Preporuke o odnosima

10 razloga zašto nije dobro da se povežete sa svojim najboljim prijateljem

10 razloga zašto nije dobro da se povežete sa svojim najboljim prijateljem

Najbolji prijatelji su super. Najbolji prijatelji su obično ljudi koje poznajem već više od deset godina.

Oni znaju sve tajne (da, čak i da je onaj koji vam ne misli da je znao).

Bili su tu za vas tokom najveće uspone, najniže padove i gurnuo oko iako im je jednom rekao da ostanu iz svog života, kad su vam rekli da nije prava stvar za vas.

Ti si bio na odmoru sa njima.

Vi im vjerovati sa svojim životom.

Živjeli bi najbolje prijatelje!

Ali, šta se dešava kada vaš najbolji prijatelj neko suprotnog pola i jedne noći, možete pronaći sebe tako duboko privukao ih da ozbiljno razmatra se muvam sa njima? Možda mislite da je ovo cool; na kraju krajeva, to je tvoj najbolji prijatelj, pa zašto ne bi trebalo da samo neobavezno spojiti s njima? Oni znaju sve što se može znati o tebi, kako bi vam, kao i video golu!

load...

Ali, zapravo, hooking up sa svojim najboljim prijateljem NIJE cool, a evo i zašto.

Nećete moći Pogledajte ih u oči opet bez Feeling Awkward

Čak se muvam sa strancem je mnogo razumnije... U redu, mi ne pokušavamo reći da je za jednu noć ikada mogao nazvati razumno, ali postoji bitna razlika između muvam sa svojim bestie i spetljali se s potpunim strancem, i od kojih ne preporučujemo usput.

load...

Kada je u pitanju stranci, jednostavno ne znam da li je noć bila dobra, loša ili ravnodušan; a ti sigurno ne dobiti priliku ponovno proživjeti svoj sram kad ih ponovo vidjeti sutradan na kafu. Ali tvoj najbolji prijatelj? Hoćete li ozbiljno biti u stanju da ih ponovo pogledati u oči bez razmišljanja, "Uh. To je bilo grozno "...?

Oni će Talk

Kao što se povukla iz te prvi poljubac, prva stvar koju je neko od vas će reći će neminovno biti, "Obećavam da neću reći ako nećeš reći."

Ovo je u osnovi laž. Istina je da će djevojke biti djevojčica i dječaka će biti dječaci, te će svi smo razgovor. Vođenje ljubavi sa svojim najbolji prijatelj nije nešto što možete držati u tajnosti zauvijek. Prije nego što vi to znate, vaš drugi najbolji prijatelj će znati o tome.

A onda će Facebook znati.

Znanje nije Power

Znaš toliko o tvoj najbolji prijatelj. Znate svoje nade, snove i strahove. Znate oni žele promjenu u karijeri i da im živce dati gorušice. Znate li oni žele da se presele u New Yorku, a znaš da bi sve biti u mogućnosti kupiti potpuno novi Ford Mustang.

Ali, ono što ne znaju je da su grunt kao hijena prilikom vođenja ljubavi. Na žalost, ti mogao uskoro, ako se uzme u obzir da se povežete s njima. A to bi moglo promijeniti stvari ikad.

Ako je loše, to je Awkward

Loša noć pod plahte događa. Čak i ako si mislio da se muvam sa najtoplijeg osoba koja je ikada, to ne znači da će biti Torrid u krevetu.

Kada je tvoj najbolji prijatelj koji je samo podvrgnut najneugodnijih noć strasti ikad, tu će biti neugodan posljedice koje će trajati još dugo, dugo vremena.

One Time može dovesti do više puta u

Problem sa muvam sa svojim najboljim prijateljem je da, ako je to loše, stvari postaju neugodno između vas dvoje. Ali ako je dobro, stvari se komplikuju.

Odjednom, nađete ih ponovo žele. Tako da povežete drugi put. A zatim i treći put. A zatim četvrti put... Šta radimo !?

Nakon tri ili četiri puta, ona postaje "stvar." Ti kasno noću tekstove koje su nekada bile zabava sada stvari stoje oko spetljali. Si u vezi i prilično ne može pobjeći.

Teško je da se vrati u Friend Zone... Možeš izgubiti svog najboljeg prijatelja

Kada ste u prijatelja zoni, stvari su cool. Svako zna svoje pozicije i niko nije zadovoljan. Stvari su slatki.

Kada se povežete, možete na trenutak ostaviti prijatelj zoni i unesite "spetljali zoni". Ovo je stvarno zabavno zona za nekoliko minuta. Ali kad je zabava je gotova, svjetla dim, grijanje se gasi i da je vrijeme da se vratimo u prijatelja zoni.

Jedan od problema: prijatelj zona je sada zaključana. O ne! Vi ste zarobljeni u hladnoj tami hooking up zoni, gdje možete i dalje miris znoja.

Hooking up često znači da se vraćaju u biti samo dobri prijatelji, nije lako. Osećate drugačije jedni o drugima, i stvari su često uništeni. Možete izgubiti svog najboljeg prijatelja. Nije kul.

Oni mogu Want More

Samo si htio spojiti. Oni su previše.

Ali sada oni žele da ti ljubav, udala za tebe i možda imaju djecu sa sobom. Na kraju krajeva, oni su "uvijek te voleo iz daleka."

Moglo bi čak radi obrnuto i možda želite dodatno uzimati stvari, samo da vas podsjetim da ste upravo spetljali, a sada se ne mogu si ikada ponovo vidjeti, jer ste dobili pogrešan utisak.

Dakle, šta sada radite? Uh oh.

To jednostavno nije seksi

Hooking up sa svojim najboljim prijateljem koji znate iznutra, i ko ti je mama čak i odnosi se sa sladak nadimak mogao nikada biti seksi.

Možda će vam se ljubomoran

Da, samo si spetljali. Ali hooking up znači da ćete dobiti intiman sa nekim drugim, i kad god smo dobili intiman sa nekim postoji veza koja nas povezuje. Toliko da smo uvijek ljubomoran kad vidimo drugu osobu daje pažnju na nekog drugog.

Hooking up će to učiniti. Ako vidite svoj najbolji prijatelj se u vezu s nekim, deo možda biti razorena od ljubomore. I to će biti prava muka za vaše prijateljstvo. I dalje ćete biti gori unutra, ali ne sa željom ovaj put.

Love Is Precious

Volite svog najboljeg prijatelja, pa zašto bi želite da naruši i nered sa osećanja nonšalantno spetljali? Ljubav je plemenitih; to ne zaslužuje da se petljala s.

load...