Preporuke o odnosima

10 razloga zašto ne bi trebalo da brinete o njegovom bivšem

10 razloga zašto ne bi trebalo da brinete o njegovom bivšem

Da li brinuti o svoje bivše? Pa, svi se pitaju o našim partnera ex, trik je ipak, da ne dozvoli da postane sve dugotrajan mislili da boje mišljenje svog dečka. Svako ima prošlost, ti uključen, tako da zaboravi svoju bivšu i pročitajte ovih deset razloga zašto ne možete joj staviti u leđa vašeg uma:

1. On je s tobom, a ne s njom

On je odabrao da budem s tobom. Da, on može da je voli u prošlosti, ali sada je s tobom. Da sam dovoljno govori i trebalo bi da se poštuje izbor koji je napravio i jednostavno biti sretan.

2. Imate prošlost previše, baš kao i svi drugi

Ne zaboravite da ste imali druge momke kao dobro. Šta bi ste rekli ako vaš dečko je bio zabrinut za svoj bivšima? Vjerojatno je to isto ono što on sada govorim o njegovim ex-a. Svako ima prošlost, pa ostavite ga gdje pripada - iza!

load...

3. Vi pokazuju nedostatak povjerenja u tvog dečka, što nije dobro za vašu vezu

Od čak razmišljao o svojoj bivšoj, koju poruku to prenose sa svojim dečkom? U suštini, ono što vi kažete je da mu ne verujem i da li mislite da bi prevarila s njegovom bivšom. Da li je to ono što stvarno misliš?

4. Naučite da prihvati da je on volio druge ljude, baš kao i vi

On je, bez sumnje, voli svoju majku, njegova sestra, pa čak i njegov najbolji prijatelj, ali to ne mijenja svoju ljubav za vas. Verovatno je to nekada voli svoju bivšu, ali, u najmanju ruku, da se vidi da je sposoban za brigu za osobu, a sada je ta osoba vas.

5. Vi se izlažu svoju nesigurnost i strahove, koji su najvjerojatnije neutemeljene

Da li ste razmišljali da je vaš strah od njegove bivše, vraća na scenu je samo znak svog nesigurnosti? On je najvjerojatnije nema namjeru te ostaviti za svoju bivšu; to je samo vaša, neosnovane strahove da bi ovaj problem za vas.

load...

6. Vi ste ponovo analiziraju!

Trudim se da ne više mislim da je ovo; to je vjerojatno razlog za brigu uopšte. Ste vjerovatno vide probleme koji ni ne postoji, tako da stavi van pameti i ne pokušavaju da drugi pogodi šta misli tvog dečka. Ako je s tobom sada i on kaže da te voli i brine o tebi, on je najvjerojatnije znači da!

7. Verovatno ni ne interesuje

Jesi li ikada razmišljao o onome što je njegova bivša može pomisliti? Mora da je bilo razlozi zašto je vaš dečko i njegova bivša split i šta misliš da će biti zainteresirani, pa čak je bio? To je više moguće da su vam momci bivši je preselio na, baš kao što je ima, i zato morate to učiniti također.

8. Može li biti samo slučaj zelenih očiju čudovište - ljubomora?

Je njegova bivša djevojka pravi problem, ili je to samo slučaj Green Eyed čudovište preuzimanju? Nema potrebe da bude ljubomorna prošlosti; To je sve učinjeno i prašine. To je ono što se događa odavde da se računa i biti ljubomoran na njegove prošlosti je potpuno kontraproduktivno.

9. Vi pustiti je da preuzmu kontrolu

Puštajući se brinuti za nju, ti si je pustio da pobedi! Vi priznajući da je ona i dalje ima neki uticaj na tvoj dečko, a to je najverovatnije nije istina. Nemoj joj dati zadovoljstvo! Ona je prošlost, a vi ste sada.

10. To je gubljenje vremena i energije

Ne gubite energiju i svoje vrijeme brinući o svojim bivšim; ona je samo ne isplati. To je put koji bi trebalo da se koncentriše na vaš odnos, a ne ona stara. Da li zaista želite da se provodi bilo kakve energije na sve na nju ?!

Dakle, kao što možete vidjeti u potpunosti ne treba brinuti o svojim bivšim; samo uživajte u životu, zajedno sa čovjeka svojih snova i biti sretan!

Slobodno podijelite vaš odnos savjete i Savjeti za upoznavanje u komentar ispod teksta.

Smile uvijek!

load...