Preporuke o odnosima

10 lepih, malih romantičnih gestova koje će svaka žena voleti

10 lepih, malih romantičnih gestova koje će svaka žena voleti

Uprkos tome što ljudi bi rekli, kao džentlmen nikad ne izlazi iz mode i svaka žena zaslužuje da bude tretiran kao dama. To je gospodo ovog svijeta koji znaju koliko je važno pokrete ljubavi i razmatranja su, a ovdje su deset te divne ljubavi pokrete koji će se istopiti srce bilo dama:

1. Napravite krevetu kad prenoćiti

Malo praktičnu pomoć ide dug put, tako što je krevet, a ona je pod tušem, je stvarno sladak gest da će cijeniti.

2. Walking je do vrata

Rano u vezi, pravi džentlmen će uvijek hoda Žena je do vrata ili do kola. To je mnogo više romantičan nego brzo: "Hej, to je bilo super, vidimo se kasnije" i ostavljajući joj stoji na uglu ulice.

load...

3. Držeći vrata i pustiti da ode prvi

Holding otvorena vrata i pustiti dama idem prvi je još jedna od malih romantične geste i to je samo prava stvar. To pokazuje ljubav i poštovanje, a sve u jednu jednostavnu akciju.

4. Izrada nastojanju da nastavim sa svojim roditeljima

A djevojka će zaista cijeniti Muškarac koji pokušava da se zajedno sa svojom porodicom. Pokloni za njenu majku i 'čovjek razgovore' s ocem, svi će pomoć dobiti da vitalni prihvatanje od strane, potencijalno, budućnost u aktima.

5. Mjesta za nju u javnosti

Čak i ako čovjek zna da je njegova djevojka je u pravu, on će uvijek ustati za nju u javnosti. On će zadržati prisebnost, tvrde njen slučaj, a onda joj reci kasnije da je možda napravio grešku.

load...

6. Kupi joj stvari koje ona voli

Ona će također voli čovjek koji zna šta hoće. Ne nužno velike i skupe stvari, ali svojih omiljenih poslastica, muziku ili filmove. Čovjek, koji želi napraviti utisak, će se obavijest o tim stvarima, i zapamtiti ih.

7. Davanje joj svoju jaknu kad je uhvate na kiši

Devojke ne uvijek nose praktičnu odjeću noćni izlazak, pa kad ona bude uhvaćen u pljusak kiše, gospodski kaput može se prebacio preko ramena kako bi joj se osuši. To je divan i jednostavan romantična gesta koja kaže, "to je u redu, ti si važniji od mene, ja ne smeta da mokro '.

8. Zaustavljanje argument poljupcem

Kada je ona stvarno ljuta na tebe, odličan način da se okonča borba je sa jednostavnim, ljubavi poljubac. To je stvarno sladak i loveable, ali momak ne bi trebalo učiniti previše često, ili će izgubiti svoju snagu.

9. Liječenje njeno pravo u restoranu

Biti viteški u restoranu može napraviti girl osjeća poseban previše. Stvari kao što su izvlačenje stolicu za nju kad je ona sjeda, prvi je pustio reda i uvijek nudi da plati, sve te stvari će se da joj noć da malo ekstra poseban.

10. Davanje njen voljeni poljubac

Blagi poljubac na čelo ili udubljenja glavu u svoje ruke kao što je poljubi, je jednostavan romantična gesta koja će dama ljubav, i to je lijep i nježan način da se pokaže da ona voli.

Odnos nije sve o strasti i spavaću sobu, i biti u mogućnosti da pokaže više osjetljiva, romantičnu stranu, je savršen način da se dama srce.

load...