Preporuke o odnosima

10 prekrasnih intimnih trenutaka koje svi volimo da doživimo

10 prekrasnih intimnih trenutaka koje svi volimo da doživimo

Ipak smo stari dobiti, i dalje postoje te divne, intimne trenutke da ćemo svi volimo iskustvu, one koje se može dogoditi samo ako ste stvarno blizu nekoga. Neki od tih trenutaka, su nažalost jednom u životu stvar, kao što je prvi put da smo zaista zaljubili, ali svi oni su nešto što svako treba dobiti priliku da iskustvo, barem jednom u životu. Evo deset onih tendera i intimne trenutke:

1. Zagrljaj kada vam je potrebna

Nije sve intimne trenutke moraju biti između partnera i jedan od najboljih mogu doći od prijatelja. Kad si nizak ili tužan, onda neočekivani zagrljaj od prijatelja može biti upravo ono što je potrebno da te pokupi i to je lijep način da se kaže da im je stalo.

2. Poljubac kad plaču

Kada ste stvarno uzrujan i suze su izvire u oči, nježan poljubac tvoj ljubavnik ne može poduzeti sve bol, ali to ide dug put da pomogne. To je prekrasan i intiman trenutak kada ste pronašli da je on te voli toliko, on samo želi da poljubi da tuga daleko.

load...

3. Govoreći u noć

Kada padne noć se prikrada ti i ti nisi ni primijetio, a zatim da je intimni trenutak da se dragocjen. Nađete tako zadubljen u razgovor da ti nisi ni potrudio da uključite svjetla, a to je kada se zaista početi da se otvore nekome i početi dijeliti neke tajne.

4. Držeći se za ruke

Držeći se za ruke je tako nevina gesta, bez sugestivni ili strastveni konotacije bilo, a opet, to je tako nježan i intiman jedan. To pokazuje da ne želite biti previše daleko od te osobe, da ti je stalo do njih i da ih vjerovati. Oni su samo gde želite da budu, odmah na vašoj strani.

5. Zaspao zajedno

Ništa pokazuje vaše povjerenje u osobu toliko, kao u stanju zaspati u svojim rukama. Možete topao, sadržaj i dovoljno sigurno iznevjeriti sve svoje čuvare, a vi ćete učiniti samo sa nekim ko je zaista posebno za vas.

load...

6. Ugodnu tišinu, dok gledate jedno drugom u oči

Postoji mnogo da se kaže o važnosti dobre komunikacije u vezi, ali ponekad utišali zaista može biti zlatni. Sjedeći u tišini i tražim jedno drugom u oči je ne samo znak nedostatka komunikacije, to može biti samo o tome da su tako i sadržaja i udoban, i zaista nema potrebe za bilo kakvim riječima.

7. Dijeljenje hrane

Oni mogu biti samo crtani likovi u špageti dijeljenje scena u "Dama i Skitnica", ali dijeljenje hrane je pravi znak intimnosti. Reći nekome, 'ovo je stvarno dobro, probajte', kaže 'ovo je stvarno dobro, ali ja sam spreman da ga podijeliti s vama ". Kada je momak spreman da dijele njegovu hranu, on mora stvarno briga!

8. Fond rastancima

To je divan osjećaj kad neko napravi frku kad se ide dalje i to je više nego samo zbogom poljubac. To je i sve provjere koje ste dobili sve što vam je potrebno i onda, govoreći da budete oprezni... Sve to govori da, ne samo da će oni vam nedostajati, ali da im je stalo dovoljno da brinu o tebi.

9. Ne želeći dana do kraja

Jeste li ikada našli sat gleda? Ne zato što imaju negdje drugdje biti, već zato što jednostavno ne žele dan do kraja. To su trenuci koji se sladili, kada ste tako sretni što je za spavanje odmah bih samo da bude nepodnošljivo mučenje.

10. Poseban spori ples

Možete usporiti ples sa svima: tvoj brat, prijatelj ili tvoj tata, a to nije naročito posebna ili intimni. Ali, kada plešeš sa momkom i ostatak svijeta nestaje oko sebe, tako da je sve što znam je da njega i muziku, onda je to intimni trenutak da blago!

Koje druge prekrasne intimne trenutke smo svi voleli da doživite?

Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...