Preporuke o odnosima

10 prekrasnih pravila vezana za srećnu ljubav

10 prekrasnih pravila vezana za srećnu ljubav

Kada ste pronašli savršen meč, trud se tu ne zaustavlja. To je onda stvarno morate početi raditi na svom odnosu. Potrebno je napor da se odnos preraste u nešto što je posebno i da će trajati. Neće svi biti običan jedrenje ipak, svi mi pravimo gaćice i greške i da se kiselo vezu, pa evo deset jednostavnih pravila koja mogu pomoći da vaš odnos na putu:

1. Uvijek reći ono što mislite

Otvorite svoj um i svoje srce vašeg partnera i da se pripreme za podijeliti svoje najdublje misli i želje. Share your feelings iskreno jedni s drugima i to će nam pomoći da se izgradi povjerenje da će zadržati vaš odnos jak.

2. Uvijek kažem istinu

Može postojati samo povjerenje tamo gde je istina, tako da nikada ne drži ništa od svog partnera. Ako to učinite, to će igrati na umu. Na kraju, čak i najmanji laži, ako održava tokom dužeg vremenskog perioda, rasti u važnost svog partnera i to bi mogla postati velika stvar.

load...

3. Ostanite vjerni

Bez obzira šta neko kaže, vjernost u vezi je od vitalnog značaja i nevjerstvo je rijetko stvarno oprošteno. Nakon što ste prešli tu granicu i prevario, nikada nećete osjećati isto o svom odnosu, a kamoli kako će se osjećati vaš partner.

4. Ne kritikovati vašeg partnera, biti njihov najveći fan umjesto

Niko nije savršen, ali bi trebao biti najveći fan vašeg partnera, a ne njihove najsurovijih kritičar. Malo nježan prijedlog, tu i tamo, stvari koje su možda mogli učiniti drugačije je u redu, ali konstanta nit-branje i stavio padovi nisu način da se njeguju sretan odnos.

5. Naučite kako da se izvini

Jedno od pravila koje nikada ne treba biti prekinuta je u stanju i voljan reći mi, kada ste u pravu. Učenje kako da se izvini i da se ne drži kivni je važna lekcija na putu do uče kako da žive, i ljubavi, drugoj osobi.

load...

6. Uvijek vremena rezerve za samo vas dvoje

Nikada ne zaboravite da vrijeme jedno za drugo, OK, djeca moraju dobiti u školi, morate raditi kasno, uvijek postoji nešto što se mora obaviti. Tako da je put u dan, ili dan u nedelji, kada se samo isključiti vanjskim svijetom za neko vrijeme, i koncentrirati se ima nekih vreme zajedno.

7. Slušajte bez donošenja presude

Ponekad, vaš partner samo ti treba slušati, ne uvijek moraju suditi i dati savjet. Ako ste stalno sudeći akcije jedni druge i pretpostavljaju da znate bolje, na kraju ćete samo prestani govore jedni druge stvari.

8. Ne dozvolite da vaša ljubav postane dosadan

Da li svježe i uzbudljive stvari i to će zadržati svoju ljubav jaka, a vi ćete oboje biti sretniji. Morate naučiti da prihvate i vole neobično, to je dio života, ali ne bojte se biti avanturistički, ponekad i doživite malo više od onoga svijeta ima za ponuditi.

9. Poštuj svoju individualnost, kao i jedni druge

Ti si osoba kao partner, tako da volite sebe kao pojedinca. Svaki od vas ima pravo da bude pojedinca, a ne samo "druga polovica", tako da poštuju ovo, a vi ćete rasti zajedno jači kao tim.

10. Ne zaboravi da voli

Napravite tačke pokazuje svoju ljubav, barem jednom, svaki dan. Niko ne voli da mu se uzimaju zdravo za gotovo. Pobrinite se da vaš partner zna da su cijenjen od strane zapamtiti da jednu jednostavnu gestu naklonosti, ili govoreći im koliko ti je stalo i da će pomoći da se zaustavi odnos od ustajalosti.

Koja je tajna da je sretan ljubavi? Koji je vaš najbolji odnos savjet?

load...