Preporuke o odnosima

10 malih stvari koje mogu napraviti veliku razliku u vašoj vezi

10 malih stvari koje mogu napraviti veliku razliku u vašoj vezi

Kažu da je uspješan odnos odvesti naporan rad kako bi se dogoditi, ali taj napor koji je potreban da bi odnos poseban ponekad biti bolje usmjerena ka male stvari koje možete učiniti jedni za druge, a ne na velike i velike geste. Prečesto se ljudi tako zavezana u vreve modernog života; oni zaboravite to učiniti male stvari koje mogu značiti puno. Hajde da pogledamo neke od tih stvari koje smo skliznuli ponekad, sa ovih deset sitnih, malih stvari koje bi mogle učiniti sve razlike u vaš odnos.

1. Uvijek nađem vremena da neka vaš partner znati da vam je stalo

Međutim, zauzet si, ne treba više od minute ili dvije za slanje vašeg partnera tekst, ili da im daju brzo telefonski poziv. Samo ih pustiti sada kada razmišljate o njima, čak iako ste zatrpan poslom na poslu, neće biti dovoljno kako bi bili sigurni da znaju kako poseban su za vas.

load...

2. Daj velika zagrljaji

Dati za samo nekoliko minuta vašeg vremena za veliki veliki zagrljaj kad dođeš kući sa posla, ili od toga da bude daleko. Nekoliko minuta isprepleteni jedni drugima u zagrljaj će vam da je ostatak svijeta je otišao na neko vreme, a to će učiniti vas oboje osjetiti udobnost vratimo kući jedno drugom.

3. Recite im zašto su tako važne za vas

Nemojte pasti u zamku da kaže volim te, na isti stari način svaki put kad to kaže. Recite svom partneru zašto ih volite i šta je to što oni rade što ih čini tako sladak. Neka bude jasno da ih voliš iz nekog razloga i to je razlog zašto ćete ih uvijek žele okolo.

load...

4. Jednostavnost njihov teret kad god možete

Trebalo bi da ide iz vašeg način da se pokuša napraviti živote jedni drugima tako lako kao što je to moguće. Ako je vaš partner je zauzet s radom, pitajte da li postoji nešto što biste mogli učiniti da pomogne. Možete uštedjeti vaš partner neko vrijeme, radeći u kupovinu za njih na putu kući, ili biste mogli ponuditi da svoj udio u kućnih poslova, ako su vezani uz nešto drugo. Svaki malo pomaže.

5. Iznenadite ih sa poklonima

Ne morate čekati do vašeg partnera rođendan da ih kupe poklon, ako znate nešto što mislite da bi željeli, ga kupiti tamo i onda zamotati ga i odvesti ga kući za njih. To je tako slatko način podsjetiti nekoga da se uvijek misli na njih, a to ne mora biti poseban dan u godini da bi jedni druge poklone.

6. Ostavite ih bilješke

Jedna mala napomena od vas mogao da dan vašeg partnera. Ostavite malo ljubavi bilješke u iznenađujuće mjestima, kao u ogledalo u kupatilu, ili u svom automobilu. One male, neočekivano, podsjetnici od vas, i koliko volite svog partnera, sigurno će staviti osmijeh na lice.

7. Ne podići svoj glas

Uvijek će biti argumenata u vezi, ali viču jedni na druge neće riješiti stvar. Međutim, ljut si, da bod da pokuša da ostanu mirni i držati vaš glas pod kontrolom. Ako ste oboje bili smanjite jačinu zvuka na borbe, ti bi da oni rješavaju daleko brže i daleko pošteno za obje strane.

8. Ne zaboravite reći molim vas i hvala vam

Samo zato što ste bili u vezi već neko vrijeme, to ne znači da možete prestati govoriti molim vas i hvala vam. Čak i ako je to nešto što vaš partner radi za svaki dan u tjednu, kao kuhanje večere, to bi ipak bilo dobro za vašeg partnera da znaju da se cijene za to to.

9. Razgovarajte svaki problem koji imate

Ako imate bilo kakvih problema sa svojim partnerom, onda je bolje da ih na otvorenom i razgovarati o njima. Dobra komunikacija je tako jedan od glavnih faktora u srećnoj vezi, jer, ako se stvari ne znati, oni mogu rasti i postati više toksičan nego što im je potrebno da bude.

10. Ne zaboravite da se zabavite

Dok ste zauzeti se odrasla, zrela i odgovorna odrasle, ne zaboravite kako bi održali zabavu u odnosu previše. Izaći na dan noći, ili vikend i izdvojiti vrijeme da se zabavimo zajedno. Laughing zajedno je najbolji način da se zadrži blizu jedna drugoj dvije osobe.

load...