Preporuke o odnosima

10 neverovatnih ideja o datumu za vašu godišnjicu

10 neverovatnih ideja o datumu za vašu godišnjicu

Kako će se u ovoj godini možete proslaviti svoj jubilej? Hoće li to opet biti večeru i film, ili ste u potrazi za nešto malo drugačije? Kada ste bili zajedno neko vrijeme, godišnjice može postati malo rutinu i, iako nema ništa loše u mirnom večera za dvoje, ponekad može biti dobro da probaju nešto novo. Ako ste u potrazi za neke ideje začiniti svoj godišnjicu ove godine, pročitajte ovih deset velike ideje za svoj sljedeći datum godišnjice.

1. Uzmite u nebo u balonu

Ova godišnjica datum ideja ne ovisi o doba godine i kako ste oboje se s visine, ali drifting tiho kroz nebo u balonu je romantičan način da provedete svoj jubilej. Ponesite sa sobom bocu šampanjca kako bi ti društvo i da će ga čine datum godišnjice za pamćenje.

2. Tour vaš dom gradova

Otputujte na svoj rodni grad i pogledajte školama ste koristili ići u i domove ste živjeli u. Možete prikazati vaš partner sve omiljenih mesta da ste znali kao dijete i podijeliti neke od svojih sjećanja iz djetinjstva, s njim. To je odličan način da se međusobno bolje upoznaju i da nauče više o životu onog drugog.

load...

3. Učinite nešto što znate vaš partner voli, ali da mrziš

Zaista možete pokazati svoju ljubav prema svom partneru organizovanjem da s njim dijele nešto što znate on voli da radi, čak i ako ga mrze. Idi s njim da vidi njegov omiljeni rock bend ili knjige karte gledati njegov omiljeni sport. Samo ne provesti cijelu noć govoreći mu kako ti je dosadno!

4. Go lovačku kuću

Čak i ako niste u potrazi za kretanje kuće u bliskoj budućnosti, nema štete u sanjala o tome gdje želite živjeti jedan dan. Posjetite pokazuju domove nekih luksuznih stambenih razvoja i pogledati oko kuće san da će jednog dana želite živjeti. To može biti veoma zabavno sanjam neko vrijeme i to će vam dati i nešto uzdajte se na za budućnost.

5. Napravite vikenda to

Umjesto da samo slavi na nekoliko sati u restoranu, otići negdje romantičan za vikend. Ostati u gradu nikada niste bili u, isključite telefone i ništa više nego uživaju u međusobnom društvu i razgovarati. Verovatno je odavno ste proveli nikakvu stvarnu količinu kvalitetnog vremena zajedno, tako da barem jedan vikend godišnje zaista posebno.

load...

6. Idite na mini krstarenje

Krstarenja ne moraju biti nedeljama odjednom, možete rezervirati mini krstarenja koje traju samo za samo nekoliko dana. I dalje dobiti istu luksuza i romantiku da su na moru u kruzere, ali ne morate rezervirati previše vremena s posla. Nekoliko noći gledam zalazak sunca, dok je pio šampanjac na balkonu kabini će biti predivno romantičan način da provedete godišnjicu vikend.

7. Uzmite scenski putovanje vlakom

Također možete rezervirati neke velike vikend putovanja na slikovit vozovima previše. Dvije noći na Orient Express, na primjer, gdje možete sjesti i gledati prekrasan krajolik roll strane, dok ručati u luksuznim u raskošan blagovaonom automobila. Postoji nešto stvarno romantično o putovanju vlakom; to će vas vratiti u vremenu od dana kada je sve putne bio malo više ležerno i puno sofisticiraniji.

8. Obnovite vaše vjenčanje zavjete

Obnavljanje vaše vjenčanje zavjet je poseban način odavanja počasti svoju posvećenost jedna drugoj i podsjetnik na sve te važne obećanja koje ste napravili, i čuva, prije svih tih godina. Mogli ste da je veliki, raskošan, porodična stvar, ili bi mogao da bude jednostavno i privatne za sebe. Međutim, što se odlučite to učiniti, ponavljajući te riječi ponovo može biti vrlo poseban trenutak.

9. Posjetite festival

Bez obzira na dio svijeta u kojoj živite, bit će festival neki u blizini gdje živite. Postoje vjerski festivali, festivalima, muzičkih festivala, festivala hrane i piva festivala, tako da ćete biti u mogućnosti pronaći nešto što ćete oboje uživati. Zabava je za ulazak u sa duhom događaja i to je ono što čini festivala tako posebnim.

10. Samo skočiti u auto i otići!

Da li ste uvek planirati stvari tako pomno? Pakovati presvukli i gole osnove, baci torbu u prtljažniku automobila i vidjeti gdje vas put vodi. Moglo bi se postaviti sa jednog odredišta na umu i završiti na potpuno drugačija. Koga briga, dokle god imate kreditnu karticu, naći ćete negdje ostati. To bi moglo da li i neke dobre baciti oprez u vjetar i samo izaći i vidjeti što možete pronaći.

load...