Preporuke o odnosima

10 načina da tajno nagoveste svom partneru da je on

10 načina da tajno nagoveste svom partneru da je on

Svi znamo da većina muškaraca ne baš žuriti donošenja predanost i svi smo pročitali kako pokušava da gura Muškarac prebrzo će samo da mu pobegne, pa šta si ti raditi kad znaš da je jedan i stvarno želim da stvari kreću duž na sljedeću fazu? Sigurno ne želite da manipuliše jadnik, ili da će se sigurno vratiti kao bumerang u nekom trenutku u budućnosti, ali možete ostaviti nekoliko suptilne naznake da mu pomogne da napravi svoj um gore. Evo deset načina na koje možete nagovještavaju da mu kako se osjećate i nježno gurnuti ga u razumijevanju da je on jedan za vas.

1. Nemojte silom pitanje

Prije nego što uđemo u suptilne naznake, evo upozorenje o muškarcima; Mrze se požurili u ovakvu odluku. Ako dođete šikljala sa svojim osnovnim ljubav prema njemu i kako želite živjeti s njim zauvijek, a on nije spreman za to, vi ste više nego vjerojatno da uplaše Dah iz njega! Polako, biti strpljiv, ispustiti nekoliko naznake kao što su oni ispod.

2. Provedite više vremena sa drugim parovima

Ne družim sa singlova koji su uživaju sa različitim partnerom svake noći, izlazim sa drugim dugoročne i bračni parovi. Start pada naznake o tome kako sretan onih parova izgleda da su zajedno u stabilnoj vezi, a vi ćete se zasijane prvi sjeme u tvog dečka um.

load...

3. Razgovor o budućnosti

Počnu govoriti, uopšteno, o budućnosti i šta nade i aspiracije. Nemojte biti previše specifičan još, kao što je govorio o tome kako želite da se skrasi, imaju djecu, unuke, i ostariti s nekim. Govorim samo o budućnosti će omogućiti mu da mislite o tome gdje idete odavde i pusti ga znati koji ti ga vidiš kao dio te budućnosti.

4. Uvesti ga u svojoj porodici

Ako to već niste učinili, onda bi bili sigurni da počnete da ga uključe sa svojom obitelji. To je više nego što je obavezno "između roditelja večeri. Početi pozivajući ga da više porodice događaja, pogotovo vjenčanja! Uključivanjem mu više sa svojom obitelji, vi pokazujete mu da želiš da bude dio čitav svoj život, a ne samo nekome ljubav povremeno.

5. Reci mu koliko si srećan

Možda zvuči očito, ali da mu reći koliko si srećan bez odlaska previše preko vrha. Ako imate dobar provod na sastanku, onda mu reci, i pusti ga da znam koliko si srećan odnosom. To ne stavljajte vrši pritisak na njega, ali ne možeš samo uzeti zdravo za gotovo da zna da on čini sretnom ni.

load...

6. Budite tu za njega

Kada je potrebno da priča, ili nešto izvučemo iz grudi, biti onaj koji je tu za njega i slušati šta on ima da kaže. Ako želite da zna da on znači više vama nego samo još jedan casual dečka da, onda ćete morati da mu pokaže da ima neko u vama da ne može vjerovati i oslanjati na i dobiti zvuk savjete.

7. Neka se njegov momak vremena

Ako želite da se uozbiljimo s muškarcem ćeš trebati da mu znati da će i dalje biti u mogućnosti da imaju svog čoveka vremena. Jedan od muškaraca najveći strahovi o tome da je opredjeljenje se ne radi o kao jedna žena momak; radi se o nemaju nikakve vremena da svoju stvar više. Pokaži mu koliko ga voliš puštajući ga da ide sa drugarima, a ne biti sumnjičav o tome šta je sve do. Onda će on shvatiti da obaveza prema vama, ne znači odustajanje od svega onoga što on voli da radi.

8. Idite milju za njega

Muškarci vole da ih brine i razmaženih, pa kuhati mu omiljenu hranu, ili da ga na sastanak iznenađenje za njegov omiljeni restoran. Pita svoju mamu ono što je njegov omiljeni obrok je bio kad je bio kod kuće i kuhati da je za njega. Što je više kod kuće on osjeća s tobom, više on će shvatiti koliko si posebna i koliko ti je stalo do njega.

9. Poticati njega i pohvale njega

Ohrabrite ga da mu bude najbolje i pohvale mu na njegova dostignuća. Pokazujući mu da ste ponosni na njega i da će podržati mu će mu reći da ima partnera koji može pomoći ga tamo gdje on želi da bude.

10. Reci mu da ga voliš

Za mnogo muškaraca, sazna da su u vezi koja je zastrašujuće postaje ozbiljno jer se plaše da budu boli i to je razlog zašto oni zaziru od davanja opredjeljenje kada se previše pritiskala. Reci mu koliko ga voli i pokazati mu da on može vjerovati srcem. Istina je da je on vjerojatno već zna gdje ide taj odnos, samo je potrebno više vremena nego da se navikne na ideju nego ti.

load...