Preporuke o odnosima

10 razloga da ne dođe do povratnog odnosa

10 razloga da ne dođe do povratnog odnosa

Mi smo svi imali kraj veze, jer je druga osoba odlučila da je ide svojim tokom. Dok smo još bili nesumnjivo u ljubavi i planira da uradi zajedno nove stvari, naš bivši partner mislio da dosta je bilo dovoljno. Da je sve gotovo. Vreme da se krene dalje. Vrijeme je da spali mostove. Idemo.

Ovakve raskide nas osjećati loše, bezvoljan, i neželjene. Što je još gore, ponekad i dalje bora nakon nekoga i impulzivno odlučiti da se sastajem sa novim čovjek odmah će pomoći našim rane da zaraste. U stvari, mi znamo da je došao u novu vezu odmah je apsolutno pravo stvar.

To nije bio precizan odnos, očigledno. Ne, mi smo potpuno zaljubljeni ponovo. Već. Ozbiljno. A ovaj novi je stvarno The One. To je prava stvar, čak i ako smo upoznati ga u lift i čavrljali za 20 sekundi.

load...

Može li oporavak odnosa radi?

Žao mi je, ali tako brzo nakon što je stara zatvorena hoda kroz potpuno nova vrata potpuno oporavak, i to je potpuno pogrešna stvar. A evo i 10 razloga zašto.

Vaš Ex predstoji Feelings

U redu, da, to je tvoj bivši koji je slomio stvari sa, i iz tog razloga on je 'duša-sisa neprijatelja' koji zaslužuje neku vrstu kazne. Ali morate shvatiti da, iako je to bio tvoj bivši koji je zadužen i odlučio da se stvari jednostavno nisu radili nešto više, on i dalje ima osjećaje, a on nije namjerno učiniti ako se osjećate jadno. Verovatno je i dalje voli, ali sam znao da je vaš odnos je ide svojim tokom.

load...

Iz tog razloga, moraš biti jako oprezan sa onim što radite nakon veze završava. Ako pokrenete ravno u ruke jednog hunky novog čovjeka, to će izgledati jako loše. Ćete spaliti sve mostove sa svojim bivšim, sprečavajući svaku priliku za pomirenje.

Ti ćeš biti preopterećeni ostava

Ponekad, raskid je neuredno. Ponekad, to je prilično glatko. Ali koliko god se završava, i dalje će postojati prtljaga, naročito ako zaista nije želio vezu da dođe do kraja.

Kao takva, bilo prtljag koji vam ostaje da se spakujem i dalje će se družiti vašeg kofer ako idete ravno u drugi odnos. Šta onda će se dogoditi je da će biti sve prosuti ispred svog novog čovjeka, ubija svaku priliku za trajno i plodan odnos.

Vaši prijatelji Want To See You Too

Upravo si proveo posljednjih dvanaest mjeseci u vezi, tokom koje svojim prijateljima jedva sam da te vidim. Nisu se žalili previše, jer su znali da si u ljubavi, tako da ste u velikoj mjeri napustili ga. Oni su žalbu na sebe i jedni druge, iako; oni jednostavno nisu vidjeli dovoljno od vas!

Sada kada si ponovo preuzeti i jedan, oni raduju provesti neko kvalitetno vrijeme s tobom.

Osim, naravno, ako glavom pravo u oporavak odnosa, a napustiće svoje prijatelje na hir.

No, oni neće biti sretan i da možda neće biti tu za tebe, ni.

Možete se mogu preduzeti za vožnju

The New Guy vjerojatno zna da boli. On vjerojatno zna da si ranjiv. Kao takav, ko kaže da su ruke komfora nisu zapravo pipke manipulacije? Posljednja stvar koju želite nakon raspada treba iskoristiti. Budite na oprezu.

Ćete napraviti loš utisak

Razmislite o ovome na trenutak: Vaš novi skok ljubavnik ima prijatelje i porodicu. On ima život svoj. Njegovo ime nije zapravo gospodin odskakati, a on se stvarno prikazuju kroz život u različitim trenucima, za razliku od radnog nekoliko dana u godini za opskrbu oporavak odnose na žene kao što si ti.

Iz tog razloga, morate biti stvarno pazi šta radiš. Ako skočiti ravno u oporavak odnosa i igrati se sa osjećaje ovim novim momcima, ti ćeš napraviti strašan utisak. Njegovi prijatelji će vas zvati kada vide da ste još uvijek čezne za svojim bivšim na Facebooku, a njegova mama će vam crnu listu kada si ga konačno baciti nakon 1 tjedan zbog optužbi da ste još uvijek pozivanje svoju bivšu da ga ljubomornim.

Zatim, tu je tvoja porodica...

Ne zaboravite, imate porodicu previše. Porodice su normalno veliku podršku i ne osuđivati, ali ako idete ravno u oporavak odnosa, vaše ponašanje će podići nekoliko obrve.

Pogotovo ako su stvarno sviđa tvoje poslednje dečka.

Vidite, porodice uzeti puno interesa u odnosima. Ako su se dogodilo mi se tvoj posljednjeg čovjeka i shvatiti gdje je dolazi kada ga je prekinuo s tobom, oni će imati nekoliko riječi savjeta ako se u oporavak odnos.

Treba ti vremena za procjenu svoje emocije

Ćete imati pojma kako se zaista osećate ako skočiti ravno u potpuno novu vezu. Kada jedan završi, gubimo komad nas. Mi smo u krhka, ranjiva država, a mi treba malo vremena za procjenu naše emocije.

Ako doslovno osjećati kao da vaše srce je upravo iščupao, da ga ignoriraju i ometanja sebe novu vezu stvarno nije najbolji odgovor. To je najbolje da se suoči kako se vi osjećate odmah, a ne boca stvari dok ne izađu dok lažeš pored novog čoveka koji zaista nije spreman sada da se nosi sa svojim emocijama (niti on zaslužuje da).

Možda si Settle

Ti si u oporavak odnosa, što znači da je ovaj novi tip vjerojatno nije baš tvoj tip. Ali zato se bojiš da budem sama i da si povređen, možete odlučiti da je dovoljno dobar. Prije nego što to znaš, ti si nastanio u vezu nisi ni žele da budu u.

Možda će vam se ipak šminke

Breakups nisu uvijek traju. Neki parovi se vratiti zajedno, čak i ako je potrebno nekoliko tjedana ili mjeseci. To je često slučaj da je malo vremena, osim je dobro za vezu, i daje vam i priliku da procijeni gdje su se stvari odvijale u redu i kako se može riješiti sve probleme.

Ako je, međutim, što se odlučite za sebe lansirati u vezu s prvim čovekom smo se upoznali u baru, nećete dozvoliti bilo kakvu šansu za šminku. Da, to je sasvim razumljivo da je skočio u oporavak odnosa, ali vaš partner to neće vidjeti ovako; Umjesto toga, oni će pretpostaviti da je vaš odnos nije značilo ništa za vas, i da ne može čekati da se malo zabave.

A vi se bojite usamljenosti

Živi i spava sama je teško u početku. Upravo si prošle godine proveo u naručju svog bivšeg dečka, tako podešavate da spava sama je teško. Kao takav, to može biti lako da skoči u krevet sa prvi čovjek koji naiđe.

Ovo nije fer da ga, ipak. Umjesto toga, trebali naučiti da se nose s tim da sam.

Može li oporavak odnosa radi? Koje su vaše misli?

load...