Preporuke o odnosima

10 načina da kažete da li ste sretni u vezi

10 načina da kažete da li ste sretni u vezi

Svi moramo da živimo sa sumnjama s vremena na vrijeme, ali kada sumnje početi puzanje u o vašem odnosu, oni mogu biti stvarno bolno. Od toga da bude blaženo sretan sa svojim partnerom iznenada dovodi u pitanje da li je želio više od veze, sumnje da nas sklepati naravno trenutak i rock naše jednom stabilan svijet.

Možda ste pogledali odnosa svojih prijatelja i vidi koliko zabavno oni imaju. Možda su se uselili sa svojim partnerima, dobio hipoteku i očekuju djecu. To može uzrokovati da se odražava na ono što imate sa svojim partnerom, pitajući se da li je to sve što ikada željeli ili ako ste možda mislili da bi stvari ispalo drugačije. Jeste li stvarno gdje želite da bude sada?

Ako niste sigurni da li ste sretni u vašem odnosu sada, evo 10 stvari koje vam mogu pomoći odlučiti.

Ako si sretan, možete provesti vrijeme rade stvari ćete uživati

Kada smo prvi put zajedno sa nekim, postoji nekoliko kompromisa. Slažete se da ćete učiniti ono što on želi da uradi, a on se slaže da rade ono što želite učiniti. Želite privući i impresionirati jedni na druge i pokazati svoju ljubav.

load...

Ako, međutim, stvari su došli do tačke u kojoj više ne provode vrijeme zajedno rade stvari koje oboje dobiti nešto iz, to bi moglo biti vrijeme za početak stavljajući nogu dole. Ako se čini da se stvari rade s njim molim vas, sve vreme, ali se nije dozvoljeno da rade ono što želite učiniti, treba procijeniti da li je to kako se stvari uvijek će biti, i da li je on spreman da ponovo kompromise.

Ako si sretan, You Fight produktivno

No par uživa u borbi, ali tuče neminovno dogoditi u bilo kojem odnosu. Bilo da ste bili zajedno za mjesec ili pedeset godina, argumenti dogoditi.

Ako si sretan, međutim, borbe su produktivni i završiti sa nekoliko kompromisa i izvinjenje. Možete raspravljati svoj kutak, a on sluša, a onda on tvrdi svog ugla dok slušate. To je sve dio zajedno raste.

load...

Ako, međutim, vaše argumente završiti bacaš tanjur u glavu partnera, dok je s druge strane pedalama se u pub, verovatno reći da možda ne bi sada u potpunosti zadovoljan.

Ako si sretan, svaki od vas kod svog Prijatelji 

Nekoliko stvari obeshrabrile naš duh u vezi kada smo rekli da ne možemo provesti bilo koje vrijeme sa od najstarijih prijatelja, jer ni naš partner ne volim ih ili želi sve za sebe.

Isprva, to je slatko. Na kraju je, međutim, počinje osjećati kontrolinga i posesivan.

Ako ste sretni u vezi, vi ćete imati slobodu da vidimo ko god želite onoliko često koliko želite.

Vaš partner će imati istu slobodu, previše.

Ako si sretan, Imaš još vaš identitet

Kada neki ljudi uđu u vezu, traže nekoliko promjena.

"Da, mislim da si stvarno super super, ali ako biste mogli da promenite ovo za mene."

Na prvi, možda ćete pristajete na nekoliko promjena. Promjene, na kraju krajeva, ponekad je potrebno i samo dio života. Možda ti su pušili previše ili možda vaš partner se ne sviđa činjenica da se zakleo kao mornar. Nije velika stvar.

Ako je, međutim, da se osećate kao da ste potpuno druga osoba onda ste bili kada ste ušli u taj odnos, možda ćete morati da pitanje šta je krenulo naopako.

Ako si sretan, gurate jedni druge da budu bolji

Happy parova želi ono što je najbolje za svaku drugu. To znači da se inspirišu i ohrabriti jedni druge da ostvare svoje snove i živjeti život žele.

Nezadovoljan parovi su pesimisti koji se pretvaraju da su realisti. Sipaju hladnu vodu na snove jedni drugima jer "mi imamo račune platiti."

Umjesto da guraju jedni druge bolje, oni čine izgovore i reći da trebate ići u kupovinu, umjesto da radite svoj kurseve.

Kada smo se međusobno bolje, to je znak da smo u ljubavi, smislen i sretan odnos.

Ako si sretan, možete se radujemo trošenje vremena s njim 

Zapitajte se da li ili ne ste još uvijek radujemo se stvari rade sa svojim partnerom. Da li i dalje uživati ​​u pripremi jela s njim, odlazak na večeru s njim i šetnjama?

Ili bi radije učiniti sve ove stvari sami ili sa svojim prijateljem?

Ako je to bivši, ti si definitivno još sretan. Ako je, međutim, da ste počeli da izgovore zato što želite provesti vrijeme na drugom mjestu, možda ćete morati da se zapitate kako sretan si zaista.

Ako si sretan, možete se hvalim Vaš partner

Da li volim da se hvalim sa svojim prijateljima o vašim momcima dostignuće? Možda ćete uživati ​​govori svojim prijateljima i kolegama sa posla o tome kako ponosna si na njega, i kako talentovan je. Ako je tako, vi ste sigurno zadovoljan s njim.

Ako se, s druge strane, ne možete sjetiti kada ste posljednji put razgovarali visoko svog dečka, možda ćete morati da pitanje gdje taj odnos ide. Treba da budemo ponosni na naše partnere, a mi treba da želi da razgovaramo o njima. Ako mi se ne radi, to je razlog za zabrinutost.

Ako si sretan, "I Love You" Ipak znači sve

Samo jednostavan, ali moćan riječi "Volim te" stavi osmijeh na svačije lice kada smo u srećnoj vezi.

Ali, ako stvari ne idu dobro, ponekad oklijevati prije nego što kažete svom partneru da ih volim. Da li ih i dalje vole ili imaju ove riječi su izgubili svoje značenje i vrijednost?

Ako si sretan, svaki od vas imati vlastiti prostor

Happy partneri treba da budu u mogućnosti da daju jedni drugima prostora. Želeći da svaki last minute provesti sa nekim je više znak kontrole i vlasništva od ljubavi.

Ako vaš partner daje prostora da nastavi svoj hobi i učiniti svoju stvar, to stvara mnogo sreće.

Ako, međutim, on te guši tražeći ste učiniti sve što je s njim, to bi mogao biti razlog zašto se dovodi u pitanje vašu vezu.

Ako si sretan, Stupid greške je dozvoljeno da se dogodi

Kada parovi su u nesrećnom odnos, glupi greške se može pretvoriti u plameni redova.

Ako, međutim, stvari su super, parovi govoriti o blesavi greška - a onda idemo dalje.

load...