Preporuke o odnosima

10 razloga za redovno poznavanje datuma

10 razloga za redovno poznavanje datuma

Kada sam sa ista osoba za neko vrijeme, to je lako pasti iz zabavljanje navika, ali ne možete biti u vezi, nije ništa i samo očekujem da radi kako treba. Da bi vezu svjež i zanimljiv morate staviti u malo truda i imaju redovan sastanak noći je jednostavan način za to. Datumi se ne moraju biti ekstravagantan poslova i košta paket, na kraju krajeva, što košta da se prošetati u parku zajedno? Ako vi i vaš partner nisu zajedno neko vrijeme, evo deset mora znati razloge zbog kojih sa redovnim datum noći je toliko važno.

1. To vam daje priliku da razmazite

Redovni datum noć znači da imate razloga za to nešto zajedno, samo zbog uživanja u sebe. Možete oboje se obučena u najfinije, i provesti neko vrijeme radi nešto što vam se sviđa. Ako nemate datum u dnevniku da izađu i imaju neke zabave, onda možete pronaći da su svi radite radi i poslove.

2. To vam daje neki klinci-slobodnog prostora

Djeca su sjajno biti oko, ali ponekad je potreban odmor, pa čak i iz svoje dece. Imati redovnu izlazak daje priliku da ponovo bude odrasli i uživajte neke odrasle razgovor.

load...

3. Vi nećete zadržati stavljajući ga

Znajući da svakog petka, pa čak i svakog prvog petka u mjesecu, uvijek izlazak znači da možete planirati unaprijed kako bi bili sigurni da je vaša posebna noć je slobodni. Neka bude precizan datum, u oba vašeg dnevnika, a ne daj sve što spriječiti da uđe tog vremena zajedno.

4. To će učiniti pokušate nove stvari

Možete uživati ​​idemo na isto mjesto za svaki dan, ali velike su šanse da ćete tada želite da probate nova mjesta s vremena na vrijeme previše. Ovo će vam dati priliku da isprobaju nove restorane i novih mjesta za boravak i možda čak otkriti novi hobi ili strast koje možete podijeliti sa svojim partnerom.

5. To je dobro za djecu previše

To je dobro za djecu da vide da njihovi roditelji uživaju u zdrav odnos i dalje rade stvari zajedno. Također, mogu uživati ​​u nekim roditelja slobodnog vremena sami. Ako su djeca u dobi trebati dadilja, onda i to može biti od koristi, jer oni uče kako da se ponašaju kada niste okolo i biva ih navikao da budem sa drugim ljudima.

load...

6. Ublažava stres

Svima treba malo vremena daleko od svakodnevnih, iz dana u dan problema. Redovni datum noć vam daje i priliku da se opustite i dobiti daleko od svega toga za neko vrijeme i samo što kraće pauze može biti odličan način da se oslobodite stresa.

7. Može vratiti u park u vašu vezu

Datum noći također može vratiti da zaljubljivanje osjećaj, sve iznova. To vam daje vremena da se fokusira na jedan od drugog i uživajte u međusobnom kompanija i može poslužiti kao redovni podsjetnik tačno zašto ste se zaljubili na prvom mjestu.

8. Možete dobiti priliku da stvarno razgovaramo

Kada ste poslednji put dobili priliku da sjednu razgovor kako treba? Verovatno ti reći "Bok, kako je dan otišao?" ali onda klinci žele nešto, telefon zvoni, ili večera počinje da gori. Izlaska iz kuće na datum redovno će značiti da imate malo vremena set strana zaista razgovaraju i da se planovi. Nikada ne zaboravite da je komunikacija jedan od ključeva za uspješnu vezu, ali to može biti teško kod kuće sa svim ometanja koji su oko vas.

9. Možeš da reminisce

Snimanje put uspomena može biti zaista terapeutske i to vam donosi bliže zajedno. A obrok u restoranu mogu vas zajedno podsjetiti na prvom spoju, ili vikend mogao vratiti uspomene na svoj medeni mjesec. Sa svim stresova suvremenog života, dobro je povremeno sjetiti vremena kad ste bili, možda, malo manje bezbrižno.

10. Dating je zabavno

Glavni razlog, iznad svega, da bi trebali imati redovni datum noći je u tome što je zabavno. Dakle, hajde, zapišite tih datuma na dnevnike i držati ga! Imate dovoljno dana radi ono što treba da radim, tako izaći i učiniti nešto što želite učiniti za promjenu.

Da li znate drugi razlozi zbog kojih sa redovnim datum noći je važno?

load...