Preporuke o odnosima

10 razloga zašto bi trebalo da putujete sa svojim dečkom pre nego što se udate za njega

10 razloga zašto bi trebalo da putujete sa svojim dečkom pre nego što se udate za njega

U Beauty And Tips, mi smo jaki vjernici u staru izreku: "Ako možete putovati s nekim, trebalo bi da se uda za njih." Sada, to ne znači da treba da se uda sa svima dobro putovati, ali fantastičan način da saznate da li vaš dečko zaista je jedan za vas je da putujem s njim.

Bacanje sami zajedno u neočekivanim situacijama, gdje su oskudni sadržajima, je odličan način za testiranje i vaše duše. Vi ćete otkriti više jedni o drugima, pa ćete saznati da li stvarno ne mogu raditi preko puta testiranje zajedno - ili da li zaista želiš lokalne kanibali jesti ga živog!

Dakle, hajde da pogledamo u 10 razloga zašto bi trebalo da putujete sa svojim čovjek prije nego što se udala za njega.

1. Ako vole putovati, potrebno je da saznate da li je čini dobrog saputnika

Ako je putovanje je jedan od vaših omiljenih aktivnosti, bilo bi malo nezgodno ako si se udala za momka samo da shvati da je on zapravo Svjetski Najgora saputnika. Ako ste pronašli samo kasnije da on ima napade panike u avionu, je cepidlaka za higijenu, i misli da je kultura gomila budalaština, to je uvijek najbolje da te stvari prvi. Zato se na avion i otkriti koliko dobro vas dvoje se na jedan sa drugim daleko od kuće udobnost.

load...

2. Vi ćete saznati kako je dobar na kompromis

Kada putujem, ti na žalost ne mogu sve. Tu će biti nešto što je žrtvovan, tako da možete učiniti nešto drugo.

Kada putujete sa svojim partnerom, to često može doći do pravoj izbor između nešto što on želi da uradi i nešto što želite učiniti. Ako je on spreman na kompromis s vama, on zvuči kao sjajan momak i želimo da ga upoznam. Ako, međutim, on kaže da ide svojim putem i da ću svoju, potrebno je da ga udari pravo u kontaktu! (Samo kažem).

3. You Will Saznajte više o njegovoj vrijednosti

Naravno, znate da je on grimase kad god neko bude loše posečene na nogometnom terenu, a vi znate da će uvijek pomoći bratu kada je u pitanju kupovina rundu piva; ali ono što je on kao u drugim situacijama, kada je ukupna stranci su bolesni ili ranjeni?

load...

Putujući može donijeti u kontaktu sa stradanjima drugih gore nego sebe, tako da je to odličan način za mjerenje empatije tvog dečka i brige prirode.

4. Vidjet ćete kakav je on iz svog Comfort Zone

U redu, tako da ste vidjeli kakav je on u svojoj zoni udobnosti, a on je prilično opušteno i kao kod kuće. On voli da se piva sa drugarima, pucati neki bazen i priviti sa sobom ispred televizije.

Ali nećete znam tipa, osim ako ga iz njegove zone udobnosti i baciti ga u nepoznatom postavkama. Bez njegovi drugari, pivo, njegov posao i njegov sportski on ili će biti kao riba izvan vode koji baca Hissy odgovara, jer on ne može naći McDonald, ili ih on će u potpunosti prihvatiti situaciju.

5. Možete saznati kako se brine o vama Kada si bolestan

To je sve dobro i dobro biti bolestan kod kuće, ali ono što se događa kada ste bolesni, dok ste na odmoru? Da li je on spreman da žrtvuje svog vremena na suncu da ostanu u hotelu i prema tebi? Ili on će jednostavno NIP hemičara na putu kući od plaže?

Biti bolestan dok putovanje može biti vremena za testiranje za par, a posebno ako to znači da postoji mnogo stvari koje oboje ne dobijete da radim. Ako on radije voziti deve nego obično, znaš da nisi dobio golmana.

6. Vi ćete saznati njegove navike

Znate nekoliko njegovih navika. On je uvijek iritantno na vrijeme za sastanak, a on voli da pokaže kad god on vozi. Ali, kad si zatvorena s njim, bilo u hotel, hostel ili šator, ćete saznati sve o njemu. Ono što ste saznali možda nije lepa, ali to će vam reći da li je on golman ili "riješi SADA".

7. Vi ćete saznati kako reaguje Under Pressure

Kada putujete, često naići na neočekivane situacije. A avion može se kasni, ski lift može biti zatvoren, ili možda se kaže da je trenutno štrajka u javnom prijevozu. Možda ćete biti u mogućnosti da reaguje sa milošću pod pritiskom, ali šta je sa svog čoveka? Da li će rant i rave, i reci onima koji su zaduženi da se "ne može biti ozbiljno"? Ili on će polako, opustite se i reći da je to samo jedna od onih stvari? Kako on reagira može učiniti ili slomiti vaše raspoloženje.

8. Saznaćete da li je Adventurous ili na plaži Bum

Ako ste tip osobe koja ide putuju imati avanturu i pronaći ruševine, vi ćete prirodno radije ga ako vaš dečko bio istog razmišljanja.

Ali, šta se dešava ako se ispostavi da sve što želi da uradi je gutljaj Tia Maria je na plaži cijeli dan? O ne! Ispostavilo se da je gospodin desno je gospodin Dosadno. Yup, to je vrijeme da prekinem i da mu to samo ne radi se!

9. Naći ćete više o njemu

Putuju zajedno znači da doslovno provode dane, nedelje, a ponekad čak i mjeseci zajedno. To znači da ćete raditi sve zajedno, a to znači da ćete moći saznati mnogo više o njemu.

Možda ćete otkriti nekoliko iznenađenja. Na primjer, možda on voli knjige, ili možda on ima dobar pjevati-pjesmu na karaoke. Sa druge strane, možda saznati stvari koje vam se ne sviđa o njemu. Na primjer, možda vaše osjećaje kao ljubitelj životinja su uvrijeđeni kad odluči da se popne na magarca i da bi mu ga nositi u hotel. O dragi.

10. Ti ćeš Otkrijte više o svom Navike trošenja

Ako ste štedljivi kupac ili ako si visok održavanje ćete idealno je potrebno vaš partner biti isti. Putovanja znači da se svjedoka iz prve ruke da li je on dobro radi u okviru svojih budžeta ili da li je on poludi sa svojom kreditnom karticom.

load...