Preporuke o odnosima

10 načina da vaš partner bude još više voleo

10 načina da vaš partner bude još više voleo

Ne možete prisiliti osobu da te volim, ali to ne znači da ne postoje stvari koje možete učiniti da pomogne stvari uz malo. Ovo nije o igranju manipulativne um igara sa osobom, to je o pomaganju nekome ko te vole shvatiti koliko te vole. Ako želite vaš partner da te volim još više, i to pokazati, pročitajte ovih deset savjeta koji će vam pomoći otvoriti oči da ti koliko je on zaista voli.

1. Ne toliko trude

Sama činjenica da čitate ovo može biti pokazatelj da možda ste samo pokušava previše. Olakšati malo unazad, daj mu malo prostora i ne očekujem od njega da ti kažem koliko te voli. Muškarci ne vole da ih stavi pod pritisak i njegove ljubavi prema tebi će rasti mnogo brže, ako je ostavio da bi tu odluku za sebe.

2. Neka se smeje puno

Što više da ga smijati, što više on će žele provesti vrijeme s tobom. Muškarci se ne razlikuju od žena u tom smislu, ako se zabaviti s nekim, vi ćete postati sve više i više vezan za njih. Biti spremni da se zabave o sebi previše. To je puno lakše voljeti nekoga ko ne uzima sebi, ili život, previše ozbiljno.

load...

3. Neka vide pravi ste

To je zabavno stavljajući na šminku i oblačila u svoje najbolje kostime za momak, ali ne boj se da izgleda prirodno ponekad i previše. On će cijeniti to kada napravite napor da izgledaju odlično za noćni izlazak, ali on želi da se upoznaju pravi ste. Ne morate da ga impresionira cijelo vrijeme; to je osoba koja će naučiti da više volim, a ne šminka i dizajnerske odjeće.

4. Pokažite mu da ste nezavisni

Kako je on će znati koliko će mi nedostajati, ako ste uvijek tu mu Beck i poziv? On bi trebao znati da imate život izvan odnosa i trebalo bi da izađe sa svojim prijateljima, ponekad. Nema štete na svim u njemu znajući da možete biti nezavisna, ona će zapravo učiniti mu želim da sve više.

5. Upoznajte stvari koje voli

Iako nema smisla u vama pretvarajući se da ste postali navijač preko noći, mogli uzeti interes u neke stvari koje on voli da radi. Ako je on ljubitelj sporta, ti bi mogao sjediti i gledati igru ​​s njim umjesto nestaju off u drugu sobu ili, u najmanju ruku, pitaj ga ko je pobedio. On će ti zahvalan ako se uzme interes za njegovim hobijima i zabavama.

load...

6. Dajte mu komplimente

Ako ste u vezi s muškarcem, onda on već zna da ti se sviđa, ali on bi ipak voleo ponekad da neke dopune. Recite mu kada misliš da je dobro uradio nešto, ili neka zna da vam se sviđa način na koji on gleda u svoju novu odjeću. Svako voli da primaju komplimente, tako da ne koče. Koji ne bi zaljubiti u nekoga ko im laska i čini da se osjećaju dobro o sebi?

7. Get zajedno sa svojim prijateljima i obitelji

Ne možete garantirati da ćete obožavati sve njegove porodice, odnosno da će vam se svidjeti svim svojim prijateljima, ali bi trebalo da radite svoj nivo najbolje da se zajedno sa njima. Biti dobar prema svojim prijateljima i njegova porodica je znak poštovanja prema svom partneru i on će te volim za izradu trud, čak i ako ne možete stajati neke od njegovih prijatelja. Najgora stvar koju možete učiniti je da neprijatelje od onih u njegovoj neposrednoj blizini kruga, jer će to biti neugodno za njega i neugodno za vas.

8. Obratite pažnju na malo misterije o vama

Muškarci vole malo misterije, tako da ne daju sve dalje sve u jednom pokretu. Pusti ga da otkrije sve više i više o tebi, kako vrijeme prolazi, a onda će se dopasti iznenađenja, a on će i dalje vraća kako bi saznali više.

9. Neka ponosan na tebe

Nemojte se bojati da podijeliti svoje uspjehe s njim, jer on će uživati ​​u njima koliko i ti. Pokažite mu da možete osvojiti i on će biti tako ponosan na tebe, on će te volim još više. Većina muškaraca kao žena koja ima ambiciju, pogon i strast, a oni će se želite podijeliti sa vama i pomoći vam da ostvarite svoje ciljeve.

10. Budite tu za njega kad mu je potrebna

Jedna od najtežih stvari za čovjeka da uradite je da se obrate za pomoć, pa neka zna da ste tu, ako mu je potrebno, a zatim pratite to obećanje sa akcije, ako i kada dođe trenutak. Muškarci nisu toliko upola težak kao što se i sami se da je tako postala njegova motivacija i podrška, i da će te volim sve više za to.

load...