Preporuke o odnosima

10 jasnih znakova da vaš bivši nije nad tobom

10 jasnih znakova da vaš bivši nije nad tobom

Si raskinuo sa momkom i želiš da idemo dalje sa svojim životom sada. Koliko se vas tiče, sve je gotovo i nema povratka. Nema svrhe čak i biti prijatelji. Želiš da prekinuo sve veze i fokusirati se na svoj novi život.

Ali tvoj bivši stalno rade neke ozbiljno čudne i dosadne stvari koje nagovještavaju na činjenicu da je on jednostavno nije zbog tebe. On vas zove usred noći tražeći svoj savjet na paušalno da je našao, ili je on "slučajno" stalno sudaraju u vas u tržnom centru. Uprkos mu govori da je prije sve više od šest mjeseci, postoje znakovi upozorenja da možda, samo možda, ovaj tip nije zbog tebe.

Dakle, ako niste sigurni da li ili ne on je gotovo ili ne, pogledajte naše pomoći popis 10 jasnih znakova da je vaš bivši nije više samo još.

1. On pravi izgovor da tekst koji ste

Recimo da si fotograf koji, naravno, ne zna mnogo stvari oko fotografa. I onda jednog dana, tvoj bivši - koji nikada ranije pokazao interes za fotografiju - vam šalje tekst pitam ko je najbolji dokumentarni film fotografi su. Znaš da je ovo potpuno slučajan, a kad ga pitam zašto on želi da zna, on pravi neki izgovor kao što su: ". Oh, to je za projekat koledž" Znate da laže, i to u suštini znači da je on samo traži neki izgovor da razgovaram s tobom. Što više slučajnih tekstovi su, više možete biti sigurni da on nije iznad vas.

load...

2. Možete Bump u njega All The Time

"Fancy vi vidite ovdje!" - kaže on sa entuzijazmom.

"Da, fancy me primili ovdje u kozmetički salon" - što kažete.

Što je još važnije, ono što na zemlji on radi ovdje? Ako nastavi sa radom u svoju bivšu na različitim mjestima, trebate provjeriti svoj Facebook da vidite koliko ste puta zadržati izražavajući svoju lokaciju. Od sada, gdje god da idete, ne prijavljuju se na društvenim mrežama. Ako se malo mangup stalno pojavljuju, to znači da te proganja. Što je jasan znak da je on ipak navukao na tebe.

load...

3. Ako je Spots ti, on neće ostaviti Your Side

Normalno, ako ste oboje bili jedni preko drugih, ne bi želeo da zadržavaju jedan oko drugog, ako se dogodilo slučajno se sretnu. Možda ćete pitati kako je jedan drugi je, ali ćete oboje biti raspoloženi pobijediti hast povlačenje. Ako on nije iznad vas, međutim, i zaleti u vas po gradu, on će htjeti da vas zadržati tamo što je duže moguće. On će otpustiti više pitanja nego mitraljez, a on možda ćete čak dodirnuti nekoliko puta. Pazi, tvoj bivši je oko.

4. Njegov Facebook statusi su Depresivno

"O, moj Bože, mogla ništa drugo krene po zlu ?!", on se žali na status, prije nego što komentarišući nekoliko minuta kasnije, da, još nešto može poći po zlu, jer je upravo učinio.

Normalno, kada je bačen nekog uzmu na Facebook i napraviti puno, puno statusa. Čak i ako nikada nisu napravili status u životu, oni će postati status kralja, poplavio vestima sa svojim riječima. I normalno je statusi su depresivno tužan. Muškarci obično držati svoje emocije za sebe, tako da ako vidite svoju bivšu oplakivanje o stanju svog života, znaš da je još uvijek nije nad vama. Jadnik, to će sve razbiti na kraju.

5. On i dalje sluša "Vaša" Song

Možete se prijaviti na Spotify jedan dan i vidim da tvoj bivši je ubija 'svojim' pjesmu. Hmm. Jasno je da ne zbog tebe.

6. On ostaje u kontaktu sa porodicom

Odjednom, on je počeo komentirajući na tvoje mame i foto oca na Facebooku. On nikada nije učinio prije! I pogledaj to, on je čak i postavljanjem stvari na svoje Timeline, preporučujući ih članke za čitanje!

Ako vaš bivši nije nad vama, vašoj porodici postaje njegov link za vas. Ako ne može da razgovara sa tobom ovih dana, on će razgovarati sa obitelj u nadi da ćete razmotriti ga ostavlja. Na kraju, ipak, da će dobiti sliku i rasti dosadno razgovora sa mamom o pletenje. To nikada nije bila njegova stvar.

7. On pita za tebe

Jednog dana, vaš prijatelj vam dolazi i kaže: "Jimmy (bivšim. To je njegovo ime. Jimmy), samo mi je poslala poruku, pita kako si."

Gutljaju. To je ono što ste se plašili. Jer niste odgovorili njegovi tekstovi za mjesec dana, on je sada zabrinut zbog činjenice da si mrtav i želi potvrdu od prijatelja da si živ i nogama (on zna da si živ stvarno). Ovo je samo još jedan trik da te da mu tekst i reći da radite dobro, prije nego pita kako mu je. Nemojte pasti za to. Pusti ga da te prebolim, što će učiniti na kraju.

8. Postoji diskretna Znakovi

Ako počne odjavljuje tekstualnih poruka s nekoliko poljubaca, to je siguran znak da je on i dalje u vas. Nakon raspada, poljupcima treba zaustaviti, a ako on nastavi da ih drži tamo (ili ako počne uključujući i više poljubaca), to je sve tako suptilan nagovještaj da želi nazad. Postoje i druge suptilne znakove previše, kao što je postavljanje članaka na svoj vremenski okvir u nadi da nadahnjuje convo.

9. On govori o Vašoj Zajednički Memories

"Sjeti se kad smo..."

No, ovi razgovori nisu vrsta convos ljudi imaju kada su zbog nekoga. Jednostavno ne idem tamo. Gledate u budućnost, a ako govorite na sve, zadrži na banalne, kao što govori o vašem danu ili vremenu. Da ne govorimo o prvi put vas oboje imali intimnost, ili prvi put poljubili. To samo pokazuje da je jedan od vas ima poteškoća dalje.

A ako on kaže: "Danas nam je godišnjica," ti znaš da je još uvijek navukao.

10. On ne izlazi Anymore

Ako je bio nepokolebljivo singl kao godina, to znači da on ne želi da se krene dalje. On je možda imao šanse za ljubav nekog drugog, ali vaša memorija je previše bolno. On želi, a ne neko drugi djevojka koja nije tako dobra kao ti. Ako je seks, ali te nije rekao, to je još jedan znak da i dalje želi nazad, jer on pokušava da vas ne boli i da se nada da ćete ga vratiti za koji dan.

load...