Preporuke o odnosima

10 malih stvari koje dokazuju da je vaša ljubav tačna

10 malih stvari koje dokazuju da je vaša ljubav tačna

Možda mislite da ste zaista, duboko, u ljubavi, ali kako možete zaista biti sigurni? Ako ste bili prevareni od strane zaljubljena, ili ako ste jednostavno sigurni da li je prava stvar ono što vi osjećate, onda to može biti vas sputava od donošenja opredjeljenje da zaista želite napraviti, zato što sumnjaju svoju osjecanja. To nije neobično za ljude da preispitaju svoje vlastite emocije i osjećaje, pa pročitajte ovih deset malih stvari koje će dokazati da je vaša ljubav je istina.

1. On zna šta je na umu

Kada ljubav je stvarno, vi vrsta znati što je stvarno na svakom drugom umu, čak i ako ne možete izraziti da jedni druge. Možete naučiti čitati jedni drugima govor tijela i razumjeti ono što vam je potrebno i želite. Nije baš telepatija, ali to nije daleko.

2. On je uvijek prvi stavljanje interesa

Još jedan od znakova iskrene ljubavi je kada se on čini njegov broj jedan imovine. On misli na tebe kada je on bira stvari da kupi i on nikada ne radi ništa da zna će učiniti ako se osjećate neugodno. On također uključuje vas u svaku odluku da on čini oko budućnosti.

load...

3. On nikada ne zaboravlja male stvari

Neočekivano poklone i geste su znak da je njegova ljubav je istina. Cvijeće kada se osjećate niske i doručak u krevet, kad se ne osjećam dobro, sve su to koliko mu je stalo i koliko on želi da budeš sretan.

4. Možete brinuti i brigu jedni o drugima

Ako bilo ko od vas kasne kući, a drugi počinje brinuti. To nije cloying, gušenje vrstu stvar, samo blagi privođenje kada je jedan od vas je kasno, ili prolazi kroz posebno teško.

5. Želiš reći svima o svojoj ljubavi

Sljedeći je jedan od znakova iskrene ljubavi je kad oboje ne mogu prestati pričati o jedni drugima prijateljima, jer si tako uzbuđen o odnosima. To je uvijek dobar znak, dok si se predstaviti jedni druge sa svim svojim prijateljima i obitelji. To pokazuje kako je ponosan obojica su jedna od druge.

load...

6. On radi stvari jer zna da su važne za vas

Prava ljubav znači da ćete raditi stvari sa svojim partnerom samo zato što znate da će ih usrećiti. Verovatno ne podnosi neke od romantičnih filmova koji Vam se sviđa, ali on će sjediti kroz njih za tebe u svakom slučaju.

7. Možete nedostaje kad nije u blizini

Svako treba neko vrijeme sam, ali ćete mu nedostajati čak i kada uživate, kada ste zaista u ljubavi. U osnovi, vaš muškarac je vaša omiljena osoba da bude sa, pa zašto ne bi propustio da je on bio tamo?

8. Imate šala

Prava ljubav znači da ste najbolji prijatelji previše, a vi ćete imati neke stvari koje samo da vas oboje upali u smeh iz razloga što niko drugi razumije. Nećete briga što niko drugi nije u na šalu, jer je to mala tajna da samo vas dvoje dijele.

9. Oboje ne može da živi dan bez kaže 'volim te' jedni drugima

Još jedan od jasnih znakova prave ljubavi je kada se oboje osjećati potrebu da izraze svoju ljubav. Vi ste neumorno te tri riječi, čak i nakon što ih ponavljam iznova i iznova godinama. I često, riječi nisu ni potrebno izraziti kako se osjećate; koji kaže: "Volim te" sa svime što radite može govoriti još glasnije od riječi.

10. Vi ste prestali razmišljati o drugim ljudima

I na kraju, vi ćete znati da je vaša ljubav je istina kada ste oboje prestali razmišljati o drugim ljudima. Nijedan od vas će čak i uzeti u obzir kao ni sa kim, a ti nemaš misli na sve o prošlim vezama ni. To je razlog zašto ga zovu The One.

Koji su znaci prave ljubavi?

load...