Preporuke o odnosima

10 malih stvari koje to radite, frustriraju svog dečka

10 malih stvari koje to radite, frustriraju svog dečka

Kažu da prava ljubav je kad u potpunosti voli osoba, njihove mane i sve. Istina je ipak, postoje neke stvari koje djevojke rade da voze muškarci ludi. Možda mislite da ništa od tih stvari koje on smatra iritirajuće, ali pročitajte na i otkrijte deset od tih malih stvari koje vaš dečko pronalazi stvarno frustrirajuće.

1. Uzimanje hrane formira svoj tanjir

Možda misliš da je slatka, deli svoje pomfrit sa njim, ali on je apsolutno ga prezire. Ako želite pomfrit, naručiti pomfrit! Ne uzimajte to osobno, muškarci su stvarno posesivan preko njihovu hranu i obično ne vole da ga podeli sa kim.

2. Pitajući ga da li i dalje te voli

Da, on je i dalje voli, ili on ne bi više tamo! Muškarci ne vole kad dalje pitam iznova i iznova: 'Da li me i dalje voljeti? " Oni mogu uzeti gotovo kao uvredu, jer misle da treba da znate da do sada.

load...

3. Predugo da se spremi

Vaš muškarac voli način na koji gledate, ali on ne voli količinu vremena koje provodite u kupatilu. On je posebno ne mogu shvatiti zašto morate izgledati savršeno, samo da ide u lokalne trgovine.

4. Ogovaranje o svojim prijateljima

Možete staviti ovo u kategoriju ogovaranja, ali ono što se svodi na to momci ne zanima šta prijatelji su do. Verovatno jedva poznaje te ljude i on sigurno ne smeta o tome ko je sa kim spava. On je radije bila priča o tebi ili o stvarima koje možete podijeliti.

5. Ne izlazi s onim što vas muči

Ako ne reci čovjek ono što ti je na umu, on nikada neće biti u mogućnosti da rade to, a on može biti prilično nervira kad ga ostavi pogađanja. Zaista, "Trebalo bi da znaš šta si uradio pogrešno" je jedna od najiritantnijih stvari koje možete reći da čovjek, on vjerojatno nema pojma šta je to uradio uznemirio.

load...

6. Traženje svoje mišljenje o tome kako izgledate

Muškarci bi radije pokrenuti i sakriti, a ne odgovoriti na to pitanje, jer to nije bezizlaznoj situaciji. Ako oni nude malo konstruktivne kritike, oni će biti u skoku u vis, a ako kažu da izgledate lijepo, vi ćete samo reći 'ti samo da bi me zadovoljio.

7. Previše proizvoda u kupatilu

Sa svim šminke, četke, spužve za njegu kose i za njegu kože proizvode, Žena obično zauzima najviše prostora u kupatilu. Čovjek će biti zbunjeni potrebu za toliko različite boce i tegle, i nervira kad on ne može naći jedna stvar koja mu je potrebna ujutro.

8. Ostavljajući ga da se sve odluke

Istina je da su ljudi poput da se osjećaju da su pod kontrolom, ali čak i oni žele ponekad napraviti pauzu od uloge donosi odluke. Čak i više frustrirajuće je kad cura pita čovjeka da donese odluku, a onda se ne sviđa odgovor. To je puno lakše ako mu samo reći ono što biste radije.

9. Kada ste zauzeti njegovo loše raspoloženje u srcu

Pod pretpostavkom da, ako je vaš dečko je loše raspoložena, onda to mora biti nešto što ste uradili, još je jedan frustrirajuće stvar koju cure i muškarci ne vole. Ako čovek je prgav, to je najbolje da ga ostavi na miru, dok ne želi razgovarati o tome, a vi ćete tada pronaći da to nema nikakve veze s bilo koje ste ionako učinio.

10. Provjera se na njega

Kad je s prijateljima, ostavi ga na miru. Ako nastavite da ga šalje poruke, to će izgledati kao da mu ne vjeruju i to će biti sramota za njega. To može biti frustrirajuće, jer čini li vam se čini kao da ga ne verujem.

load...