Preporuke o odnosima

10 jednostavnih saveta o tome kako da mu porodica voli

10 jednostavnih saveta o tome kako da mu porodica voli

On bi se reći da to nije velika stvar, ali svi znamo da bude prihvaćena od strane njegove porodice je prilično važna stvar. Niko ne treba da raskine vezu, samo zato što roditelji ne odobravaju, ali sigurno će napraviti mnogo lakše stvari, ako oni odobre vas. Dakle, pročitajte ovih deset savjeta o tome kako se njegova porodica da ti se sviđa, i na prvom sastanku, a kasnije i previše:

1. Nosite odgovarajuću odeću

Ne zaboravite da ste čitavu generaciju pored svojih roditelja, tako oblače prikladno za ovu priliku. Ostavite sugestivan i otkriva odjeću za termin i nositi nešto malo više rezervirana, klasičan i elegantan za sastanak sa svojim roditeljima.

2. Da li domaći

Vi ne želite da stavite nogu ravno u usta, prvi put ste razgovarali s njima, tako da saznaju što više, kao što možete o njegovim roditeljima, prije nego što posjetiti po prvi put. Dobili ideju o njihovoj kulturi, njihova uvjerenja i svoje opšte sviđa i ne sviđa. Vi ne želite da padne sebe pravo u njega, preko večeru.

load...

3. Uvijek nude da pomognu

Ponuda da pomogne postavljanja stola ili brisanje ga. To uvijek čini dobar utisak. Majka vjerojatno bi želio da te bolje upoznamo i da ti na svoju ruku, a ona može učiniti da dok radite sudove zajedno. Oni će voljeti to što pravite truda.

4. Ne biti previše nježna prema svojim muškarac

Njegovi roditelji su druga generacija i oni mogu imati različite navike i manire, nego moderne generacije, ali nisu glupi i znaju šta se događa između vas dvoje. Oni, međutim, ne žele da se razmetao na njihovim licima, tako da napuste javno prikazivanje ljubavi za tebe čovjek, kad se opet vratimo kući.

5. Ponesite poklon na prvom posjetu

Vi ne želite da se pojavi praznih ruku, tako da provjerite sa svojim momak koji su njegovi roditelji možda željeli kao poklon. Nemojte ga previše ekstravagantno ipak, vi ne želite da Čini se da je hvalisanje. Samo mala, koristan poklon, će vam pomoći da pokažete poštovanje prema svojim roditeljima.

load...

6. Nikad ne kritikuju vaš partner

Budite oprezni kritikovao svog čoveka sa njegovim roditeljima. Imajte na umu da je i dalje njihova mala beba, tako da, čak i ako mislite da je to samo bezazlena zadirkivanje, pažljivi. Čak i ako mislite da imate povjerenje svoje majke, pazite da ne kritikuju njen sin.

7. Uvijek biti promišljeno

Da se u potpunosti prihvaćeni, potrebno je da postanu dio porodice, tako da pamtim stvari kao što su rođendani i godišnjice, posebno, ako vaš partner ne! Promišljene pokrete i poklone koje su očito dolaze od vas će pomoći da se zapečatiti svoje mjesto u svojoj novoj obitelji.

8. Budite spremni prihvatiti njihov savjet

Ako im se sviđa, onda su šanse da počnu Vam nudi svoje savjete. Prihvati ga milostivo i ne čini se da ide u defanzivi. Pokušajte i razumjeti odakle dolaze iz, jer vjerovatno ne znači da se meša, samo da pomogne.

9. Pozovite ih na svoje mjesto

Ne ostavljajte svoje roditelje da rade sve hosting, pozivamo ih da vaš dom za večeru previše. Ovo ne samo da vraća uslugu i uvede vas u njihove dobre knjige, ona ih također pokazuje da ste sasvim sposoban vode računa o svom sinu za njih!

10. Smile slatko i nikada neće biti kritičan

To je sve kadulje i zvuk savjet, ali u stvarnosti, postaje sama sa svojim in-zakoni je vrlo važno! Bez obzira na provokacije, ne tvrde, ne slažem se i nikad ne kritiziraju svoje porodice. Ako ste u nedoumici, smile slatko, ne govori ništa ili samo pristojno složiti da se ne slažemo.

Da li imate neke druge savjete o tome kako se njegova porodica tebi sviđa?

load...