Preporuke o odnosima

10 razloga zašto nikada ne bi trebalo upoređivati ​​odnose

10 razloga zašto nikada ne bi trebalo upoređivati ​​odnose

Nikad nije dobra ideja za usporedbu vaš odnos sa drugim ljudima, jer treba da se koncentriše na svoju ruku. Ako se nađete gledajući druge parove i žele mogli biti poput njih, ili čak u odnosu trenutnu odnos sa prethodnom, a zatim pročitajte ovih deset vrlo dobrih razloga zašto nikada ne treba porediti odnosa:

1. Ne vidite sve

Ako ste zabrinuti da je vaš odnos ne odgovara do, naizgled prefekt, odnos nekog drugog, onda zapamtite da ne znaš sve. Oni imaju svoje borbe i svojih loših vremena previše. Možda oni su samo bolje stavljanje na dobrom front.

2. Sigurno se zaboravljaju ono što stvarno moram

Dakle, Muškarac svog najboljeg prijatelja vozi Mercedes i samo joj kupio prekrasan dijamantni prsten. Da li to stvarno znači da da su sretniji od vas? Da li on završiti svojim prijateljem u toplo ćebe i dovedi je topli napitak kada je ona bolesna, kao i tvoj čovjek radi. Ili je previše zauzet poslom da ni primetio?

load...

3. To će samo srušiti

Upoređujući sebe sa drugim ljudima će donijeti samo ti dole, jer ćete izgledati samo na stvari u druge osobe za koje mislite da su bolji. Možete oduzeti radost šta imate, kada se uporede svoj odnos sa drugim ljudima.

4. Ćete povrijediti vašeg partnera

Ako počnete misleći da želite smo bili više kao da drugi par, vi stvarno da boli vašeg partnera, jer on će misliti da ste mislili: ". Ja bih da si više kao da drugi tip '

5. Njihova sreća ne mijenja tvoj

Bez obzira na još jedan par radi, to ne utiče na svoju sreću. Ako se pojavi neko drugi biti sretniji nego što su u njihovom odnosu, onda bi trebalo biti drago za njih i, možda, gledajući šta možete da možete učiniti kako bi poboljšali svoje.

load...

6. Vidjet ćete propustiti na šta imate

Ako se fokusiraju previše na ono što drugi ljudi imaju, onda ćete propustiti na sve dobre stvari koje imate. Pogledajte teže na velike stvari o svom odnosu, slavimo te, uživajte u njima i napraviti najviše iz onoga što je tvoje.

7. Niko nije savršen

Svako ima grešaka, pa čak i da je savršen dečko da je tvoj prijatelj izgleda da ima. Pogledajte sve pozitivne stvari o svom dečku koji volite i naučiti da prihvate svojih mana; jer će svojim prijateljem morali da učine isto, samo ne znam o tome.

8. Ti bi mogao izgubiti ono što imaš ako pratite vodstvom Green Eyed čudovište

Ljubomora nije lepo da žive sa i, ako je vaš partner smatra da niste zadovoljni s njim, onda on može donijeti odluku da se krene dalje sebe. Jesi li stvarno toliko nesretan u vašu vezu koju želite da se to dogodi, ili je to samo Green Eyed čudovište dolazi u igru?

9. To će samo da se fokusirate na negative

Ako ste stalno gledati na druge narode odnosa, onda ćete početi gledati samo na negativne svog. Ne zaboravite, trava samo da izgleda zelenija na drugoj strani, ali rijetko je kada se zapravo tamo.

10. To je gubljenje vremena i energije!

I na kraju, zašto gubite vrijeme zaokuplja preko tuđe veze! Ako ste stvarno zadovoljni u svojim odnosima, onda ili rad na utvrđivanju problema ili, ako je to potrebno, idemo dalje. Vaša sreća je važna stvar i samo vi možete biti pravi sudija toga.

load...