Preporuke o odnosima

10 pitanja da pitate svog dečka o vašoj vezi

10 pitanja da pitate svog dečka o vašoj vezi

Ako ste postaje ozbiljno sa svojim dečkom, onda postoje stvari koje morate pronaći o njemu i brzo. To nije samo slučaj vodeći računa da je ozbiljan u vezi tebe, to je također biti sigurni da vaši planovi za budućnost su isti i nema većih dogovora prekidači što trebate znati o, prije nego što stvari idu predaleko. Teško je naći te stvari ipak, bez tupi i na stvar, ali evo deset pitanja da li zaista treba da odgovore o svojim dečkom i vaš odnos:

1. Koliko je blizu je svojoj porodici?

Možete testirati vode na ovaj bez dolaska u pravu sa pitanjem. Čovjek koji voli, poštuje i njeguje njegova porodica je češće da poštuju i njeguju vas. Pitaj ga o njegovim roditeljima, braćom i sestrama, a uskoro ćete dobiti ideju o tome da li ili ne on je porodica tip muškarca.

2. Da li on želi da se uda?

Još jedna od važnih pitanja pitajte svog dečka o vašem odnosu je da li je on ikada želi da se oženi. Sada je to zanimljivo da pita, bez nje zvuči kao prijedlog, ali ako vaši planovi uključuju bijeloj haljini i ceremonija, bolje bi bilo saznati da oženjeni blaženstva je na svom dnevnom redu previše. Za neke ljude, brak je važna, ali za druge to nije; budite sigurni da ste na istoj talasnoj dužini ovdje, tako da nema iznenađenja kasnije.

load...

3. Da li on želi da ima djecu?

Ne ostavljajte ovaj prekasno da pita ni. Možda nije prvi sastanak pitanje, ali ako je to važno za vas i odnos ide jaka, onda je to pitanje koje morate odgovara. To bi bio strašan odluka za vas da imate da kasnije, da biraju između imati djecu i vođenje dečka.

4. Kada on vidi odnos ide?

Da li je to prava ljubav za vas, ali samo zabava flert za njega? Opet, to je malo teška pitanja za ranim fazama veze, ali kako stvari idu dalje, to je nešto što vam je potrebno da znate, a ne nerazumno pitanje koje se postavlja u dugoročni odnos.

5. Kada hoće da živi?

Sljedeći jedan od važnih pitanja pitajte svog dečka o vašem odnosu je o tome gdje on želi da živi. Ovaj zvuči previše očigledno pitanje, ali da li je? Ako oboje imate svoju domove i vi razmišljate o zajedničkom životu, možda ćete biti i pod pretpostavkom da će biti čuvanje vlastite domove. Odustajanje nezavisnost svog doma je veliki korak i da se pažljivo razmotriti.

load...

6. Koje su njegovi planovi u karijeri?

Karijera planova je još jedan od dobrih pitanja pitati svog dečka. Sazna kakvi su njegovi planovi za budućnost karijere nije samo pitanje o finansijama, iako to je razmatranje. Moglo bi biti da će njegova karijera dovesti do udaljiti iz područja ili čak iz zemlje, i što trebate znati, da li je to uklapa u vaše planove.

7. Koji zemalja u svijetu bi on voleo da poseti?

Možete reći puno o čovjeku tražeći o njegovim ambicijama za putovanje. Ako želi da otputuje u udaljenih mjesta, onda je možda ima ambiciju; ako je ugodno ostati kod kuće, a onda, možda, on je više od porodičan čovjek. Međutim, ako želi da putovati svijetom s vama, onda, možda, on je samo u pravu.

8. Da li je ikada prevario?

Još jedna od dobrih pitanja pitati svog dečka o vašem odnosu je da li je on ikada prevarili ranije. Čovjek koji je ranije prevario je čovjek nego što se ponovo prevariti. Ako on nikada ranije nije prevario, onda je on čovjek koji bi mogao biti i golman. Ali varanje postaje lakše, što više da je osoba to radi, tako da ćete morati postaviti pitanje bi on ikada učiniti?

9. Šta bi radio kad bi dobio na lutriji?

Ovo je dobar test za njega. Šta bi on uradio, ako je imao više novca nego što je ikada sanjao? Putovati svijetom, kupiti brz automobil ili bi on kupiti stvari koje vas oboje želite. To nije neozbiljan 'ti kupiti sve što želiš "odgovor koji broji, to je previše lako. Ono što pokazuje da je on pravi golman se kupi nas dom, ili da nam se na odmor iz snova... Koji pokazuje pravi predanost odnosa.

10. Šta ljubav znači da ga?

Dakle, šta ljubav zapravo znači? To je dobro pitanje za koga. Ljubav može značiti mnogo različitih stvari različitim ljudima. Možete voleti štene psa i možete čak vole pizzu! Ali, ako ljubav znači sve, onda je ljubav zauvek i bezuslovno. Ako znate da će te volim, šta god da se desi, on je golman.

Postoje mnoga druga pitanja pitati svog dečka o vašem odnosu. Da li imate neke druge misli da dodate na našoj listi?

load...