nekoliko prvih sastanaka sa mladićem i možda ćete biti zadovoljni nosi masku samo da dođete do družiti malo duže. Ali na kraju ćete morati da skinete masku i biti sami. Ako možete to učiniti bez ikakvih problema, ti si na pobjednika.

On vas je upoznao sa njegovom porodicom

Ne samo da ima te je upoznao sa svojim roditeljima, ali on je također pozvao da upoznate cijelu svoju porodicu.

I ne samo to, ali on je i vi pozvani da ih ponovo vidim. I iznova i iznova. To jasno znači da je udoban sa što si tu. On je ponosan na tebe i želi da ti pokažem. Osim toga, on ima apsolutno nema tajni i želi da svet zna o vama oboje.

Vi jedva čekam da reci mu Stuff

Kada smo dobili uzbudljive vijesti, ponekad ne mogu čekati da reći nekome. Ako je vaš čovjek je jedina osoba koja uvijek dobije prvi koji će čuti vaše vijesti, to je prilično dobar znak nešto - da je on jedan!

Kako znati da li je on taj? Koji su vaši savjeti?

load...