Preporuke o odnosima

10 načina da se oživi romansa

10 načina da se oživi romansa

Kao i svaki par dobro reći, odnosi imaju svoje maksimume, ali imaju i svoje padove. Ako vi i vaš partner su da ostanu zajedno na duge staze, oboje moraju biti spremni da se grubo sa glatko.

Odnos nije kao kutija čokolade, gdje svaki trenutak je magično. Umjesto toga, ti si s obzirom na alate i moraju sami izgraditi kutiju. A ako to učinite, mogu da uživaju sve nagrade.

Zdrav odnos se gradi na timski rad, što znači da vas oboje treba povući u istom pravcu. Ali nakon nekoliko mjeseci ili možda čak i godinama smo zajedno, ponekad se dogodi da je jedan od nas, ili čak oboje više ne vuče sa istim snagom. Stvari počinju da se malo stan, uzbuđenje otupljuje, a romansu fizzes van.

load...

Odnos postaje rutina, a naše potrebe su zaboravljene. Umjesto iznenađenje cvijeća nakon posla, mi smo dočekali sa sažet primjedbe jer smo oboje imali loše dane.

Kada se to dogodi, najbolja stvar za učiniti je da shvate šta se događa. I nakon što je priznao da je vaš odnos je plateaued i ne čini se da se ide nigdje, morate pronaći način ubrizgavanja sa novi život.

Evo 10 načina da ponovo zapaliti romantike.

Ne zaboravite What It Is You Love o njima

Šta je to što vas je navelo da se zaljubi u partnera?

Ponekad, to je zaboravio kada je romantika u našim odnosima je zamijenjen argumentima i loše raspoloženje. Sve što možemo vidjeti su naši partneri loše kvalitete, a mi zaboravi šta je to što nas je dovelo u njihovoj čaroliju na prvom mjestu.

load...

Podsjetite se šta je to što vas je navelo da se zaljubi u sa svojim partnerom na prvom mjestu i osmijeh. Provedite ponekad razmišljaju o svojoj većini simpatična kvalitetama.

Pričajte o How Great Vaš partner

Setite se kada ste prvi put počeli dating svog partnera. Bilo je uzbudljivo - on je bio uzbudljiv.

Sve je bilo tako uzbudljivo da si stalno govorim svojim prijateljima i obitelji sve o njemu.

"Imao sam sjajan provod sinoć. Ne mogu vam reći koliko je super je. "

Da li i dalje razgovarati s ljudima o njemu sa istim žarom? Ako ne, zašto ne? Šta se promijenilo?

Vjerojatno ništa. Dakle, početi šiklja oko njega da ljudi sve ispočetka!

Iznenadite ga

Kada je bio zadnji put kad ga iznenađenje dobio? Ako je prošlo dosta vremena, a sada je vrijeme da ga uhvate sa nešto što nije očekivao.

Iznenađenja razbiju naše ovozemaljske dnevne rutine, a oni su odličan način vođenja romantiku ide u vezi. To ne mora biti skup iznenađenje, ali treba imati smisla.

Express zahvalnost

Jeste li stvarno zahvalan da je on u tvom životu? Onda mu reci. Neka zna koliko on znači.

Možete mu reći u lice, ili da ga napiše ljubavno pismo.

Ako si stvarno kreativan, mogao bi čak napraviti video.

Dress to Impress

Dođete kući s posla u petak uveče, baci na pantalonama i i svinja ispred TV-a. Vaš partner radi isto. Nijedan od vas izgledaju sjajno, ali nije me briga. Previše si umoran haljinu, a nije ga briga kako izgledaš u svakom slučaju. Heck, on je video ideš tri dana bez tuširanja!

Je li u redu da se ovaj udoban u vezi? Da i ne.

Da, jer ćete biti u mogućnosti da se osjećaju ugodno oko svog partnera.

I ne zato što kad jednom prestati da napor, romansu u vašem odnosu izumire. Samo si "preumoran" biti romantičan.

Napraviti svoj večeri poseban oblačeći posebno. Ne zatišje. Nosite odjeću koja bi nositi samo za njega.

Hug Him

Ne okreći mu leđa u krevetu, jer stvarno treba da se naspavam večeras. Suočavaju njega i zagrli ga.

Grljenje komunicira naše osjećaje prema drugoj osobi, a to stvara emocionalna veza koja nam je stvarno potrebno kada je naš odnos je nedostajalo u romansu.

Flertuje!

Ako flertovao sa svojim partnerom kada ste prvi put počeli da ga dating, ali više ne flertuje s njim, zašto ne? Da li je to zato što ga poznajem tako dobro da bi bilo čudno da flertuje? Je li to zato da bi bilo čudno da flertuje odmah nakon sat vremena dug razgovor o račune?

Samo zato što ste vas dvoje razgovarali o svemu, od decu da vode računa, to ne znači da ne može više da flertuje.

Flertovanje je najlakši i najzabavniji način da se stavi romantiku natrag u vaš odnos. Imaju veče od iznošenju svojih poreznih prijava i samo zadirkivati ​​do đavola iz jedni druge.

Naučiti nove stvari o Vaš partner

Si sada izlazi sa svojim partnerom za neko vrijeme od strane, tako da vjerojatno da ste ga dobro znate, zar ne?

Ali je stvarno ništa da se upoznaju sa njim? Sumnjam.

Čak i ako ste bili s nekim godinama, još uvijek postoje nove stvari da nauče o njima. Mi smo sve poklone, a svaki dan tamo treba da imamo novu da unwrap.

Zaboravite sve to gluposti da već znate vaš partner naopačke, i zamolite ih nova pitanja koja ih otkriti stvari nikad se ne zna. Biti kao da si na prvom sastanku i saznati nove stvari. To je uzbudljivo.

Take Walks Zajedno

Ide u večernju šetnju s našim partnerom je izuzetno romantična stvar, ali koliko nas zapravo učiniti?

Mislim da većina parova se vrati kući nakon posla i bilo udario u teretanu, gledati TV ili igraju na svojim uređajima.

Hodanje je dobar oblik vježbanja, a to omogućava i vi i vaš muškarac obveznica. Prošetati dok sunce zalazi, drže se za ruke, osmeh, smejete. Disati u tom svježem zraku zajedno. To je okrepljujuća.

Re-Live neke stare Memories

Da, svi želimo stvoriti nove uspomene s našim partnerom. Ali tu je i ništa ne fali osvrćući se nježno na stare.

Ako se osjećate kao da je romansa nedavno napustio vaš odnos, ponovo proživljavajući dobre uspomene je savršen način da zapali svoju ljubav jedni za druge.

load...