Preporuke o odnosima

10 jedinstvenih valentinih ideja za poklone

10 jedinstvenih valentinih ideja za poklone

Stvar je u tome Dan zaljubljenih je to što zapravo može biti malo minsko polje. Zareža o tome šta da se vaš partner za Božić samo dva mjeseca ranije, a sada morate ponovo proći kroz cijelu šaradu. Želite da ih poklon iznenađenja oni će stvarno volim, ali bukvalno nemam pojma šta da im se. Osim toga, želite da ih nešto posebno, ali svoj bankovni račun još uvijek nije oporavio od Božića.

Najgora stvar koju bi mogao učiniti na Valentinovo, međutim, zamrznuti i bilo da vaš partner ništa, ili nešto stvarno očigledno tako da izgleda kao da ste stavili u nula truda. Ako vrijeme otkucava dole, a vi još uvijek niste kupili ništa, hajde da pogledamo 10 jedinstvenih poklon ideje zaljubljenih.

Personalizirana Ime Šolja

Svako voli čaj ili kafu ujutro, ali uvijek osjeća posebnima kada smo pili to iz naše vrlo vlastiti personalizirani ime šolja.

I čini još posebnijim kad nas je rečeno personalizovan ime krigla dala osoba koju volimo na Valentinovo.

Pa zašto ne bi vaš ljubavnik smile sa slatka šolja koja nosi vrlo romantičan poruku?

Oblikovati vlastitu Boyfriend Ili Girlfriend

Možda vaš partner ima zaista sjajan smisao za humor. Kao takav, želiš da je ili ga nešto ironično smiješno da oni će cijeniti.

load...

Oblikovati vlastitu Boyfriend / Girlfriend je pametna mala igračka-kit poklon koji je zapravo kopaju na sebe i svog partnera. Znaš da nisi savršen, ali isto tako znam da su vaši partneri standardi uvijek previsoko; bukvalno zameriti sve što radite!

Dakle, zašto ne im dati priliku da oblikovati vlastite partnera od nule? Na taj način oni će biti potpuno savršen!

Art Print

Većina nas vole malo umjetnosti, čak i ako kažemo da nismo u umjetnost. Ne morate kupiti vaš partner složen Picasso ili kriškom moderne umjetnosti koji niko ne razume. Umjesto toga, možete da ih kupite otisak da svako dobije.

load...

Samo prošetati u lokalnoj kućnoj prodavnicu i vidjet ćete niz savremene likovne umjetnosti otiske. Među njima su uokvireni citati afirmišu život, crno-bijele time lapse fotografije, i jednostavno kafa umjetnost otiske. Oni su jeftin i oni dodati dodir boje na kućnu adresu.

Love Photo Frame

Ovo bi bio fab Valentinovo poklon bilo koju godinu. A Love Photo Frame je u suštini kolaž svoje najbolje uspomene zajedno da se družiš na zidu. To je slatko, promišljeno i apsolutno vrišti "Volim te."

Uz ovakav poklon, moglo bi biti sjajna ideja da iznenadite svog partnera vješanjem ga na zid prije nego što oni imaju za doručak.

Kaktus

Možda vaš partner je malo neobičan, malo drugačije. Možda su preferiraju kutija viskija minijatura na bombonjeru.

A možda i oni bi radije da ih obasuti kaktus, za razliku od dosadnih starih gomilu ruža.

A kaktus poklon iznenađenja ideju da radi za oba pola. Iako je malo muževnije, djevojke ih volim. Postoji mnogo različitih sorti, a oni su zaista lako vode. Oni dodaju dodir nešto drugačije u vaš dom, a svakako ne samo za Valentinovo.

Karta United States degustacija piva

Ovo je jedan poklon za djevojke da kupe svoje muškarce. Ako je vaš momak voli pivo, tu je svaku priliku da je on će voljeti ovaj jedinstveni dar koji mu pomaže da se pratiti gdje svoje pivo dolazi.

Zaista, pravi ale doživljava porast popularnosti u ovom trenutku. Muškarci su sve svoje pivo iz svih krajeva svijeta, od Amerike do Belgije. Iako možda nećete ga dobiti na sve kada je vaš partner počinje raspravu o kompleksnosti njemačkog piva i koliko to je bolje nego francuski pivo, sada je njegova omiljena tema razgovora.

A (Lažni) montiran životinje Head

Sve djevojke vole punjene umiljata igračke. Svaka djevojka na svijetu imao je omiljeni medo koji je bio njihov najbolji prijatelj u celom svetu kada su bila mala. I mi sada mogu biti odrasli, ali plišane igračke i dalje tope našim srcima.

Ali, ako tražite da se vaš partner nešto malo drugačije ovo Valentinovo, zašto ne mislim van kaznenog prostora i da ih lažni montiran životinja glavu umjesto toga? To bi mogla biti losa, bik, tigar i tako dalje. Oni su jeftin i oni dodati dodir klase na zidovima.

Ispuštati vlastitu Beer Kit

Champagne je dugo bila romantična piće izbor za parove širom svijeta, ali u 2017. Godini svoj čovjek ne to više piti; Umjesto toga, on pije pivo - i vjerojatno puno toga!

Pivo je sada zamijenjen šampanjca u svom svijetu, ali prije nego ga je jednostavno kupuju nekoliko boca iz supermarketa, kako o tome da stvarno kreativni tako što ga je vrlo vlastiti pivo starter kit umjesto toga? Na taj način, on će biti u mogućnosti da ispuštanje svoje pivo!

A Lovers 'Bungee Jump

Pružanje ste obojica avanturistički tip, nećete biti u mogućnosti da krene naopako, ako ti istovremeno Lover skok Bungee Jump poklon iznenađenja.

Naravno, skačući off vrlo velike visine ne slabi srca, tako da je potrebno kako bi bili sigurni da će vaš partner biti za to prije nego što ga kupite. Ali će biti dodatni poseban dar na dnu koji može smiriti i živce - bocu šampanjca!

Karma Sutra Playing Cards

Ako vi i vaš suprug i dalje volimo i saznajte jedno drugo poželjno, da ćete imati puno zabave sa Karma Sutra Playing Cards poklon.

Ova kartica Igra se koncept Snap na potpuno novi nivo. To je kao običan kartice igra, ali sa dodatnim posebne nagrade. Samo isključivo za bračne parove, to je zabava, zabavan i da vi i vaš partner zbližiti ovaj Dan zaljubljenih.

Koje su vaše omiljene ideje za poklon za Valentinovo?

Sretno valentinovo!

load...