Preporuke o odnosima

10 kreativnih stvari koje svaka žena može učiniti da pokaže ljubav prema svojim ljudima

10 kreativnih stvari koje svaka žena može učiniti da pokaže ljubav prema svojim ljudima

Kada želite da dozvolite da čovjek zna da ga voliš, mogao bi prskanje od gomila novca na najnovije gadget, ili čovjek igračka, ali ponekad, najviše smislen način pokazati koliko vam je stalo su jednostavno one. Raskošne poklone su nešto što bi mogao da kupi za sebe, ali slučajnog djela dobrote i posebnih slatke stvari koje možete učiniti, su jedinstveni i zaista posebno. Ako želite da pokažete čovjeka koliko ga volite, probajte nekoliko ovih kreativnih, ali jednostavno, stvari koje možete učiniti kako vaš muškarac koliko je poseban on je za vas.

1. Nosite odjeću koja znate da je voli

Većina momaka li omiljeni outfit da njihova djevojka ili žena nosi da vole, tako da mu pokažem koliko on misli da te noseći odjeću koju voli da te vidim. On će mi se da ste napravili napor da se obuče u molim te njega i da ste uzeli obavijest o stvarima koje voli.

2. Napišite mu pismo

Ako vam je teško reći riječi koje želite reći naglas, onda zašto ga ne napiše ljubavno pismo da izrazite osjećaje za njega. Kada pišete pismo, možete dobiti put kada treba da sastavite svoje misli kako treba i doći do riječi koje zaista želite reći. Ruka napisano ljubavno pismo je nešto veoma lično da će želite zadržati zauvijek.

load...

3. Compliment njega

Nemoj mu reći da ga voliš, reci mu šta je o njemu čini da ga toliko volim. Riječi "Volim te" ne reći koliko "Volim te, jer... ', ili' Volim način na koji ste...". Rekavši mu da ga cijeniti za određene stvari koje on će ojačati poruku i ona će pustiti ga da on radi pravu stvar za vas.

4. Reci mu o stvarima koje su te muči

Otvaranje s njim o stvarima koje su te muči, i traži njegov savjet, će mu pokazati da li mu vjerovati i pustiti ga znati koliko cijenimo svoje mišljenje. Muškarci vole biti vitez u sjajnom oklopu i pomoći za rješavanje problema za žene u njihovim životima, pa daj mu priliku da pokaže koliko mu je stalo do tebe.

5. Plan romantično veče kod kuće

Također se možete pokazati svoju ljubav prema njemu planirajući iznenađenje romantičnu večer kod kuće. Mogli ste nokautirati tabeli sa svojim najboljim posuđe, kuhati mu omiljenu hranu, i kupuju njegove omiljene vina ili piva. Priprema sve sami će značiti mnogo više da ga, nego jednostavno rezervacije stola u restoranu.

load...

6. Neka chill out kad se vrati kući s posla

Većina momaka treba vremena da se opustite, kada su se prvi put dođem kući s posla, tako da ga ne bombarduju sa pitanjima i poslovima koje treba raditi, daj mu malo vremena da se smiri na neko vreme. Ako zaista želite mu pokazati da ga voliš, da mu piće i pustiti ga da on može sjesti i odmoriti se za pola sata, a onda će biti spreman za borbu protiv bilo čega drugog što se mora uraditi.

7. Share njegov hobi s njim

Potrudite se da nauče nešto o svojim hobijima i pokušati dijeliti ih s njim. Dijeljenje u stvarima koje on uživa će pomoći da vas dvoje bliže zajedno, a on će mi se da ste uzeli vremena kako bi saznali više o njegovim zabavama.

8 Dopustite mu vremena sa momcima

Vi ste važni za njega, ali muškarci rade trebaju svoje vrijeme sa svojim prijateljima, kada oni mogu biti samo ljudi. Ne žale kad želi da ide sa momcima, ohrabriti, jer on će zaista cijeniti da znate da mu je potrebno jadnog vremena.

9. Daj mu masažu

Muškarci vole da ih razmaziti ponekad i previše, pa dajte svoj čovjek masažu nakon napornog dana na poslu, a on će znati da ga voliš sigurno. Pokušajte koristeći neke eterična ulja i da će pomoći da mu se opusti. On će voljeti sva pažnja da on postaje i da će ga sve mirno i opušteno za večeras previše.

10. Pamper njega kad je bolestan

Muškarci apsolutno mrzim biti bolestan, tako da ono što je potrebno je kanta opterećenja simpatije i puno TLC. Ako želite da kažeš čovjeka koliko ga voliš, zamotajte ga u toploj deka, kad ima prehladu, dovedi ga topli limun piće, a da ga pileća juha kao i njegova mama je!

load...